Şimdi Ara

Mobilite: GM 5 Plus izlenimleri, Galaxy Note 6 haberleri ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mobil dünyanın nabzını tutan Mobilite'nin yeni bölümü yayında. Sunucularınız Erdi Özüağ ve Mesut Çevik, bu hafta aşağıki konuları yorumluyor, görüşlerini sizlerle paylaşıyor.

    - General Mobile GM 5 Plus. Yeni telefonun detaylı inceleme ve kutu açılış videolarını yayınlamıştık. Mobilite'de genel resme bakıyor ve sizlerden gelen yorumlarla GM 5 Plus'ı değerlendiriyoruz.
     
    - Casper VIA E1: Şirketin yeni telefonu orta-segment için geliştirilmiş. En büyük farkı parmakizi okuyucuya sahip olması ancak fiyatına göre diğer özellikleri rekabetçi değil. Tasarımı ise hiç fena değil.
     
    - BlackBerry ve Apple CEO'larından açıklamalar. Her ikisi de donanım seviyesinde gelecek planlarından bahsetti. BlackBerry'e göre cihaz kısmı kar etmeye başlayacak, Apple ise iPhone 7'nin heyecan verici olacağını söylüyor.
     
    - Samsung Galaxy C5: Tamamı metal olan telefon, materyal tercihi ile öne çıkıyor. Sızan özellikler doğruysa orta sınfın başında yer alan Snapdragon 600 serisi işlemci ve 4GB RAM kapasitesi dengeli bir tercih olmamış.
     
    - Samsung Gear Fit  2 geliyor: Yeni aktivite bilekliği hem daha şık hem de daha işlevsel.
     
    - Garmin Vivomove: Akıllı saatlerin en yeni temsilcilerinden olan bu model, klasik saat tasarımını yüksek teknoloji ile buluşturuyor.
     
    - Samsung Galaxy Note 6: Sadece 4200 mAh kapasiteli pil, 256GB depolama ve Snapdragon 823 işlemci ile heyecan yaratmaya yeterli. Tüm gelişmeleri yorumladık.
     
    - ZTE ve Huawei'den yeni telefonlar: Yüksek performans sınıfında ZTE Axon 2, orta seviyede ise Huawei'in yeni güreşçisi P9 Lite. Yeni telefonların tüm detaylarıvi videomuzda.  







  • Lenovo zuk z2 pro yu merak ediyorum. Gayet iyi özellikleri var gibi. Yazılım sorunu da olmazsa süper olur.

  • İzleyelim bakalım. Elinize sağlık..

  • Yine güzel bir mobilite olmuş, ellerinize sağlık...

  • Mi5, Pro6, Zuk Z2 Pro, Meizu M3 Note, Vivo Xplay 5 Elite. Bu modelleri Çin'de bulabilirseniz çok iyi olur. Tabi bu incelemeleri de birlikte yapmanız biz DH takipçilerini çok mutlu edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 9 Mayıs 2016; 10:21:35 >
  • Mi5 pro, Oppo Rs9 Plus, vivo Xplay 5 inceleyebilirseniz memnun olurum.

  • mobilitenin giriş müziği introsu falan baydı artık bir el atıverseniz güzel olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 9 Mayıs 2016; 11:22:37 >
  • reklam yaptığınızı bu kadar belli etmeyin apple logolarıyla. iyi para almışsınız anlaşılan!

  • HTC 10 incelemesi ne zaman gelicek ? Bildiğim kadarıyla ön inceleme yapılmıştı, yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

  • mi5 pro bulursanız sevinirim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greylights

    Mi5, Pro6, Zuk Z2 Pro, Meizu M3 Note, Vivo Xplay 5 Elite. Bu modelleri Çinde bulabilirseniz çok iyi olur. Tabi bu incelemeleri de birlikte yapmanız biz DH takipçilerini çok mutlu edecektir.


    Arkadaşım iyi güzel söylemişsin ancak bu telefonların hiç biri Türkiye'ye gelmeyecek? bize faydası ne olacak bu telefonların incelenmesinin.
    Dışarıdan getirtecek olanlar zaten youtube'dan bakıyor incelemelerine .

  • Şimdi telefon alacak olsam 5SE alır geçerim. G3 kullanıyorum ama Android telefonlar eskisi gibi heyecan vermiyor ya da bendeki heyecan arayışı bitti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kloveangel

    reklam yaptığınızı bu kadar belli etmeyin apple logolarıyla. iyi para almışsınız anlaşılan!


    Erdinin kullandigi kendi parasiyla aldigi ve kullandigi tableti,Mesutun kullandigi notebook ise Apple`in butun teknoloji sitelerine gonderdigi test urunu.

  • Video içinde reklam yapılıyor deniliyor ama site ziyaretlerinde çoğu insan reklam engelleyici kullanıyor. Acaba video içindeki reklam denilen görsellerden mi daha çok gelir sağlanabiliyor? Neyse TV'de izlemeyelim öyleyse! Nedir bu reklam çıkışı anlamadım gitti! Bedava mı çalışacak adamlar? Ne istiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 9 Mayıs 2016; 13:01:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greylights

    Mi5, Pro6, Zuk Z2 Pro, Meizu M3 Note, Vivo Xplay 5 Elite. Bu modelleri Çin'de bulabilirseniz çok iyi olur. Tabi bu incelemeleri de birlikte yapmanız biz DH takipçilerini çok mutlu edecektir.

    Alamayacagimiz telefonları niye incelesin adamlar kafalar pırıl pırıl vallahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video da yine sıkıntı var.

    Edit:

    Cannot load M3U8: crossdomain access denied (2048)

    Hatası veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freexog -- 9 Mayıs 2016; 15:16:13 >
  • Mesut Bey kendisi söyledi çinden mi5 pro6 alacaklarını, satılıyor mu burda? Adamlar zaten sen alacaksın diye incelemiyor. Biraz da dünyadan haberin olsun diyor. Hem nereden biliyorsun alamadığımızı? Sen almıyorsun diye başkası alamaz mı? Ben iki aydır Meizu Metal kullanıyorum. Yaza doğru da Pro5 alacağım. Azıcık şu forumu dolaşsaydın kullanılıyor mu kullanılmıyor mu anlardın. Saçma sapan yorum yazıp bir de laf atan cahil kişilikleri artık kaldıramıyorum...
  • Mi Max inceleyebilirseniz sevinirim. Bir de aliexpres gibi sitelerden bulup getirtebiliyor muyuz? Yoksa illa birinin paralel ithalat getirmesini mi beklemeliyiz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greylights

    Mesut Bey kendisi söyledi çinden mi5 pro6 alacaklarını, satılıyor mu burda? Adamlar zaten sen alacaksın diye incelemiyor. Biraz da dünyadan haberin olsun diyor. Hem nereden biliyorsun alamadığımızı? Sen almıyorsun diye başkası alamaz mı? Ben iki aydır Meizu Metal kullanıyorum. Yaza doğru da Pro5 alacağım. Azıcık şu forumu dolaşsaydın kullanılıyor mu kullanılmıyor mu anlardın. Saçma sapan yorum yazıp bir de laf atan cahil kişilikleri artık kaldıramıyorum...

    Kardeş sen bu konuda bilgilisin galiba. Meizu Pro 5'i 4 gb ramli olarak nereden alabiliriz? Bozulursa garantisi var mı? Elimizde patlamasın?
  • Arkadaşlar general mobile ve casperdan uzak durun.benden söylemesi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.