Şimdi Ara

redline ts 5000 ÖNERMİYORUM ( insanları istemeden yanılttığım için özür dilerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce bu cihazın tanıtımını yapmış ve övmüştüm.

    aslında asıl övdüğüm 4000 modeliydi ama server aynı serverdı. şimdi işin diğer boyutunu kullandıkça gördüm.

    1. hepsiburada ve 2 farklı mağazadan 2000-4000-5000i denedim.

    hepsiburadan gelen ürünler sıfırdı. youcami felan açılmamıştı. onu komşuma sattım. 200 tl civarı.

    diğer iki siteden aldığım üründe youcam açıktı ve ürün yeniden paketlenmişti 1-2 ay olsa eyvallah ama biri taa ocak ayında açılmış.



    şimdi asıl konumaz gelelim.

    server astra 19 da sorunsuz.

    kesinlikle paralı serverin yerini tutmaz ama bu konuda çamur atamam kendilerine.

    Sorunlar.

    powervuya güncel destek yok (ilk aldığım da var sandım çünkü tüm discoveryler çekiyordu siriusdaki)

    thor uydusu için powervu ve server desteği yok.

    yani bu cihazı alacaksanız sadece 13 (bein 1 sorunlu genelde) ve 19 için alın.

    diğer uydulara destek yok. ben tf de bir üyeden server aldım (bilen bilir kendisini) hemen hemen hepsi var. (karşılaştırma yaptım) yani muazzam bir fark var gerek stabilite gerek kanal seçeneği açısından. ilk başta gerek yok paralı servera demiştim yanılmışım. (sadece 19 da yeter spor vs ise derdiniz, bu dediğim daha fazlasını isteyenler için geçerli)

    ve gelelim asıl probleme

    burası 4 den fazla uydu kurunlar için geçerli.

    kabaca listeliyorum.


    8 li diseq kurulumunda kafayı yer sinyal bulamaz türksatta bile sinyal yok diyordu hotbird de bir kanalından geçerken, powervu desteği kafalarına eserse var esmezse yok.


    aynı anda youcam ve powervu açık olunca kafası gidebiliyor. sinyaller kırılıyor özellikle hotbirde ki türkçe belgesellerde


    diseq 1.1 ayarlayamamışlar aynı anda diseq 1.0 ile açık. bu da sorun yaratıyor sinyal yok diyor. (vu da hiçbir problem olmadı 10 diseq kurdum)

    cihaz 2 hafta kullandıktan sonra ara ara kendini resetlemeye başladı.

    2000 lerde evlerimizi şenlendiren takoz uydu alıcılarının 2015 modeli karşımızda.


    kumandası ürünün felaket. gerçekten ellerim nasır tuttu, sadece 15 dakika kullanım ile elinizi felç ediyor.
    bir şey girmek kelime yazmak key girmek cccam eklemek zulum.
    internette sörf yapamazsınız. kumandası akılsız.


    sıfır diye satılan ürünler illaki denenmiş kullanılmıştır bunu beni ahmeti geç mağazalar yapıyor çünkü yasal iade hakkı var.

    3 aylık iptv sonrasında 1 yıla tamamlamak isterseniz 240 tl cık ortalama. (6 ay 150 tl dediler sanırım yanlış hatırlamıyorsam)

    , enigma 2 ler iptv de akarken, bu cihaz akmamak için uğraşıyor. kasıyor çıkın.



    ürünü filbox modülle birlikte mağazada n11 satılmaktadır. (satılıyordu 2 hafta önce) 233-40 tl ile alabilirdiniz. ben 44 tl kupon bulamadım.

    benim yüzümden 1 kişi bile bu ürünü alıp pişmanlık duyuyorsa kendisinden özür dilerim. ama düz kullanıcıların pişmanlık duydunu sanmıyorum.

    elimde next ve hiremco da var ama inceleme veya tanıtım yapmıcam. ben firma çalışanı değilim. kazancım yok bu işten. en fazla aldığım fiyata satabiliyorum o da hotbird porno isteyen konu komşuya.

    yinede uydudan hiç anlamayan düz vasat bir şey beni idare eder diyen, sadece maç izleyen servera verecek parası olmayan modül girişi isteyen insanlar ürünü alabilir.



    ya sallayın beyler

    abi gidin parayı kıyın gigablue veya vu felan alın. formuler de olur.

    goldmaster ve redline ı tavsiye etmiyorum.

    ekonomik gücünüz varsa almayın, yoksa gidin ts 40 felan alın 99 tl gittigidiyorda. 1 yıl serverli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westerosun fedaisi -- 8 Mayıs 2016; 4:37:25 >







  • görüntü kalitesinin fhd tvlerde rezalet olduğunu eklemeyi unuttum.
  • Yapmayın, tam bu cihazı almayı düşünüyordum ve biraz önce başka bir konuya yazmıştım. Bu yorumlar sebebiyle Redline TS 5000 CI HD Plus modelinden de vazgeçeceğim. Benim için sorunsuz HD ve SD kalitesi önemli ama siz görüntü kalitesi rezalet yazmışsınız.
  • selam benim kişisel fikrim bu,

    keşke videoya çekseydim sorunları.

    ürünü next cıs plusla takas ettim üzerine 90 tl vererek.

    hayatımda ilk defa zarar ediyorum bir işten ama bazen nefret ettiğin şeyi bür an önce satabilmek için yok pahasına elinden çıkarmak istiyorsun.

    kurtulduma dua ediyorum hocam, kumandayı elime alıp zap yapmak bile işkence olmaya başladı.

    görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı rezalet ürünün. ama sırf beleş server isterim diyorsanız alın. hotbird vs çok da stabil olduğunu söyleyemeyeceğim ama astra da sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westerosun fedaisi W kullanıcısına yanıt
    Usta. Astra da hangi kanalları izleyebiliyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü kalitesi olarak piyasadaki birçok cihazdan daha canlı görüntüye sahip.tabii yazılımdan yazılıma değişiyor.fakat yazılım olarak kötü cihazlar.aynı siyah mavi menülü yazılımı redlineyle birlikte hd line istar samsat geant tigerde kullanıyor.redlinenin ts ve ts plus serilerinde cihazın modeli farketmez aynı yazılım var.ts seriside kullandım ts plusda kullandım.hepsindede aynı problem var.yıllardır farketmediler ve düzeltmediler forumlardada kimse bu problemden bahsetmiyor.daha önce hiç redline yada geant samsat tiger hdline istar falan kullanmamış olanlr bu problemi farkedeceklerdir.başka marka cihazlarda kullandım redlinede bu probleme rastladım.favori listesi yapıyoruz kanalları sıralıyoruz.mesela trtspor 10.sıra aspor 11.sıra ntvspor 12.sıra olsun.turksat uydusuna yeni kanallar gelmişmi diye turksat uydusunu tarıyoruz.favori listesi değişiyor.trtspor 5.sırada aspor 17.sırada ntvspor 25 sıra artık favori listesinde işin yoksa öyle kanal ara.aynı yazılımı kullandıklrından son çıkan yazılımlardada herhalde ne olduğu belli olmayan yeni iptv eklentisi nedeniyle redlinenin bütün cihazları yazılım olarak kötüleşmeye başladı.yeni ip tv eklentisine yer açmak nedeniyle cihazın bazı özellikleri kısıtlanmış.kanal bilgi barı gösterimi exite basıldığında kayboluyordu.şimdi exit tuşu işe yaramıyor 5 saniye kanal bilgi barı ekranda kalıyor.eski yazılımlarda hd kanallarda mavi hd logosu vardı.şimdi hd logosu yok süsü alınmış eşya gibi olmuş.kanal taşırken toplu değilde tek tek kanal taşıma var.filboxun kanallarında epg bilgi ayrıntısı gösterilmiyor sadece program ismi var.dsmartın kanallarında epg bilgi ayrıntısı gösteriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkla -- 9 Mayıs 2016; 20:44:08 >




  • Red line 2500 hd var baya memnunum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TS 5000 modeli alınır mı alınmaz mı? Kullanıp öneren çok ise 2 gün içinde alacağım.
  • Aynı cihazı kullanıyorum 2 uydulu kurulumda problem yok. IPTV ve CCAM USB WIFI ile kullanırsanız sıkıntılı olabilir, ben kablolu ethernet üzerinden kullanıyorum 8mbit aknsiz bağlantı ile iptv de ccam server da akıcı. Wifi ile kullananlar akıcılık sıkıntılarından bahsediyorlar diğer forumlarda. Hotbirdde şifreli kanallarda kırılma yaşamıyorum. Filbox oldukça stabil, çıkış 50hz seçilirse ülkemizdeki PAL TV'ler ile tam senkronlu çalışıyor ve görüntü tv'nin motionflow özelliğiyle senkronlu çalıştığında çok akıcı.

    Değinilmesi gereken olumsuz yanları ise SD yayınlar çok kaliteli değil, HD yayınlar ise bu fiyat segmenti için yeterli. Ama üst segment cihaz kullanmış kişileri tatmin etmeyebilir, satıcıda görüntü kalitesini mutlaka deneyip görün. Kanal geçişleri şifreli kanallar arasında geçilirken yavaş, bunu zaten çok önemsemiyorum. Önemseyenler
    cihazı elesin, boşuna iade vs. uğraşmasın.
    Türksat+Hotbird kurulumunda sıkıntı yaşamadım kısacası, ama çok uydu kurulumu yapacak arkadaşlar Redline yazılımı ile çok sıkıntı yaşıyor bu bir gerçek.
    Çok uydu için daha üst segment başka cihazlara yönelmenizi ve risk almamanızı tavsiye ederim o yüzden.
    Bendeki şu anki setup sorunsuz diyebilirim, çökme takılma kırılma görmedim.
    Önceden TS 140 Mega denen modeli kullandım ve fps düşmeleri frame atlamaları yaşanıyordu, yüksek kaliteli yayınlarda(bitrate yüksek olan) akıcılık sorunları vardı.
    Bu cihazda bu tip frame rate sorunları yok.




  • Teşekkürler Umutcan. Bende sipariş verip şansımı denemeyi düşünüyorum. HD yayınlarda sorun yoksa 5 uyduyu 4 uyduya düşürüp kullanmaya çalışacağım. Başka bir forumda 4'lü dayzek kullanımında sorun yok ama daha üst sayıda olursa sürekli kitleniyor demişler. Türksat, Hotbird, Azerspace, Astra ve Thor olarak kullanmayı planlıyordum Azerspace'i feda edeceğim. Umarım 4'lü uyduda sorun yaşatmaz.
  • Hocam yorumları falan iyice gözden geçirin derim. Çoklu uydu kurulumunda problem yaşayan kullanıcı çok. Bende 2 uydu olduğu için sıkıntısız, ama 4 uydu ne olur şans işi. Kullanım amacınıza ve isteklerinize bakınca risk alırsınız bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Hocam yorumları falan iyice gözden geçirin derim. Çoklu uydu kurulumunda problem yaşayan kullanıcı çok. Bende 2 uydu olduğu için sıkıntısız, ama 4 uydu ne olur şans işi. Kullanım amacınıza ve isteklerinize bakınca risk alırsınız bence.

    Yine kararsız kaldım. Satıcı firmada TS 5000 değil TS 4000 daha iyi demiş, bazı yorumlarda 5000'de sıkıntı var denmiş.

    Olmadı şunu alabilirim.http://urun.n11.com/uydu-alicisi/neta-hd-6400-full-hd-P17210144




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Hocam yorumları falan iyice gözden geçirin derim. Çoklu uydu kurulumunda problem yaşayan kullanıcı çok. Bende 2 uydu olduğu için sıkıntısız, ama 4 uydu ne olur şans işi. Kullanım amacınıza ve isteklerinize bakınca risk alırsınız bence.

    Yine kararsız kaldım. Satıcı firmada TS 5000 değil TS 4000 daha iyi demiş, bazı yorumlarda 5000'de sıkıntı var denmiş.

    Olmadı şunu alabilirim.http://urun.n11.com/uydu-alicisi/neta-hd-6400-full-hd-P17210144

    İlk düşündüğüm alıcılardan biriydi, onda da tuner sorunu öne çıkıyormuş o yüzden vazgeçmiştim. Sinyal sıkıntısı yaşanıyormuş, çok nazikmiş. Bu fiyat segmentinde kusursuz alıcı yok bence. Daha önce de konuştuğumuz gibi kusurlarını gözardı edebileceğiniz bir model bulmak lazım sadece. Ts 5000in kusurlu olduğu konu benim açımdan gözardı edilebilir, sd yayın izlemiyorum 2 uydu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Mayıs 2016; 5:09:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan
    İlk düşündüğüm alıcılardan biriydi, onda da tuner sorunu öne çıkıyormuş o yüzden vazgeçmiştim. Sinyal sıkıntısı yaşanıyormuş, çok nazikmiş. Bu fiyat segmentinde kusursuz alıcı yok bence. Daha önce de konuştuğumuz gibi kusurlarını gözardı edebileceğiniz bir model bulmak lazım sadece.

    Hassas tuner var deniyor evet. Gerçekten semim yapmak oldukça güç.
  • aldın mı?
  • umut bey çok haklısınız bende 2. hafta farkedebildim bu sorunu 110 tlya sattım mağazaya geri. muhtemelen birine sıfır diye gönderdiler :D

    sürekli sinyal yok diyordu bir uydudan diğerine geçince. 8 uydu aktif durumda bende.

    o kumanda hele allahım delirtti beni.

    alıcaksanız 4000 alın onda sorun yok. ama o da takoz :D

    ama çok pis reset de yiyordu cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okcwest -- 29 Mayıs 2016; 2:19:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okcwest

    aldın mı?

    Evet aldım 20 gün önce teslim edildi ve teslimden 4.5 saat sonra geri iade ettim.

    Detaylarını merak ederseniz ayrıntılı görüşlerimi paylaşmıştım. Okuyabilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116770958
  • hocam iade tarihinin rekorunu kırmışsın

    ama takdir edilesi davranış başkası olsa 2 hafta kullanır iade ederdi.

    ben filboxla aldım fili satınca iade pek doğru olmayacak dedim.

    next cıs plusla değişim yaptım üzerine 100 tl ekleyip. redline dan çok daha iyi. ama kazıklandım yinede.

    burdanhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100012071048032&fref=photo

    2-3 cihaz dana denicem.

    formuler gigablue ve vu duo da incelicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okcwest -- 29 Mayıs 2016; 7:20:27 >




  • Ben de bu cihazı 8 li diseq ile kullanıyorum. 8 tane uydu bağlı hiç problem yasamadim. Belki diseq ile alakalı olabilir. Ben digiline marka 1/8 diseq kullanıyorum kanal geçişleri olsun uydu geçişleri olsun hepsi sıkıntısız. Memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redline TS 5000 Hd cı plus aldım cihaz kendini resetliyor bana da arızalı ürün göndermişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra2020 -- 31 Ağustos 2016; 9:51:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.