Şimdi Ara

YouTube, yerleşik bir mesajlaşma özelliği hazırlığında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube, yerleşik bir mesajlaşma özelliği hazırlığında


    Mesajlaşma uygulamalarının son yıllarda büyük artış göstermesi, farklı alanlardaki uygulamaları da doğrudan etkiliyor. Sohbet etmek isteyen kullanıcıların ana uygulamadan ayrılarak bu platformlara yönelmesi, alternatif çalışmalarını da beraberinde getirdi.


     


    Geçmiş yıllarda Facebook’un sohbet uygulamasını geliştirmesi, Google’ın Hangouts atılımı, Instagram’ın bir özel mesajlaşma alanı oluşturması, Twitter’ın özel mesaj modülünde yenilikler yapması gibi pek çok örnek gördük. Şimdi bunların arasına YouTube da katılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Uncharted ilk olarak mobilde

    Firma, kullanıcıları daha çok uygulama içerisinde tutmak için, bir mesajlaşma modülü geliştiriyor. Normalde YouTube içerisinde bir özel mesaj alanı var ancak bu çok basit düzeyde kalıyor. Yeni modül ile birlikte, videoların paylaşılması kolaylaşıyor ve kullanıcılar doğrudan sohbet edebiliyor. Sohbetler, menü çubuğu içerisindeki özel sekme üzerinden takip edilebiliyor.


     


    Modül içerisinde paylaşılan videonun yayıncısı, izlenme sayıları gibi ayrıntılar görülebiliyor. Ayrıca birden fazla kişi de sohbete katılabiliyor. Hali hazırda küçük bir grup ile deneme süreci başlamış durumda. Yakın zamanda tüm kullanıcılara özelliğin yaygınlaşması bekleniyor. 


     







  • sapıklara gün doğdu desene

  • Bunun yerine videoyu arka planda oynatma yapsalardı daha iyi olurdu. Ekranı kapatıyorum kesiliyor, ana ekrana dönüyorum kesiliyor. En azından isteyen istediği mesajlaşma uygulamasını kullanırdı.
  • C_K kullanıcısına yanıt
    Bu özellik YouTube Red'de var. Premium üyelikle yararlanabilirsiniz, işte YouTube'un koymama sebebi bu. Fakat Xposed modülü ile YouTube videolarını arka planda oynatabilirsiniz. Modülün ismi şu: YouTube Background.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bilmiyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_K

    Teşekkürler hocam, bilmiyordum.

    Firefox la da oluyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilk baş yalnızca mobil uygulamasına gelecek. Sebebi de herhalde mobil kullanıcıların masaüstü kullanıcılarına oranla daha az reklam engelleme yazılımları kullanması olabilir bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.