Beyler, bazi arkadaslar almanyadan telefon aldiklarini söylemisler. Telefon alirken 2yillik sözlesme yapiliyor,yani iki yil boyunca Vodafone, e-plus o2 veya D1 a bagli kaliyorsun, iki yil boyunca en az 10€ sabit ücret ödeniyor.
Telefonlari tabi istedigin hatlan calistir, ama bana mantikli gelmiyor, gidip bi akrabanin üzerine hat kayit ettireceksin,adam orda ayligini ödesin, sonra da türkiyede satacaksin. Neyse konuyla ilgili pekdegildi kusura bakmazsiniz artik
Hey Allahim Yarabbim.Evet ya ne onemi var al dogubanktan kapanirsa kapansin mp3 player fotograf makinesi niyetine tasirsin.6630 un yaninda birtanede 1100 tasirsin tamam degilmi Charisma
quote:
Orjinalden alıntı: kraln91
Kardeş teli kayıt ettirmessen sadece mesaj konuşma we internet i kullnamassın mesele bende 6630 var kapandı tel ama yine kamera çalışıyo mp3 falan dinliorum .
quote:
Orjinalden alıntı: CHARISMA
KARDEŞİM SPOT TELEFONU KAYIT ETTİREMEDİKTEN SONRA NE İŞE YARADI TOPİĞİ GÜNCEL TUTUYOSUNUZ
Arkadaşlar doğubankta telefon alcam alsammı die düşünüyorum. Ama bişi sorcam kutulu tüm ekipmanları tamam vodafone n70 i kaça alabiliriz. Kayıtlı oluyomu teller. fatura veriolarmı.
doğubank istanbulda bulunan telefon satış merkezidir...!
arkadaşlar elimizden geldiğince guncel tutalım. ben ankaradayım pazar gunu maltepe pazarına gitcem. elımden geldıgı kadar yazarım. ama istanbul fiyatlarınıda verırsenız n70 w800i d600 gibi karşılastrırız. tesekkurler
Maltepe pazarı kapanmıştır.Gitmeyi düşünenlerin bilgisine.Yakında "eski havagazı fabrikasının yanındaki alana" (EGO doğalgaz satış yeri ile GAZi üniversitesi mimarlık-mühendislik fakültesinin arasında kalan kısıma) açılacak. Sanırım 2 hafta kadar sonra açılacak.Yanılmıyorsam daha sonrada cebeciye taşınacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 1 Ekim 2006; 21:36:06 >