Şimdi Ara

Başarısızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    fm 2016 oyununu çıktığı hafta satın aldım.Yıllardır FM oyuncusu olarak artık çıldırmak,laptopu kırmak üzereyim ve hiç bir yerde çözümünü bulamadım.

    Her ne yaparsam yapayım başarılı olamıyorum..En kötü takımlar bile yeniyo beni hemde madara ediyo.Denemediğim taktik,antreman,basın konuşmaları vs kalmadı ama yok yok yok!

    Denemek için Barcelona ile başladım ondada aynı...üstüste 12 maç mağlup olunurmu ya!

    Galatasaray kariyerimde her taktiği denedim ama sezon sonunu göremeden kovulduğum bile oldu.İnternette dolaşan tüm taktikleride denedim,yükledim sonuç yine aynı.Yok DİABLOymuş,yok Aytekindengelitaktiğiymiş,yok Jokermiş..Herkes kolay diyor oyuna yada başarılarını yazıyor ama anlamış değilim artık..

    Ciddi derecede oyundan soğudum arkadaşlar..Oyun orjinal..

    Varmı bu konuda fikirleri olan,ciddi derecede oyunda bir sıkıntı var bu kadar olmaz çünkü..Oyuna yeni başlayan biri değilim,saçmalamışlar..







  • bence abartmışsınız barcelonada taktik yapmadan bile 12 maglubiyet almazsınız yardımcı teknik direktöre verin basın top. takım kon. antremanlar falan hepsini yardımcı adama verin bide öyle deneyin istesem 12 maç arka arkaya yenilemem enterasan
  • Sıkıntımda burda arkadaşlar,

    Yıllardır oynayıcıyım,oyunda hata olduğunu düşünüyorum artık..O kadar sitelere baktım böyle bi sorun görmedim.Yardımcı antrenöre bıraktığımda kazanma-kaybetme %50 oranında orda sıkıntı görülmeyebilir.

    Antrenör seçimlerim,taktiğim,basın konuşmam onda geçmiş oyun tecrübelerimden dolayı sıkıntı görmüyorum.

    Bence bu zorluk değil,oyunun bi hatası var ama sanırım ben görmüyorum.
  • Oyunu nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum ama oynarken biraz özen gösterin ,baştan savma oynamayın , sürekli boşluk tuşuna basmayın mesela , Barcelona gibi bir takımla ard arda 12 yenilgi almanız kabul edilemez!!
  • Oyunda hata mata yok hocam. Forumda deadpool arkadaşımız en alt ligden takım alıp şampiyonlar ligi şampiyonluğu (oldu mu bilmiyorum) en azından PL şampiyonluğuna kadar taşıdı.


    Realist düşünmeye çalış ilk önce. Biraz vakit ayır takımına. Kendine sor ''Gerçekten antrenör olsam neler yapardım?'' diye sonuçta simülator oyun bu. İlk önce oyuna başladığın da Bir ev taktiği bir de deplasman taktiğini oluştur. Gerçek hayatta nasıldır ? Çok çok büyük takım olsan bile deplasman da yaldır yaldır saldıramazsın pat yersin kontradan 3 tane. O yüzden deplasman taktiğini kontrollü veya kontra seçiceksin (Çalıştırdığın takıma göre değişir)

    Kafanda oyun şablonu oluşturup oyuncuların da bi dene o şablonu oluyor mu olmuyor mu diye. Oyuncuların en iyi hangi mevkide oynadığına bakıp O mevkide oynatmaya çalış ve kafandaki şablona uydurmaya çalış oyuncuları.

    Ve space space yapıp geçme. Gelecek maç için rakibinin en son oynadığı maça bakıp en iyi hangi oyuncu oynamış,en çok pozisyona hangisi girmiş,en çok hangisi isabetli pasla oynamış bunları analiz edip onlara önlem al.

    Örneğin rakibin Real madrid. Modric en isabetli pas atan oyuncu. Takımın pas istasyonunu bu oyuncu sağlıyor. Markaj veya sert oynayarak bu pas istasyonlarını kapatıp Madrid'i zor duruma sokacaksın. Ha her maç yeneceksin diye bir şey yok zaten öyle bir şey yok hocam futbola aykırıdır bu. Kimse mourinho değil. Hoş, mourinhonun bile kovulduğu dünyada fazla da söze gerek yok herhalde.

    Yani baştan savma oynamaya gerek yok. Oyuncuların moralini yükselt,antremanlarınla ilgilen. Her maçı kazanamazsın. Bazen yenilgi iyidir. Takımı bambaşka seviyeye taşır yenilgi. Son 5 haftada şampiyonluğa oynarken 1 maç kaybedip,daha sonra ki bütün kritik maçları kazanabilirsin de. Futbol böyle bir oyun takdir edersin ki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coutinho

    Hocam barça ile üst üste 12 mağlubiyet nedir? Hiç bir ayar yapmadan space space basıp geçseniz bile barça ilk 3 ü zorlar


    Takıma ilk geldiğinizde antrenörleri yenileyin. pozisyonunda en iyi antrenörleri alın. sezon başında, bir ana taktik iki yedek taktik seçin ve "takım uyumu" antremanı üstünde yoğunlaşın. Bol bol hazırlık maçı yapıp oyuncularınızın taktiğe alışmasını sağlayın.

    Hep kariyerime başlarken bunları yapıyorum, pek de başarısız olmadım hocam.

    eylül ayından haziran ayına tatile gitsen bile zorlar ilk 3 ü

    forumda hazır taktik paylaşanlar var onları bir dene işe yarayan biri vardır elbet bi dene hocam taktiksel sorun mu acaba




  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için,

    Söylediklerinizin hepsini teker teker uyguladım (daha önceden denememe rağmen).

    Tüm herşeyi sınırına kadar zorladım,yapmadığım kalmadı ama sonuç GALATASARAY kariyerimde maçlara bakarak anlarsınız.

    Evet bende o mağlubiyetleri kabul etmiyorum,çok uzun zamandır oynayıcısıyım bu oyunun..Bende saçma ve şaka olduğunu düşünüyorum ve o yüzden buraya yazdım.
    Acaba başka bi şeymi var diye.Çünkü hata var gibi oyunda böyle bişey olamaz yani.. Ya denemek için AS kadroyla TOKATSPOR maçına çıktım berabere kaldım hocalar ya :)

     Başarısızlık




  • Bana özelden kullandığın taktik ve talimatları, oyuncu rollerini atar mısın ?
  • oyun korsan mı ?
  • barcelona da taktik vermeden 11 kişi sahaya sür 12 maçta illa ki bir galibiyet alırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barkın 147

    Barcelona ile 12 maçlık mağlubiyet serisi bence gayet iyi bi' başarı...

    Hocam kahkaha attım helal et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barkın 147

    Barcelona ile 12 maçlık mağlubiyet serisi bence gayet iyi bi' başarı...

  • Oyunda Murphy Kanunlari geçerli senin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaşa katılıyorum bende hiç kazanamıyorum birde istatislikleri görseniz arkadaşlar 23 şut çekiyorum 5 tane mutlak gol kaçırıyorum rakip takım 2 şut bakın abartmıyorum 2 şutla 1-0 kazanıyor fm yi sildim tekrar 2015 e döndüm gs fb lazio roma alt liglerdeki bir çok ekibi aldım olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.