Şimdi Ara

Carraro vs Sedona vs Merida

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar uzun zaman sonra güzel bir bisiklet almaya karar verdim. Genel olarak şehirde kullanacağım merida sedona ve carraro'nun bazı ön amörtisörlü ve amörtisörsüz modelleri var yardımcı olursanız sevinirim.

    Amörtisörlü modeller :
    - Sedona 330
    -Carraro Sportive 227
    -Carraro Sportive 225
    -Merida Crossway 40

    Amörtisörsüz modeller :
    -Sedona 420
    -Carraro Sportive 327
    -Merida Speeder 100



    Yazdığım modelleri genel olarak asfaltta kullanıcam ön amörtisör gereksiz mi olur fazla ağırlıkmı yapmış olurum lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
    Disk fren li modellerde gereksiz ağırlıkmı yapar emin değilim, V frende işimi görürmü?
    İzmir'de yaşıyorum yazdığım firmaların buradaki servisleri nasıldır bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    Başka marka ve model önerilerinize açığım.







  • Ben de cross bisiklet bakıyorum, v fren alma bence; hidrolik fren çok güzel. Tabi bu fiyatı arttırıyor. Bütce ne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 16 Mayıs 2016; 21:34:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ontckr O kullanıcısına yanıt
    Amortisör mevzusu yüzyılın sorusu . Asfalttan ayrilacaksaniz veya soğuk asfaltta surecekseniz konforunuza düşkünseniz olmasında fayda var. Bu aslında tamamen cevabını sizin vermeniz gereken bir konu ama olsun diyorsanız kesinlikle kilitlenebilir olmalı. V fren mevzusuna gelirsek disk fren gereksinimi gene tamamen sizin sürdüğünüz bölge ile alakalı ben şahsen bir kere çok uzun ve eğimli bir yolda eksikliğini hissettim. Her ne kadar tur amaçlı aldığım son bisikletimde disk fren olsada bana çok gerekli birşey gibi gelmiyor. Bu bisikletlerden ve fren bir bisiklet alırsanız fren pabucunu kaliteli birşey ile değişmenizde fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amirtisor lu bir model alicam gibi duruyor arkadaşlar. Ancak sedona 330 ve carraro 227 modelleri arasinda cok kaldım. Modeller ve markalar hakkinda iyi kötü tecrübeleri olan arkadaslarin yorumunu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunların içinden sedona 420 modelini aldım n11 den çek ve puanla 9 taksit 1100 liraya maloldu.bisiklet henüz elime geçmedi ama geçen gün fujinin amortisösüz modeli olan 1.5 absolute modelini test ettim ve hayran oldum.sonrasında düz çatal bisiklet aldım.ben bisikleti gidiş dönüş 10 km işe gidip gelmek için aldım turla falan işim olmaz.pazartesi elime geçerse burdan detaylı yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.