Dikkat!!! Bu Hafta Sonu İnternet Yavaş Bu hafta sonu internetten yurt dışı sitelerine bağlanacaklar zor anlar yaşayabilir. Telekom'un yaptığı son dakika duyurusuna göre yarından itibaren, fiber optik kablo sisteminde bakım çalışması yapılacak. Bakım çalışması yurtdışı bağlantılarının yavaşlamasına neden olabilir. Bilindiği gibi Antu.com serverları da yurtdışında bulunduğundan bu sıkıntı bizim sitemiz için de geçerli olacak. Telekom'un resmi internet sitesinden yaptığı duyuru şöyle: "Med Nautilus denizaltı Fiber Optik kablo sisteminin Chania istasyonunda, 9 Ekim 2004 tarihinden itibaren 2 gün süreyle bakım yapılacağından, yurtdışı internet bant genişliği kapasitesinin 2.4 Gbps'lık kısmı kesilecek olup; toplam 3.5/3.2 Gbps'lik kapasite ile abonelerimize hizmet verilmeye devam edilecektir.
Arkadaşlar burası güncel fiyat forumu olsun ilk mesajı atan arkadaş lütfen başlığı böyle değiştirirse güzel olur Bizde fiyat + site yada dükkan (adres) şeklinde girersek güzel olur
arkadasla bana acil ankarada 540 veya daha ustu ki 600 e kadar sx1 lazım 0 olsun yeter fiyatları ne.Ben ankaranın ılcesınde oturuyorum...