12 temmuza kadar içine hat takılan telefonların IMEI noları TT tarafından kayıt edilmiş.. o tarihten sonra sisteme girişi olan telefonların IMEI leri kayıt edilmiyor. yani lafın özü adam bana şunu dedi 12 temmuzdan sonra alınan ve IMEI nosu kayıtlı olmayan (spot) telefonların kayıtları yapılmıyacak ve 5 ay sonra kullanıma kapatılacaktır.. lütfen arkadaşlarınıza söyleyin spot almasınlar 5 ay ömürleri var.. inanmayanlara telefonu veriyorum ankarayı arayıp konuşsunlar.. arkadaşım şimdi kara kara aldığı k750i yi nasıl geri vericem diye düşünüyor.. ben de almayı düşünüyodum hatta adam 580 ytl fiyat verdi.. neyse tatil dönüşü garantilisini alıcam..
Ankara TT müdürlüğündeki yetkili: 0312 550 53 40 Ramazan Bey...
daha yarım saat önce arkadaşla 3-4 gün önce aldığı k750i yi geri vermeye gittik.. benim garantili k700i yi arattım kayıtlı yazdı.. arkadaşın k700i(spot) arattık kayıt dışı yazdı.. 3 günlük k750i yi arattık kayıt bulunamadı dedi.. sizce tt de kaydı olmayan bir telefonu nasıl kayıt ettiriceksiniz.. öyle bir telefonun türkiyede olduğunun ispatı kayıtlardaki IMEI nosu.. o yoksa telefonda yoktur..olmayan bir telefona niye hat verilsin..2+2=4 bence..
Kardeş Türkiyede trafik sigortasız veya vergisi ödenmemiş arabayı kullan bakalım yakalanınca canın yanıyormu yanmıyormu. Ülkede ki araba sayısıda milyonlarla ifade ediliyor cep telefonu sayısıda milyonlarla ifade ediliyor.Yani milyonlarca olmak demek kontrol altında da olmamak değil. Hele cep telefonları hiç değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Mobile
hiçbişi olmaz , bü ülkede herşeye af var ayrıca ne o çok tırsmışsınız!!! 6681 fiyatı nedir en son
12 temmuza kadar içine hat takılan telefonların IMEI noları TT tarafından kayıt edilmiş.. o tarihten sonra sisteme girişi olan telefonların IMEI leri kayıt edilmiyor. yani lafın özü adam bana şunu dedi 12 temmuzdan sonra alınan ve IMEI nosu kayıtlı olmayan (spot) telefonların kayıtları yapılmıyacak ve 5 ay sonra kullanıma kapatılacaktır.. lütfen arkadaşlarınıza söyleyin spot almasınlar 5 ay ömürleri var.. inanmayanlara telefonu veriyorum ankarayı arayıp konuşsunlar.. arkadaşım şimdi kara kara aldığı k750i yi nasıl geri vericem diye düşünüyor.. ben de almayı düşünüyodum hatta adam 580 ytl fiyat verdi.. neyse tatil dönüşü garantilisini alıcam..
Ankara TT müdürlüğündeki yetkili: 0312 550 53 40 Ramazan Bey...
daha yarım saat önce arkadaşla 3-4 gün önce aldığı k750i yi geri vermeye gittik.. benim garantili k700i yi arattım kayıtlı yazdı.. arkadaşın k700i(spot) arattık kayıt dışı yazdı.. 3 günlük k750i yi arattık kayıt bulunamadı dedi.. sizce tt de kaydı olmayan bir telefonu nasıl kayıt ettiriceksiniz.. öyle bir telefonun türkiyede olduğunun ispatı kayıtlardaki IMEI nosu.. o yoksa telefonda yoktur..olmayan bir telefona niye hat verilsin..2+2=4 bence..
BU ASĞIDAKİ BAŞKA BİR YERDEN ALINTIDIR BİLGİNİZE
Haah işte ben de bundan korkuyordum
Şimdi olacak olan Şu 28 ağustosta kayıtlar başlayacak 14 temmuzdan sonra forumda mutlaka spot tel alanlar vardır Onlar hemen gidip kayıt ettirecekler Eğer onlarınki kayıt olursa ben de spot alırım Alanlar belki biraz kobay gibi olacaklar ama İşte büyük bir hevesle alınca insanın gözü bit şey görmüyor
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
ARKADAŞLAR GARANTİLİ LİSTESİ AŞAĞIDA BİDE KREDİ KARTA AYLIK %2.3 KOMİSYON ALINIYOR ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN.DÜKKAN GARANTİSİNE İNANMAYIN SADECE SATMAK İÇİN UYGULANAN BİR TAKTİKTİR BUNLAR BİLGİNİZE...