Şimdi Ara

Opera'dan iOS için ücretsiz ve sınırsız VPN uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opera'dan iOS için ücretsiz ve sınırsız VPN uygulaması

    Opera, VPN (sanal özel ağ) ve reklam engelleyiciyi masaüstü tarayıcısının bir parçası haline getirdikten sonra benzer çözümleri mobil platform için sunmayı hedefliyor. Şirket şimdi de iOS için ücretsiz ve sınırsız VPN hizmeti başlattı. Opera VPN uygulaması Safari, Chrome ve diğer tarayıcılarla entegre çalışan yerleşik bir reklam engelleyiciyle geliyor. Yeni uygulama sansürsüz şekilde internette dolaşmak ve özellikle devlet tarafından engellenen sitelere erişim sağlamak isteyen kullanıcıların oldukça işine yarayacak. 

     

    Ayrıca Bkz.Siri'nin yaratıcıları yeni bir sanal asistan geliştirdi
    iOS cihazınızda Opera VPN'i kurmak son derece basit. Yapmanız gereken tek şey uygulamayı yüklemek ve daha sonra kendi yapılandırmasını tamamlamak için sihirbazı takip etmek. Uygulamayı dilediğiniz zaman etkinleştirip, istediğiniz zaman devre dışı bırakabiliyorsunuz. Bağlandıktan sonra gezinti çubuğunda VPN simgesi göreceksiniz. Ayarlar bölümünde VPN lokasyonunu seçmek de dahil olmak üzere bir dizi seçenek mevcut. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa dahil olmak üzere birden çok yer arasından seçim yapabiliyorsunuz.

     

    Opera VPN hizmeti şu anda Netflix için işe yaramıyor gibi görünüyor. Muhtemelen şirket tarafından bloklanmış durumda. Ancak iOS kullanıcıları diğer tüm gezintilerini anonim olarak sorunsuz şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca uygulama temiz bir internet deneyimi yaşamak isteyenler için web sayfalarındaki reklamların neredeyse yüzde 100'ünü etkili şekilde engelleyebiliyor. iOS 8.0 ve sonraki sürümlerini destekleyen Opera VPN uygulaması iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumlu şekilde çalışabiliyor. Uygulamayı buraya tıklayarak App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
     
    Opera'dan iOS için ücretsiz ve sınırsız VPN uygulaması 







  • Sadece reklam engellemek için bile kullanılır turboyu da buna dahil etseler on numara program olur

  • appstore de yok bulamadım

  • Opera her alanda (bilgisayar, telefon vs.) candır, gerisi heyecandır.

  • Devir veri madenciliği, gerisi yalan.
  • apple store da opera vpn diye arattım fakat böyle bi uygulama yok ?

  • Reklam engelleme özelliği chrome da çalışmıyor

  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Applestore'a opera yaz sonra alttan geliştirici uygulamaları de bulacaksın.
  • VPN Master kullanıyorum, çok güzel, basit
  • Firefoz chrome İOS'a adblock getirmeme konusunda ısrar ediyor. Opera zaten windowsta kullandığım tarayıcı. Bu çok güzel bir haber. Eklenti olarak gelmiş hemde. Yerleşik çalışacak demektir. Bakalım ne kadar başarılı. Özellikle donanimhaber reklamları üzerinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Opera her alanda (bilgisayar, telefon vs.) candır, gerisi heyecandır.

    Bilmediğimden soruyorum çünkü chromedan sıkıldım. Android kullanıyorum mesela telde bisey aradim pcye gectimmi gecmisten gözüküyor yada sifreler ayni sekilde. Bu yuzden chrome kullaniyorum. Operada da varmi boyle bisey varsa hemen geceyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamsız tek geçeceğim browser UC...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansürü engellemek için yapılan bir vpn eklentisinin netflix girişini engellemesi de oldukça ironik olmuş.

  • Opera'da da eşleşme var, mesela evdeki bilgisayar ile işteki opera yı eşleştirdiğinizde tüm ayarlar, yer imleri, şifreler kullanılabiliyor. Aynı şekilde cepten de tüm hızlı başlat gibi ayarlara ulaşabiliyorsunuz.
    Ayrıca Opera'daki hızlı fare hareketleri ile kullanım acayip kolay oluyor. Hiçbir tarayıcıda bu özellik yok. Alışınca o kadar kolay geliyor ki sayfalarda gezinmek, denerseniz anlarsınız. Mesala farenin sol tuşuna basılı tutarken sağa basarsanız ileri gider, sağa basılı tutup sol tıklarsanız sayfada geri gider. O kadar çok fare hareketi var ki kullanım çok kolaylaşıyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ben 10 yıldan fazladır Opera kullanırım, diğer tarayıcılar aşırı basit geliyor bana.
  • Opera'yı masaüstünde kullanıyorum, gerçekten yenilikçi bir tarayıcı ve hala da kullanıyorum

  • Güzel bir yenilik. Operada başarılı işler çıkartıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.