Şimdi Ara

Şimdi de Samsung Galaxy Note 6 Lite ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi de Samsung Galaxy Note 6 Lite ihtimali


    Samsung’un yılın ikinci yarısı için Galaxy Note 6 amiral gemi modelini hazırladığı artık herkesin malumu. Hatta bir yeni bir Note Edge versiyonu da olabilir ancak bilinmeyen bir şey var ki o da bir Lite sürümünün gündemde olduğu.


     


    Sızdırılan bilgilere göre, Galaxy Note 6 modelinin yanında bir de Galaxy Note 6 Lite modeli olacak. Bu model performans anlamında olmasa da, diğer bazı özellikleri kırpılmış bir yapıda olacak.


     


    Galaxy Note 6 Lite modelinde yine 5.8 inçlik Super AMOLED ekran kullanılıyor ancak bu kez çözünürlük Full HD seviyesinde. Snapdragon 820 yonga seti güç ve 4GB LPDDR4 RAM ile birlikte, aslında pek Lite olmayan bir performans ortaya koyacak. Kaynaklar, yonga setinde hızın bir miktar daha düşürülebileceğini ifade ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Gear VR, konumlama için önemli bir ayrıntıya ihtiyaç duyuyor

    Galaxy Note 6 modelinde ise 5.8 inçlik Super AMOLED 2K ekran, daha hızlı Snapdragon 823 yonga seti ve 6GB LPDDR4 RAM bellek yer alıyordu. Bu bakımdan her iki model de performansının zirvesinde bir çizgi izleyecek diyebiliriz.


     


    Galaxy Note 6 modeli için en erken Temmuz ayı ortaları işaret ediliyor. Muhtemelen Galaxy Note 6 Lite modeli de, IFA 2016 fuarına saklanana sürprizlerden birisi olacak.


     







  • ekran full hd olsun tadından yenmez

  • Yine geliyor gönüllerin efendisi... Şu piyasada harbiden hakkını veren başarılı 3 model vardır. Birisi iPhone, diğeri Galaxy S ve Galaxy Note...

  • pilin kapasitesinde değişiklik olmaz ve en az 100$ fark olursa millet koşa koşa lite sürümünü alır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lostlast

    ekran full hd olsun tadından yenmez


    Valla öyle. Yeter ki Snapdragon 820'lü olsun ben 4 gb ram ve full hd'ye razıyım Note 5'ten daha iyi bir cihaz olur. Hemde daha ucuz olur. İnşallah doğrudur.

    Not: Türkiye'ye snapdragon 820'li versiyon satmayacaklar diye biliyordum? Ekran full hd olduktan sonra Exynos 8890 bile güzel bir seçenek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 6 Mayıs 2016; 19:04:49 >
  • Samsung mu? Bedava verseler almam!! Bende note 3 var da 1 yıl sonra kasmaya başlıyo her defasında format mi atcam!! Güncelleme desen 2 defa verir.. Kimseye aldırmam da bu Samsung u nefret ediyorum nefret..

  • umarım note serisinde böyle bir hataya düşmezler :)

  • Valla istahim kabardı benim

    Bu telefon çıkış yapar 2 ay sonra 2000 tl altına geriler ve ben gerçekten çökerim

  • Note 3 neo gibi..

  • He Ekrem Abey he. İhtimal de aklına ne gelirse yaz. Nasıl olsa ihtimal, gerçekleşmek zorunda değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batumatu

    Yine geliyor gönüllerin efendisi... Şu piyasada harbiden hakkını veren başarılı 3 model vardır. Birisi iPhone, diğeri Galaxy S ve Galaxy Note...

    Hadi note serisi fiyatının hakkını veriyor desen anlarım. Note 2'den beri güzel telefonlar çıkıyor, s-pen muadili yok, ideal büyük ekranı var vs vs. Tamam da galaxy S'e ne oluyor onu anlamadım. S6'ya kadar tasarım özürlüydü, s3'e kitkat kazığı attılar (Android dünyasının en çok satan modeli olmasına karşın), s4 ve s5 eline aldığında orta seviye cihaz hissi veriyordu. S6 da tasarım olarak güzel olsa da SD kart takılamaması büyük handikap bana kalırsa. Şimdi S7 çıktı işte.
    iphone konusuna gelirsek, 16gb artırılamayan hafızalı telefon 3000 lirayı hak ediyorsa ben başka bişey demiyorum. Telefonun 16gb hafızasını da dolduramıyorsan git 500 liraya telefon al. Ben anneme 550 liraya E4G aldım. 8gb hafıza + 8gb SD var. Fazlasıyla yetiyor. 8-10 gün kullanıyor şarja takmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    S4 ve S5 (özellikle S5) hayal kırıklığıydı evet ama geri kalan tüm cihazlar gerçekten son derece kaliteliydi. Şuan zaten konuşmaya bile gerek yok. Yenilik, inovasyon deyince eskiden akla Apple geliyordu şimdi direk Samsung geliyor. Yani adamların orta seviye diye sattığı A serisi gibi cihazlar çoğu firmanın amiral modelinden daha iyi hale geldi.
  • Bu hızla 10 sene sonraki telefonları pek hayal edemiyorum.. kestirmek artık çok zor..

  • note 5 sahibiyim 4000 mah batarya sağlammış

  • Full hd ekran ile s820 çok daha iyi olur...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mknst_mtro

    Samsung mu? Bedava verseler almam!! Bende note 3 var da 1 yıl sonra kasmaya başlıyo her defasında format mi atcam!! Güncelleme desen 2 defa verir.. Kimseye aldırmam da bu Samsung u nefret ediyorum nefret..

    Iyi de 5-10 senedir kulmanmıyorsun ki bu telefonu, senede bir format cok normal androidde. Sanki 30 kere formatlamıssın gibi bir tepki vermişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 tl bandinda cikarsa on numara olur. Telefon degistirecektim kafami baya karistirdi bu haber

  • Şu çıkarılan pili geri getir be samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal lite versiyon olursa snapdragon 650 koyarlar. 650 koyacaklarına Exynos 7420 koysalar daha iyi olurdu.

  • note5in üzerine çok şey koyulmamış, 4ten 5e geçişteki sıçramayı göremicez bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.