Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI Sayfa: <<   < önceki  13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Xander.XxX

21 Aralık 2004; 20:43:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Antalyadan 6630 u uygun fiyata nerden alabilirim birde bu tel kaç para tam olarak forumda nillet 800 ile 1 milyar arasında fiyatlar söylüyoda
cem005

22 Aralık 2004; 15:35:06 

van hojdonk gecen mesajlarda 6630'un dogubankta $600 oldugunu okumadin mi?. Dun sordum telefonda 880 YTL cektiler. Demekki orda 850 YTL ve belki biraz daha asagisina alirsin. Senin bu fiyatlar cok ucmus. Dur bakalim $ henuz 1 milyon 100 bine dusmedi.
Bir de kutulu sattigina verdigin fiyat 1,300 YTL yi asmis. Bu paraya senden o makineyi alan cikar mi merak ettim dogrusu.

lord_alex

22 Aralık 2004; 16:40:55 

beyler antalyada spot istanbul kadar yaygındır örnegin 100.yıl
ama dikkatli olmak lazım

biz_dostlarımızı_satmadık_satmayız___biz ülkücü_gençligiz_
babylonweb

23 Aralık 2004; 11:12:21 

millet izmir çankayada geziyodum bu telefoncular caddesimi nedir biraz bakındım tam çıktım adamın biri arkamdan gelip hangi telefona bakmıştınız dedi bende öylesine baktım dedim.. adam istediğin telefon varsa getirtelim dedi 6600 ne kadar dedim 275 dedi.

Sony Vaio AR Series

http://img136.imageshack.us/img136/8168/arfeatdesign2lb1.jpg
xafer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2004; 11:14:38 

BANADA ZAMANINDA 3650 YENİ CIKMIS DOGUBANKTA. 950 MİLYON FİYATI WAR. DAHA CIKALI 2 GUN OLMUS. ADAMIN BİRİSİ 400 E VERİRİM DEDİ. SONRA TOKATLANDIK TABİ....

BOYLE CAKALLARA DİKKAT ETMEK LAZİMMM

babylonweb

23 Aralık 2004; 11:16:02 

Doğru diosun dostum hem ocaktan sonra kaçak teller bloke olacak ya o yüzdende ne koparırsam kardır mantığı olabilir

Sony Vaio AR Series

http://img136.imageshack.us/img136/8168/arfeatdesign2lb1.jpg
Turgut

Sisteme Gözat

23 Aralık 2004; 13:04:41 

quote:

Orjinalden alıntı: babylonweb

Doğru diosun dostum hem ocaktan sonra kaçak teller bloke olacak ya o yüzdende ne koparırsam kardır mantığı olabilir

Ne Kadar Saçma kim diyor bunu bende duydum bunu her sene biri aynı lafı atıyor milleti garantili telefonlara yönlendirmek için ee tabi KVK ,netcel veya genpa daha fazla ekmek yiyecek bu şu yönden iyi olur devlet vergisini alır ama, arkadasım biraz mantıklı düşünsene Türkiyede Ne kadar SPot telefon var biliyormusun sen?

Amacımız Bir Renge ve İsme Sahip Olmak...Türk Olmayan Takımları Yenmektir...(ALİ SAMİYEN)

Turgut

Sisteme Gözat

23 Aralık 2004; 13:07:18 

quote:

Orjinalden alıntı: masaya

yaw siz istanbullular ne acayipsiniz bit pazarına isim takmıslar , dogubank diye !

Komik olma Dostum Doğubank'a git gez gel onda sonra konuş bence ...

Amacımız Bir Renge ve İsme Sahip Olmak...Türk Olmayan Takımları Yenmektir...(ALİ SAMİYEN)

dt tayyaraa

23 Aralık 2004; 13:38:06 

şu naki dolar kuruna göre 7610 fiyatı nedir?yardımcı olabilecek varmı?450 dolar civarında diyorlardı doğrumu?

caveguy24

23 Aralık 2004; 14:07:50 

arkadaşlar meraba,
ben bu forumu yeni keşfettim de, doğubankta garantili ve garantisiz mpx200 fiyatlarını bi zaamet yazarsanız
saygılar

there is a cat under desk
muckerx

23 Aralık 2004; 16:06:10 

arkadaşlar merhaba. bende mpx200 almayı düşünüyorum. bu telin en son doğubank spot yada garnatili fiyatlarını bilen varmı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
meclisi ala

23 Aralık 2004; 16:08:10 

quote:

Orjinalden alıntı: karabelen

quote:

Orjinalden alıntı: masaya

yaw siz istanbullular ne acayipsiniz bit pazarına isim takmıslar , dogubank diye !

haklısın dostum acaba arkadasın yasadıgı yerde ole bi alısweriş olanagı warmıdır merak ettim..

Komik olma Dostum Doğubank'a git gez gel onda sonra konuş bence ...

biz komando değiliz ki dağlarda izimiz olsun..
biz denizci degiliz ki her limanda sevgilimiz olsun..
biz havacıyız guzelim bırakta biraz havamız olsun..
van_hoijdonk

23 Aralık 2004; 18:27:04 

quote:

Orjinalden alıntı: cem005

van hojdonk gecen mesajlarda 6630'un dogubankta $600 oldugunu okumadin mi?. Dun sordum telefonda 880 YTL cektiler. Demekki orda 850 YTL ve belki biraz daha asagisina alirsin. Senin bu fiyatlar cok ucmus. Dur bakalim $ henuz 1 milyon 100 bine dusmedi.
Bir de kutulu sattigina verdigin fiyat 1,300 YTL yi asmis. Bu paraya senden o makineyi alan cikar mi merak ettim dogrusu.

sen ne diyorsun yaw.. fiyatlar verileli 1 hafta olmuş. yeni mi görüyorsun ona bakarsan ilk sayfalardada 6600 650 milyon yazıyor onlarada uçmuş yazsana.. hadi... doğubankta 880 evet ama nasıl sordun mu??? sadecetelefon+mmc kutulu değil yani bişeyi tam öğrenmeden konuşma... kutulu doğubankta 730 dolar bunuda bil... benim satrıığım fiyat 950 milyon... alırsan alırsın almazsan banane. isteyen alır isteyen almaz...

quote:

kimseyi tehdit edemezsiniz.

varsa bi sorun bize gelin...

mewluth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 28 Aralık 2004, 1:27:13 >

lcf000

23 Aralık 2004; 19:38:59 

MPx200 Garantili 350YTL . İdefixe den bakabilirsin, Bence sarj problem yaşatabilir sana uyarym.

Beyler ortamı germeyelim ne güzel paylaşım ortamı, kimseye zorla bişey satılmıyor, burası dogubank degil. Lutfen...