Şimdi Ara

Samsung, BlackBerry Hub tarzı yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, BlackBerry Hub tarzı yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor


    Her mobil cihaz üreticisinin, ürünlerinde kullanıcılara sunduğu farklı yazılımlar bulunuyor. Üreticiler her yeni modelde bu yazılımları geliştiriyor ve müşterilerine yenilikçi projeler sunmaya çalışıyor. Bu konuda öne çıkan firmalardan birisi olan Samsung, Galaxy Note 6 ile yeni bir özellik getirecek.


     


    BlackBerry Hub yazılmından hatırlayacağımız bu özellik Samsung Focus adını taşıyor. Kullanıcının tüm email hesaplarını bir araya getirecek olan Samsung Focus, bunun haricinde sosyal ağlar, sohbet uygulamaları, ajanda, rehber, notlar gibi diğer fonksiyonları da bünyesinde barındıracak. Arayüz üzerinden bu fonksiyonlar kontrol edilebilecek ve hızlı cevaplar verilebilecek. Kullanıcılar, örneğin yapılacaklar listesine göre bu ögeleri sıralayabilecek. Ya da rehberdeki bir kişi ile ilgili tüm ögeler bir araya getirilebilecek.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) resmiyet kazandı

    Samsung Focus, Google’ın Material Design tasarım dilini benimseyecek ve firmanın alıştığımız kendi çizgilerinden biraz uzaklaşacak. Hatta, Samsung tasarım çizgilerinden en fazla uzaklaşan uygulamanın Focus olacağı ifade ediliyor.


     


    Samsung Focus, S-Pen uyumu ile Galaxy Note 6 modelinin farklılaştığı konulardan birisi olacak. Bununla birlikte, ilerleyen dönemlerde yapılacak güncellemeler ile uygulamanın Galaxy S7 gibi amiral gemi modellerine gelebileceği belirtiliyor. 


     







  • Blackberry kullanirken en sevdigim ozelligiydi. Bir de klavyesini ornek alirsa cok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Google, ne MS, ne Apple, Samsung kadar yenilikçi olabilir. Tebrikler SAMsung.

  • BlackBerry erken davranıp tüm Android cihazlar için HUB uygulamasını makul bir fiyattan market koysa biraz para kazanırlar. Ama nerde onlarda o kafa

  • Root yapılan cihazlarda hub klavye ve diğer Blackberry uygulamaları çalışıyor.

  • Akıllı telefonların yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı zamanlarda Samsung Wave serisinde kullanılan Bada OS ile Social Hub uygulaması yapılmış ve yılın en iyisi seçilmişti diye hatırlıyorum. O zamanlar bu tarz şeyler gerekliydi fakat şimdi ne derece yararlı olur bilemiyorum.

  • BRNSpawn kullanıcısına yanıt
    doğru söze ne denir!
  • bu gelsin güzel olur...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.