Şimdi Ara

Bir modüler telefon da Motorola’dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir modüler telefon da Motorola’dan


    Bu yıl modüler akıllı telefon tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken LG, rakiplerinden farklılaşarak satışlarını artırmayı amaçlıyor ancak muhtemelen pazarda yalnız olmayacak. Motorola’nın da modüler telefonu yolda.


     


    Bu yıl dördüncü nesline terfi edecek olan Moto X serisinde, gelen bilgilere göre Amps adında yeni bir bağlantı teknolojisi yer alacak. Apple’ın Smart Connector bağlantısına benzetebileceğimiz Amps, 16 pinli bir bağlantı yuvasına sahip. Telefonun belirli bir kısmını çıkarmak yerine, Amps modülleri dış taraftan bağlantı kuracak ve cihazı kapatmaya da gerek olmayacak.


     


    İlk etapta 6 farklı Amps modülünün piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Bunlar arasında stereo hoparlör, batarya desteği, flaş destekli kamera, piko projeksiyon aparatı, optik yakınlaştırma sunan lensler yer alacak.


     


    Yeni nesil Moto X serisinde iki model yer alacak. Moto X Vertex modeli 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran, Snapdragon 625 yonga seti, 2GB RAM/16GB depolama kapasitesi veya 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi, ön parmak izi okuyucu, 7mm kalınlık, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler barındıracak.


     


    Ayrıca Bkz.Philips’ten 43 inçlik 4K IPS monitör

    Moto X Vertex Thin ise 5.2mm kalınlık değeri ile pazarın en ince akıllı telefonlarından birisi olacak. Bu ince profil içerisinde ise 5.5 inçlik 2K AMOLED ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 3GB/4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde lazer odaklama ve OIS destekli arka kamera, ön parmak izi okuyucu, 2600mAh kapasiteli batarya gibi özellikler yer alıyor.


     


    Aslında batarya ve incelik değerleri iki telefonda yer değiştirse daha uygun olacakmış gibi görünüyor. Henüz iddia aşamasında olduğu için cihazların nihai özelliklerinde değişiklikler olabilir. Yeni Moto X serisinin 6 Haziran tarihinde yapılacak Lenovo Tech World etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. 


     







  • Ulkemize resmi olarak girbe moto

    Uzan ne atladi bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Project Ara programını çağrıştırıyor biraz

  • bu haberler sayesinde motorolanın devam ettiğini öğreniyorum
  • Ben modüler telefon deyince ekranı, pili, işlemcisi, kamerası vs. değiştirilebilen telefon anlıyorum. Bu çıkanlar böyle mi?

  • Snapdragon 625 boy göstermeye başladı sonunda. 615-616-617 kabak tadı vermeye başlamıştı. 14 nm ile az güç tüketecek orta seviyenin yeni favorisi geldi. Bir 650/652 değil, a72 çekirdekleri yok ama performans/watt başarımı yüksek yeni nesil teknolojilere sahip iyi bir işlemci. Yeni seride sadece bu model 14 nm, diğerleri 28 nm hala.

  • Motorola el değiştirdi. Lenovonun bize getirmesi lazım artık

  • şu firma tekrar gelmesi lazım tr ye...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.