one harbiden kazık bariz dolar bazında diyede yazmışsın birde doğubank fiyatları içindir burası kimse kendi reklamını yapmasın dostum biz burda en iyi ve en ucuzu nasıl alırızı bulmaya çalışırken millet bizi kazıklamaya çalışıyor dikkat lütfen
lütfen acilen biri sx1 doğubank ve garantili fiyatlarını söylesin.
HER SABAH KALKTIĞIMDA İÇİMDE UMUTLARIM,AKLIMDA HİÇ UNUTMADIĞIM BİR KUPA FİNALİ,CÜZDANIMDA HATIRA OLARAK SAKLADIĞIM GALATASARAY MAÇ BİLETLERİM,MECİDİYEKÖY YOKUŞLARINDA ESKİTTİĞİM AYAKKABILARIM VAR BENİM. by be cool@
HER SABAH KALKTIĞIMDA İÇİMDE UMUTLARIM,AKLIMDA HİÇ UNUTMADIĞIM BİR KUPA FİNALİ,CÜZDANIMDA HATIRA OLARAK SAKLADIĞIM GALATASARAY MAÇ BİLETLERİM,MECİDİYEKÖY YOKUŞLARINDA ESKİTTİĞİM AYAKKABILARIM VAR BENİM. by be cool@
selam, bu dogubank olayi ne spot telefon olayi ne ? kapkaccilarin adam oldurme pahasina caldiklari telefonlari sattiklari yerlederden birimi ? yoksa yurt disindan gumruksuz getirilen mallarin satildigi bir yermi ? konuda uzman birisi cevap verirse sevinirim
bu mallar cok çeşitli yollardan geliyor burda budur denilemez fakat adı üstünde spot paraya sıkışan firmalar burdaki agalara malı paslar onlarda düşük karla aracılara satar sürümden kazanma metodu ile. sanılanın aksine cok faturalı malda gelir yoksa orda barınamazlar .....
Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine... Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı. Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...