Şimdi Ara

Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak
    Peugeot'nun süper mini sınıfındaki modeli 208 ilk olarak 2012 yılında yollara çıkmış sonrasında ise 2015 yılında makyajlanarak son halini almıştı. Artık iyiden iyiye eskimeye başlayan model 2018 yerini daha modern bir tasarıma vermeye hazırlanıyor.
     
    AutoExpress tarafından yayınlanan özel görseller yeni Peugeot 208'in tasarımını gözler önüne serdi. Daha canlı ve keskin hatlara sahip olan yeni Peugeot 208, günümüzdeki yeni nesil Peugeot'larla da benzer bir yüze sahip. Ön tarafında uzun gündüz LED farlarının yer aldığı araç şu anki nesli gibi 3 ve 5 kapı seçenekleriyle piyasaya sürülecek.
     
     Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak
     
    Genel profiliyle büyük abisi 308'e benzeyen yeni jenerasyon yine de uzunluğunu 4 metre aşağısında korumaya devam edecek. Yine de dingil mesafesinin uzadığı araç bu nedenden dolayı ön ve arkada daha kısa çıkıntılara sahip olacakken diz ve baş mesafesi konusunda daha fazla bir alana sahip olacak.
     
    Dingil mesafesinin uzaması araçta yeni bir şasi kullanılmasına bağlanırken PSA ve Çin'li üretim ortağı Dongfeng tarafından geliştirilen bu yeni platform EMP1 kod adını taşıyor. 308'de kullanılan ve oldukça ağırlık kazancı sağlayan EMP2 gibi 208'e de bu 100 kilograma kadar ağırlık kazancı sağlayan EMP1 sayesinde aracın daha verimli olması bekleniyor.
     
    Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak 
     
    PSA'nın yeni nesil BlueHDi dizel ve PureTech benzinli motorlarını barındıran yeni jenerasyon bu yönden oldukça zengin seçeneklere sahip. Benzin tarafında 3 silindirli turbo motorların yer alacağı aracın 70 beygirden 1.2 litre 150 beygire kadar motor seçenekleri sunması, 208 GTi versiyonunun ise yeni 1.6 THP 220 beygirlik motorla gelmesi bekleniyor.
     
    Dizel motorlarında 1.6 litre hacimden 1.5 litreye hacim küçültmeye giden PSA'nın 75 beygirden 120 beygire kadar olan yeni dizel motorlarının da 2018 model 208'de yer alacağı düşünülüyor.
     
    Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak 
     
    İç dizayn olarak daha hızlı bir bilgi ekranıyla gelmesi beklenen yeni modelde geliştirilmiş akıllı telefon bağlantısı ve multimedya seçeneklerinin olması bekleniyor.
     
    Fransız kaynaklardan alınan bilgilere göre yeni Peugeot 208'in 2018 baharında Cenevre Motor Fuarında tanıtılması bekleniyor.
     







  • 1.2 litre 150 beygir nedir ya. Hem de 3 silindirli.


    Motor teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor :)

  • Tasarım olarak fena olmamış aslında.

  • Güzel olmuş, yeni kasanın hakkını vermişler
  • Ya şu serileri öyle dizayn edin ki Mini ve Fiat 500 gibi ikonlarla başa çıksın. Her markanın en küçük serileri çok daha albenili dizaynlar sunmalı.

  • tasarimi guzel olmus

  • Park ve kor nokta sensorlerini goremedim :/

  • Çok şık bir araç olmuş, güzel motor da olursa tadından yenmez.

  • Yeni kasa olduğu belli oluyor ancak pejodan daha iyi bir tasarım beklerdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de yollarda dense anlarım da, 2018 de yollarda olacak orta sınıf (hatta altı) bir aracın haberinin yapılması lüzumsuz olmuş.

  • Şuna azıcık da olsa KERS sistemi ile desteklenmiş elektrikli motor koysalar şehiriçi için süper olur. Son sözü fiyat söyleyecek tabi.

  • güzel olmuş i20 yi andırsa da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre 208.5 Yani dış tasarım, boyut olarak C segmentine yakın bir izlenim uyandırıyor. Şık bir otomobil olmuş! Ancak 2018 yılı biraz geç olmuş!

    Sıfır otomobil alacaklara samimi olarak tavsiyemdir; Yeni PSA gurubu otomobillerini test etmeden otomobil almasınlar!

  • Her yeni otomobil diğerlerinden muhakkak esinleniyor, bunun da önü DS4 arkası yeni C4 Picasso olmuş. Fransız kalmamışlar birbirlerine!

  • 206' tan miras kalan o genç, dinamik tanımı kenara bırakmışlar, oturaklı bir araca dönüştürmüşler yeni tasarımda. Yalnız dikkatimi çeken araç C segmenti gibi. Biraz fazla mı büyümüş ne?

  • Yeni Peugeot 208 modern görüntüsüyle 2018'de yollarda olacak


    Arka far tasarımı yeni çıkacak olan 308 sedan modeliyle aynı tasarımı paylaşıyor.
  • Harika görünüyor gerçekten.

  • o arkadaki siyah barın acilen kalkması lazım. onun dışında bi 206 değil ama fena değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    1.2 litre 150 beygir nedir ya. Hem de 3 silindirli.


    Motor teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor :)

    teknoloji de gelişiyorda olay teknolojiden çok sıkıştırma oranlarında, günden güne yükseltiyorlar o yüzden küçücük motorlardan böyle muazzam güçler elde edilebiliniyor tabi her şeyde olduğu gibi bununda dezavantajı bir götürüsü var oda kısalan motor ömrü, maliyetli turbo takımı ve yüksek hata oranları, zaten günümüzde otomobillerin kullanım ömrü eskilere göre çok daha kısa olarak hesaplanıyor bunu alan 5 sene sonra değiştirir diye bakılıyor hesap kitap ona göre yapılıyor, örnek olarak youtube'da bir motor videosu vardı 5.0 litre 130 hp bir motordu sanırım 1960'lı yıllarda üretilmiş motordaki basınç o kadar az ki hiç bir parça neredeyse aşınmamış bu gün hala çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 13 Mayıs 2016; 17:23:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Şuna azıcık da olsa KERS sistemi ile desteklenmiş elektrikli motor koysalar şehiriçi için süper olur. Son sözü fiyat söyleyecek tabi.

    yükselecek maliyet ve artacak ağırlığın zararının çeyreğini bile karşılayamayacak bir kazanç olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.