Şimdi Ara

Mi 5 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın arkadaşım Amerika'ya gidip geliyor. Komisyonsuz telefonu dışarıdan getirebilirim ama bu telefonun seramiksiz versiyonları aşırı dandik. Seramik de +200 dolar. Ben o telefona 700 dolar verdikten sonra ne anlamı kalıyor ki? Performans konusunda fiyatında rakibi yok ama bu kolay kırılıyor olması çok canımı sıktı. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 9 Mayıs 2016; 19:26:03 >

• Selam,

İmkanın varsa alabiliyorsan mutlaka 4Gb'lik bir modelini kap derim. Seramik olayı yalan zaten. Tabak çanak gibi meteryal filan yok, kırılganlığa etkisi de yok gibi bişey. Pazarlama taktiği.

SD 820 ile uzun süre başka alet aramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Selam,

İmkanın varsa alabiliyorsan mutlaka 4Gb'lik bir modelini kap derim. Seramik olayı yalan zaten. Tabak çanak gibi meteryal filan yok, kırılganlığa etkisi de yok gibi bişey. Pazarlama taktiği.

SD 820 ile uzun süre başka alet aramazsın

İyi de ben yanlışlıkla bu telefonun üstüne otursam kırılacak. Biraz eski telefonlara baktım. S2 bile daha zor kırılıyor. Hatta baya baya daha zor kırılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramik olayi nedir biraz bilgi verir misin ? Ben de bu telefonu dusunuyordum hafiza karti desteklememesi dusunduruyordu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Seramik olayi nedir biraz bilgi verir misin ? Ben de bu telefonu dusunuyordum hafiza karti desteklememesi dusunduruyordu beni

Benim de çok bilgim yok ama internette camlı modelini gördüm. Bend test diye arat bulursun. Adam kürdan kırar gibi telefonu kırıyor. Bir başka videoda da seramikli telefona matkap tutuyorlar bırak delinmeyi iz bile olmuyor. Eğer çok sağlam kap varsa 64gb camlı alıp kap kullanmak yerinde olur ama öbür türlü bir ay sonra kırılması olası bir şey.

• Valla ogrendigim iyi oldu hocam sagolasin motorola nexus 6 ya da bise demeseler bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı doğru

• Hangi telefon olursa olsun kırmak isterseniz kırılır mis gibi telefon diğer firmaların bok atması sadece diğer telefonlarıda kırmak isterseniz çok rahat kırarsınız
  • Bend testi izledim de dediğin gibi adam kürdan kırar gibi kırmış telefonu. Bence uzak durun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.