size tavsiyem sakın spot almayın 3230 aldım iki kere yere duştu tabi garantide yok parasıyla yaptıırırz dedik de adamlar 900 mlyon istedi bence işi garantie alın paraaa brz kıyın
875 ytl ye sordum w800 ü doubank1n arkas1ndaki dükkanda..
ayrica bu topicin isi bitmistir diyenlerde bosuna konusuyor cünkü d.bankta garantili telefon da piyasadan daha ucuz...ben e720 piyasada 800 ytl oldugu zaman dogubanktan garantilisini 680 e almistim...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
ya sadece cumartesimi. ben ikinci bi k750 alacagim. cumartesi donecegim ankaraya. su an almaya kalksam dogubanktan garantili ne kadar olur sizce. bilen varmi
ARKADAŞIM, YANİ CUMARTESİ DOĞUBANKA GİTTİM DEMEK İSTEDİM,BU FİYATLARA( DÖVİZDE BÜYÜK OYNAMALAR OLMAZSA) HERHANGİ BİR ZAMANDA ALABİLİRSİN.....
ya sadece cumartesimi. ben ikinci bi k750 alacagim. cumartesi donecegim ankaraya. su an almaya kalksam dogubanktan garantili ne kadar olur sizce. bilen varmi
bi tane kesmedi herhalde!
tek basina bunalima girdi benim tel, yanina arkadas aliyorum.artik kizilotesiylemi olur,bluetoothla mi olur konusur anlasirlar. ayrica serden sagol cevap icin, ben yanlis anlamisim. garantili 720 ytl oldukca ii bi fiyat ama bise daha soracagim, burdan aldim sonra ankaraya dondum diyelim, telde bi ariza felan oldugunda ankaradada garantiye verebiliyormuyum. mutlaka buraya gelmem gerekmez demi. herhangi telefoncuda halledebilirim.
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me