Şimdi Ara

ASUS Anakart Alanlara DOOM Oyunu Hediye Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para iadesinden sonra, şimdi de belli başlı ASUS marka Anakart ve Monitör alanlara DOOM kampanyası başlamış.

http://www.asus.com/event/2016/rog/DOOM/

Kod dağıtımları 16 Mayıs'da başlıyormuş. Normalde 13 idi ama 16'ya almışlar.

Kod alım sayfası >>>www.asus.com/event/2016/rog/DOOM

Kampanya Dahilindeki Anakart Modelleri

Şartlar ve Kurallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Mayıs 2016; 23:56:16 >

• 13 mayısı düzeltip 16 mayıs yapmışlar şimdi de , tam da 9 mayısta Asus z170-a almıştım eksenden denk geldi hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Responsibility -- 12 Mayıs 2016; 23:53:37 >
  • Kıl payı olmuş :)
  • dün 00:00 bekledim adamlar 16 Mayıs yapmışlar hayırlısı bakalım.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    evet biraz öyle oldu
  • Z170I pro gaming'i kayıt ettim bakalım 16 sında kod gelecekmi.
  • white_power kullanıcısına yanıt
    Siz nereye kayıt ettiniz ?
  • Asus kendi sitesine. Daha önceden farklı ürün kayıtlarımda vardı oraya iliştirdim ürünü. :D
  • asus code nedir bilen var mı? Doom için onu istiyor alt alta 5 satır var ve her birine 5 karakterli kod giriliyor ne olduğunun açıklaması da yok. herhal ne sadece bunun ne olduğunu bilenler alsın diyemi nedir
  • Evet bende oyun anahtarı alırken asus code kısmında kaldım , bunun ne olduğunu bilen yada yapabilen varmıdır arkadaşlar
  • asus türkiye'yi aradım kimsenin birşey bildiği yok. bana oyun alabileceğim linki söylüyorlar. dedim ooraya giriyorum asus code istiyor bilen kimse yokmuş. aşağıda ne olduğu yazıyor.

Where can I get the ASUS Code?

You will be given an ASUS code when you buy eligible products from participating stores. If you can’t find or didn’t receive your ASUS code, please contact your local ASUS representative and provide the following information:
    1. Email subject title: DOOM
    2. Name of the store where you made your purchase
    3. Name of product purchased
    4. Attach a scanned copy of your receipt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 17 Mayıs 2016; 10:47:17 >
  • Ben de eksen bilgisayardan 9 mayısta asus maximus VIII gene satın aldım.Asus code kısmı bende de olmadığı için Asus Türkiye'ye mail attım,aldığınız yer ile iletişime geçin dediler.Sonra eksene mail attım ordan da geri dönüş dahi yapılmadı...
  • İnventus bilgisayara sordum ben oyun olayını 14 günlük iade sürecinin ardından kodlar verilecek dendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O belki inventusun bi kararı olabilir, bende eksene sorduğumda kod verme durumundan haberdar olmadıklarını söylediler . açıkcası ben dünden beri bu işle uğraşıyorum asusla da görüşüyorum ama onlarda bilmiyolar nasıl olacağını yada milleti oyalıyolar . Promo_TR@asus.com yada destek@asus.com adreslerine mail yazın sizlerde , Promo_TR@asus.com adresine durumu yazdım onlar öğrenip haber vereceklerdi hala bekliyorum sizlerde yazarsanız süreci hızlandırmış oluruz.
  • psleda kullanıcısına yanıt
    bende eksenden aldım asus banada aynı şeyi söyledi sonra eksene telefon ettiğimde Mecidiyeköyde satışdaki Ahmet beyle görüştüğümde kendilerine verilen bi kod olmadığını durumun tamamen asustan halledileceğini söyledi hatta kendisi benide ekleyerek asusa mail bile attı hala cevap yok :) yani adı üstünde "asus code" bunu asusun kendisi vermesi lazım , sonuç olarak asus bile aldığın yerle görüş diyerek üstünden sorumluluğu atmaya çalışıyor ve eminim ki bu durum sadece bizim ülkemize has yaşanan bir durumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Responsibility -- 17 Mayıs 2016; 13:10:22 >
  • Bende dün destek@asus.com'a mail attım ama cevap falan yok.

• Ülkemde hangi iş düzgün gitmiş ki bu gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Mayıs 2016; 13:28:26 >
  • Asus türkiyenin birseyden haberi yok aciklamada kod için asus mumessili ile irtibata geçin diyor bu ne yaman çelişki

• forumda asusun yetkilisi varmı biliyormusunuz
  • 5-10 güne kadar anakart alıyorum, oyununu satıyorum almak isteyenler pm atabilir.

piyasadaki en ucuz fiyatın altında fiyata satacağım

not: asus kodunu bulamayan arkadaşlar ürünün faturasını seri nosunu fotograflasın YABANCI asus desteğe mail atsınlar böyle deneyin bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-rayking -- 18 Mayıs 2016; 7:40:02 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.