Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yegoadam

17 Ocak 2007, 19:20:30  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADASLAR aslinda bir soru amacli actigim bu topigin kodakcilar tarafindan begenildigini dusundum ve ismini degistirdim buraya her turlu istek oneri sikayetleri yazalim burasi kodak ana topigi olsun ben ve benim gibi daha dijital makinasi olmayanlar icinde yol gosterici olsun ...........................bundan 3 ay once sony w30 alcakken son anda gece cekimlerinin kotu oldugu soylendi vazgectim , forumdaki butun topikleri inceledim gercekten cok farkli makinalar ve kullanici yorumlari var ama nete bazi fotograf sitelerine baktimda en cok kodaktan soz ediliyor kodak sadece fotograf uuzerine calisiyormus vs bende boylece kafamdaki marka farkliligini kodakta sabitledim simdi isim daha kolay cunku tek bir markadan model secicegim peki sizce hangi modeli almaliyim seceneklerim sunlar , c875,c743,643,ve v serisi,v705 ,v610 vs.... aslinda en cok v 705 uzerinde yogunlastim cunku burda almanyada 169 euro gibi bir fiyata satiliyor turkiyeye gore cok ucuz sanki ama bir arkadasa sordum optik vizoru olmadigi icin lcd ekrandan tam randiman alamazsin dedi bende simdi v 705 kullansin kullanmasin usta fotografcilarin yorumunu bekliyorum v705 mi alayim yoksa baska bir modelmi ama illaki kodak almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 13 Şubat 2007; 17:43:54 >

nokia N 95
PlutosDaddy

17 Ocak 2007, 19:33:22  

Bi arkadaş V705'e değmez V610 al demişti bir başka arkadaşa; fiyat farkında değer mi düşün ve öyle temin et derim ben. (Bilgim yok ama )

DEMİRCİEFE

17 Ocak 2007, 19:34:12  

c 875 çok özellikli ama,sadece LCD ekran var,vizor yok..

VERGİ KALKINMANIN TEMELİDİR
.TaneR.

Sisteme Gözat

17 Ocak 2007, 19:47:47  

kodaklardan v550'yi çok beğeniyorum

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
SerdaR^73

17 Ocak 2007, 22:23:23  

daha önce de kodak için fikirlerimi yazmıştım ki bu forum da çok az kodak kullanıcısı var ne hikmetse...aslında anketlerde kodak en çok tutulan markalardan biri özellikle kolay kullanımıyla.ben bir kodak kullanıcısı olarak (7530) makinamdan çok memnunum...bence kodak özellikle bu forumda beklediğim ilgiyi bir türlü almıyor.diyeceğim şu ki 5mp 7530 la oldukça tatmin edici sonuçlar aldığıma göre herhalde yeni çıkanlardan daha başarılı neticeler alınır..v serisi benim de takip ettiğim bir seri.v610 önermiştim v705 yerine ama bu sadece benim megazoom cihazlara ilgimden kaynaklanıyor.ama v610 için çok çok başarılı bir model olarak bahsedilmiyor..169 euro çok güzel bir fiyat v705 için...bence alınası bir makine ve fiyat.eğer alırsan bu forumda mutlaka incelemeni bekliyorum çünkü yeni bir makine alacağım bende ...yanlız c875 e de bakılabilir kanımca...

Hayat Seninle Daha da Güzel Canım Oğlum Mustafa Buğra

yenerz

17 Ocak 2007, 22:33:53  

bende 7525 var 5mp
ama nedense daha once kullandıgım nikon kalitesinde degil gibime geldi
veya ben nikona daha cok alıstım

fiyatı bayagı uygun bu arada..

şahsi oynama...
rbatasoy

17 Ocak 2007, 22:37:15  

Valla bende de cx7330 var 3 senedir sıkıldım makineden.Artık bana yetmiyor.Ancak kodaklar iyidir compackt makinede.

yegoadam

17 Ocak 2007, 23:05:00  

abimde cx7525 var iki yildan fazladir kullaniyor bene cok yeterli cekimleri var gece cekimleride cok net valla burda 169 euroya v 705 gene 199 a c875 ve 149 a c743 var bu ucunden hangisini alacagimi sasirdim zira v 705 baska yerlerde 289 eurodan basliyor hemen gidip alsammi diye dusunuyorum acaba neden bu kadar ucuzlattilar aslinda media markt denen cok unlu bir yerde yapildi bu indirim spotda degil 24 ay garantili kendi pili sarj aleti tasima kayisi ve cantasida var sadece 1 veya 2 gb lik hafiza karti almam gerekecek oda zaten 40 ytl civarinda turkiyede bilmiyorum herhalde yarin gidip alirim cunku bayag azalmisti bir adam boyunu gecen bir yigin vardi v705 yigini ama son gordugumde cok azalmisti belkide bitti onun icin yarin alayim artik kismet neticede makina iste kul yapisi kotu olcak degilya turkiyede 700 ytlden satiliyor hayirlisi artik

nokia N 95
SerdaR^73

17 Ocak 2007, 23:54:45  

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

abimde cx7525 var iki yildan fazladir kullaniyor bene cok yeterli cekimleri var gece cekimleride cok net valla burda 169 euroya v 705 gene 199 a c875 ve 149 a c743 var bu ucunden hangisini alacagimi sasirdim zira v 705 baska yerlerde 289 eurodan basliyor hemen gidip alsammi diye dusunuyorum acaba neden bu kadar ucuzlattilar aslinda media markt denen cok unlu bir yerde yapildi bu indirim spotda degil 24 ay garantili kendi pili sarj aleti tasima kayisi ve cantasida var sadece 1 veya 2 gb lik hafiza karti almam gerekecek oda zaten 40 ytl civarinda turkiyede bilmiyorum herhalde yarin gidip alirim cunku bayag azalmisti bir adam boyunu gecen bir yigin vardi v705 yigini ama son gordugumde cok azalmisti belkide bitti onun icin yarin alayim artik kismet neticede makina iste kul yapisi kotu olcak degilya turkiyede 700 ytlden satiliyor hayirlisi artik

c875 ten bile ucuza veriyorlar demek v705 i...vaybeee..acayip uygun bir fiyat.320 ytl ye denk geliyor ki müthiş bir fiyat valla....hocam ben olsam kesinlikle kaçırmam o fiyata...hatta 2 tane al birini bana satarsın ...gerçekten o paraya kesinlikle alırım...hani geleceksen bu ara türkiyeye falan.o paraya kesinlikle çok çok kaliteli bir makine...memnun kalacağına eminim ki ben 7530 dan bu kadar memnunsam ....

yegoadam

18 Ocak 2007, 9:38:35  

valla turkiyeye agustosta gelecegim yoksa olurdu birde elektronik esyada artik sorun cikarabiliyorlar bir ara cep telefonuna taktilar simdide elektronik esyaya cunku burdan ucuza goturup satanlar var ama olayi abartanlar bunlar asdam bavula 100 adet dijital fotograf makinasi koy,mus bakalim bugun veya yarin gidip alicam v705 i aslinda c743 de guzel alet ama bilmiyorum birinde vizor var birinde yok ama artik son karari vermek zorundayim

nokia N 95
SerdaR^73

18 Ocak 2007, 9:44:23  

quote:

valla turkiyeye agustosta gelecegim yoksa olurdu birde elektronik esyada artik sorun cikarabiliyorlar bir ara cep telefonuna taktilar simdide elektronik esyaya cunku burdan ucuza goturup satanlar var ama olayi abartanlar bunlar asdam bavula 100 adet dijital fotograf makinasi koy,mus bakalim bugun veya yarin gidip alicam v705 i aslinda c743 de guzel alet ama bilmiyorum birinde vizor var birinde yok ama artik son karari vermek zorundayim

haklısın ..hayırlısı olsun artık..makiayı alırsan küçük bir inceleme beklerim senden..kafamdaki makina aslında c875 ama neden v705 te olmasın.v610 u ciddi ciddi düşünürken incelemelerde resim kalitesinde baya bir ödün verdiklerini okumuştum tabiki bu da beni biraz soğuttu cihazdan..neyse v705 alırsan eğer görüşlerini yazarsab sevinirim.

yegoadam

18 Ocak 2007, 11:09:13  

ok dostum

nokia N 95
ikarahal

18 Ocak 2007, 11:22:34  

Kodaklar urunlerinde cift lens standardı kullanır.
Kodak alacaksanız lensi SCHENIDER-KREUZNACH olanları tercih edin.
Standart kodak lensli olanlar fiyat acısından daha uygun ama lens kalitesi dusuktur.
Aklınızda olsun.

Ayrıca vizor mutlaka olmalı. Yazın gunesli havalarda cok arasınız vizoru.
Manuel kullanıma izin verirse cok avantajlı olacaktır otomatik modun yanlıs pozlama ve netleme sorunları oldugunda kolaylıkla ustesinden gelirsiniz. Enstantene,diyafram,ıso,genis acı degerleri ile flash menzilide degerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 18 Ocak 2007; 11:26:51 >

SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
El-Kahhar

18 Ocak 2007, 13:58:56  

KODAK dünyada ki ilk foto mak markası

CARL ZEİSS falan var ondan sonra Voighlander falan bunlar zaten deli bu

Voighlander ismini yanlış yazıyor olablirim

Çok eski ta 1750 lerde falan MERCEK üretimi yapıyormuş

Bende 1920 model bir Kodak Brownie (KEK DEĞİL ) nin Amerika Pearl Harber'ı Japonlar bombalarken elemanın birisi çekmiş on numara fotoğraflar eklicem ama zaman yok ancak şubat ın ilk haftası hepsini ekleyeceğim

Nikon D70, Nikkor 18-135 3.5-5.6, Slik U7700, Kingston 512 & 2GB,
Braun CruZer4
AUTOCAR TÜRKİYE
MCP Microsoft Certificated Professional

yegoadam

19 Ocak 2007, 13:56:48  

vizor olmamasi sorun degil artik v 705 i alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 13:59:50 >

nokia N 95
SerdaR^73

19 Ocak 2007, 14:35:46  

quote:

vizor olmamasi cokmu onemli bu kadar tamda bugun alcaktim v705 i simdi papaz oldu kafam yaw

aa sen daha amadınmı v705 i???hemde o fiyata??? seni bilmem ama benim için vizör olmaması o kadar da önemli değil...sen süper fiyata makine bulmuşsun ve hala düşünüyormusun.....

yegoadam

19 Ocak 2007, 14:43:05  

dostum fiyatin ucuz olmasi tabiki iyi bakalim bu aksam gidecegim bakalim hayirlisi
quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

vizor olmamasi cokmu onemli bu kadar tamda bugun alcaktim v705 i simdi papaz oldu kafam yaw

aa sen daha amadınmı v705 i???hemde o fiyata??? seni bilmem ama benim için vizör olmaması o kadar da önemli değil...sen süper fiyata makine bulmuşsun ve hala düşünüyormusun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 14:00:57 >

nokia N 95
SerdaR^73

19 Ocak 2007, 19:13:42  

quote:

dostum fiyatin ucuz olmasi tabiki iyi ama bilmiyorum v 705 degilde c743 veya 875 mi alsam bu aksam gidecegim bakalim hayirlisi
quote:

quote:

şimdi anlaşıldıı...bence c875 ile v705 arasında karar ver.c743 ü boşver..

Motan

19 Ocak 2007, 23:33:07  

quote:

Vizör olayına kafanızı takmayın, üç yıldır bir kez bile kullanmadım, lcd ekran en az 115.000 pixel ise hiç sorun çekmezsiniz, plaj da bile, olabilecek tek sorun lcd ekranın bozulması, bu durumda da tamir veya yeni makine. Sonuç olarak arzuladığım makinede vizör varsa iyiydir, ama yoksa istediğim makineyi almama engel olmaz.

Sağlıcakla,

Asus M2N-CM DVI, Athlon64 3500+ AM2, Kingston HyperX Dual DDR2 1066Mhz 2048Mb, Geforce 7100, Seagate Barracuda SataII 300Gb, IBM Deskstar Ata 80Gb, Samsung Writemaster DVD RW Lightscribe External, Twinhan Starbox TV Satelitte USB, Dell 2007FPW Ultrasharp 20.1" LCD Widescreen, Canon Ixus 60, Canon Pixma MP630, Nokia N73
yegoadam

20 Ocak 2007, 10:19:14  

vizor olmayinca lcd ekrna is dusecek tabiki
quote:

Orjinalden alıntı: Motan

quote:

Vizör olayına kafanızı takmayın, üç yıldır bir kez bile kullanmadım, lcd ekran en az 115.000 pixel ise hiç sorun çekmezsiniz, plaj da bile, olabilecek tek sorun lcd ekranın bozulması, bu durumda da tamir veya yeni makine. Sonuç olarak arzuladığım makinede vizör varsa iyiydir, ama yoksa istediğim makineyi almama engel olmaz.

Sağlıcakla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 13:58:57 >

nokia N 95
AnimoSity

20 Ocak 2007, 11:58:39  

quote:

vizor olmayinca lcd ekran cabukmu bozulabilir
quote:

Orjinalden alıntı: Motan

quote:

Sağlıcakla,

yoo öle bişi yokkk . mesela aşırı ışıklı alanlarda LCD ekrandan göremez de vizörden bakarsın ... Birde ekran kırılırsa ( allah korusun ) kullanılmak için yapılmış... benim 4600 ın ekranı kırıldı da vizöre ihtiyaç duydum =(

Fear not, the crimson flag, waving in these dawns will never fade
Before the last hearth that is burning in my nation vanishes.
That is my nation's star, it will shine ;
That is mine, it belongs solely to my nation.

yegoadam

20 Ocak 2007, 16:08:01  

anladim dostum ama bu optik vizor olayinin fotograf kalitesi ile alakasi yok herhalde benim icin bu onemli yoksa yaniliyormuyum?

nokia N 95
ByKemal58

20 Ocak 2007, 17:29:05  

Arkadaşım gerçekten çok kaliteli markalar var. sony, kodak, canon gibi . ben kodak kullandım ve süper bir makinaydı üstelik 2. el aldım 105 ytl den harika bir görüntüsü ve renk derinliği vardı çözünürlük ise mükemmel ötesi idi.

Bence kodak harika bir marka ve uygun modelleride mevcuttur

Benim makina suya girdi tabii ayrı mesele

UnPoo Portal
SerdaR^73

20 Ocak 2007, 21:13:42  

quote:

anladim dostum ama bu optik vizor olayinin fotograf kalitesi ile alakasi yok herhalde benim icin bu onemli yoksa yaniliyormuyum?

tabiki yanılmıyorsun.vizörün fotoğraf kalitesi ile ilgisi fok merak etme.vizör denilen şey hani makinanın üzerinde bakmaya yarayan küçük yer varya lcd ekran olmadan nereden bakıyorsak orası işte...güneşli havalarda lcd ekrandan pek birşey gözükmüyor o zaman visörden bakarsın foto çekmek için. benim 5mp kodak 7530 da var vizör mesela....kullandığım olmuştu deniz kenarında ve telefonun şarjı az olduğu zaman.lcd ekranı kapatıp vizörden baktığım oluştur...

mekale

20 Ocak 2007, 21:37:58  

c 743 işe yaramazmı arkadaşlar

TRIBAL WARS ADDICT
SILKROAD NOOB

SerdaR^73

20 Ocak 2007, 21:53:40  

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

c 743 işe yaramazmı arkadaşlar

tabiki yarar...ben 7530 dan bile çok memnunum..çok çok iyi kaliteli resimler ve video lar sunuyor...ama şahis fikrim şu an yeni bir makine alacak olsam ki alacam en az 5x optik zoom lu olmasını yeğlerim.(makine alma sebebim 7530 u abime bırakacam.))

mekale

20 Ocak 2007, 22:35:58  

kodak quicktime mov çekiyomuş videolar..bu mpeg4 ile aynımıdır...bazı sitelerde quicktime mov(mpeg4 sıkıştırma ) yazıyorda kafam karıştı da

TRIBAL WARS ADDICT
SILKROAD NOOB

SerdaR^73

20 Ocak 2007, 23:13:27  

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

kodak quicktime mov çekiyomuş videolar..bu mpeg4 ile aynımıdır...bazı sitelerde quicktime mov(mpeg4 sıkıştırma ) yazıyorda kafam karıştı da

kafanı karıştırmasın.güzel video çekiyor....daha alt modeline göre söylüyorum birde...

yegoadam

21 Ocak 2007, 12:28:45  

evet arkadaslar gercekten faydali bir topik oldu bende bu vizor olayina kafa takmistim pazartesi hemen gidip v 705 veya c875 i aliyorum yeter artik iyice kafam karismisti sonucta cok buyuk paralar donmuyor ortada bahsedilen miktar 150 euro civari bisey daha dusunmeyecem ve pazartesi gidip makinai alicam

nokia N 95
SerdaR^73

21 Ocak 2007, 12:44:03  

quote:

evet arkadaslar gercekten faydali bir topik oldu bende bu vizor olayina kafa takmistim pazartesi hemen gidip v 705 veya c875 i aliyorum yeter artik iyice kafam karismisti sonucta cok buyuk paralar donmuyor ortada bahsedilen miktar 150 euro civari bisey daha dusunmeyecem ve pazartesi gidip makinai alicam

budur olay.....150 euro çok çok uygun bir rakam zaten ve eminim çok memnun kalacaksın ve ben hala bekliyor olacağım senin v705 yada c875 ile ilgili görüşlerini

yegoadam

21 Ocak 2007, 24:30:35  

quote:

quote:

budur olay.....150 euro çok çok uygun bir rakam zaten ve eminim çok memnun kalacaksın ve ben hala bekliyor olacağım senin v705 yada c875 ile ilgili görüşlerini

nokia N 95
şavşatlı

21 Ocak 2007, 15:50:01  

Kodak kullanan veya kullanmayı düşünen arkadaşlara...
Kodak DX 7590'ım vardı. Çektiğim resimlerin çoğu www.savsatli.azbuz.com'da... Arada, filmli makinelerle çekilip, tarayıcı marifetiyle bilgisayara aktarılmış resimler de var, onlar kendini belli ediyor.
Makinenin, renkleri, kullanım rahatlığı bana göre çok iyiydi.
Hala onunla çektiğim fotoğrafların renk ve netlik kalitesini arıyorum. Herhalde yeni makinemi kullanmayı tam öğrenemedim(Belki de züğürt tesellisi). Bu arada yeni makinem Sony H5...
Makineni niye sattın derseniz.
Manuel ayarlarının (özellikle netlikte) olmayışı, video çekiminin 12 fps olması, karanlıkta çekim yaparken, pilot ışığının olmaması nedenleriyle satmak zorunda kaldım.
Karanlıkta fotoğraf çekeceksiniz, tamam flaş patlayacak ama ne kendi netleyebiliyordu, ne de bana manuel netlik yapma şansı tanıyordu.
Bu konuların dışında bence mükemmeldi. Shneider Krouznah objektifini anlatmaya da zaten gerek yok,

ilhami74

21 Ocak 2007, 16:03:36  

ARKADAŞLAR KODAK Z650 HAKKINDA YORUMLARINIZ NE OLUR VEYA BAŞKA BİR MAKİNA TAVSİYE EDERMİSİNİZ . TŞK.

HP DV9410 AMD TURİON 64*2 TL - 56 1,8 GHZ 1024 RAM NVİDİA GEFORCE GO 6150 GRAPHİCS 287 MB SHARED VİDEO MEMORY 160 GB HDD
yegoadam

21 Ocak 2007, 19:40:28  

BENCE KODAK KULLANAN HERKES BU TOPIKTE BULUSSUN GUZEL OLUYOR

nokia N 95
SerdaR^73

21 Ocak 2007, 19:43:37  

quote:

BENCE KODAK KULLANAN HERKES BU TOPIKTE BULUSSUN GUZEL OLUYOR

katılıyorum...böylelikle kodak makinalar hakkında daha fazla bilgiye sahip olabiliriz...

AnimoSity

21 Ocak 2007, 19:45:45  

O ZAMAN KONUNUN ADINI DEĞİŞTİRİN BENCE

Fear not, the crimson flag, waving in these dawns will never fade
Before the last hearth that is burning in my nation vanishes.
That is my nation's star, it will shine ;
That is mine, it belongs solely to my nation.

yegoadam

21 Ocak 2007, 20:37:50  

tamam degistiriyorum birazdan beyler ama ne olsun yeni isim sizde fikr beyan edin

nokia N 95
SerdaR^73

21 Ocak 2007, 20:59:07  

asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..

yegoadam

21 Ocak 2007, 21:10:45  

arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
quote:

asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..

nokia N 95
SerdaR^73

21 Ocak 2007, 21:15:11  

quote:

arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
quote:

tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz....

yegoadam

21 Ocak 2007, 21:27:43  

quote:

quote:

quote:

tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz.... insallah dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 21 Ocak 2007; 21:28:19 >

nokia N 95
şavşatlı

22 Ocak 2007, 15:59:20  

Z650'yi soran arkadaşa...

DX 7590'daki bazı eksikleri tamamlamışlar, video çekimi yine biraz zayıf... Ama bence iyi bir makine. DX 7590 kadar başarılı çekimler yaparsa aldığına kesinlikle pişman olmazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşatlı -- 22 Ocak 2007; 16:00:55 >

yegoadam

22 Ocak 2007, 16:09:30  

peki gece cekiminde en basarili kodak hangisi sizce ornek foto eklermisiniz varsa

nokia N 95
marrakesh

22 Ocak 2007, 20:04:45  

arkadaslar bende bu ıste acemı bırı olarak aranıza katılmak ıstıyorum.alacagım makına ılk olacak c 875 dusunuyordum onunda sensoru1-1/8 acaba bu makınadan mesala canon a530da arkadasların cektıklerı gıbı guzel doga fotografları elde edebılırmıyız?yakın zamanda makına alacam lutfen en kısa zamanda goruslerınızı belırtırsenız cok sevınırım..yada 500 550 ytle kadar bana onere bılecegınız makına warmı?sımdıden cok tesekkurler

O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses,
hiçbir zaman duyulmasaydı eğer...
rapstar34

22 Ocak 2007, 21:16:42  

bende C743

yegoadam

23 Ocak 2007, 8:39:22  

SERDAR KARDESIM makinayi almaya gittigimde korktugum basima geldi hepsi satilmis aslinda saka yollu da olsa bu duruma ihtimal vermistim ama gercek oldu eeeeee buda bana ders olur veya herkese cunku bir seyi cok da fazla incelemeye gerek yok her mekinada mutlaka arti ve eksiler oluyor hemen almaliydim bu fiyata tabi millet v 705 i havada kapti burda media markt denen bir elektronik devi olan magazada satiliyordu bakalim orda bir alman arkadasima rica ettim normalde gelmiyor daha oyle dedi yani ayni makina var ama 300 euro ya satiliyor halbuki bir hafta once alsam 169 idi ve 12 aya bolcektim ama herseyde bir hayir var arkadas dedi sevgililer gunu nde gene indirime giriyor butun makinalar dedi bu sefer sabahtan kesecem dukkanin onunu traji komik bir olay yasadik yani
quote:

quote:

quote:

tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz....

nokia N 95
luggayim

23 Ocak 2007, 11:26:47  

yegoadam alsan iyiydi ama saglik olsun yakin zamandada alirsam paylasimlari bekliyoruz bu arada baska yokmu bu v serisi kullaniptda yorum yazacak arkadaslar v serisi neden bu kadar pahali onuda sormak lazim galiba

SerdaR^73

23 Ocak 2007, 22:19:56  

quote:

SERDAR KARDESIM makinayi almaya gittigimde korktugum basima geldi hepsi satilmis aslinda saka yollu da olsa bu duruma ihtimal vermistim ama gercek oldu eeeeee buda bana ders olur veya herkese cunku bir seyi cok da fazla incelemeye gerek yok her mekinada mutlaka arti ve eksiler oluyor hemen almaliydim bu fiyata tabi millet v 705 i havada kapti burda media markt denen bir elektronik devi olan magazada satiliyordu bakalim orda bir alman arkadasima rica ettim normalde gelmiyor daha oyle dedi yani ayni makina var ama 300 euro ya satiliyor halbuki bir hafta once alsam 169 idi ve 12 aya bolcektim ama herseyde bir hayir var arkadas dedi sevgililer gunu nde gene indirime giriyor butun makinalar dedi bu sefer sabahtan kesecem dukkanin onunu traji komik bir olay yasadik yani

yaaa...169 euro ya bedava demiştim ben demeyi sevmiyorum ama demiştim arkadaşım ya ....300 ytl bir fiyata 700 ylt lik en son çıkan bir modeli alacaktın ...ama napalım,he işte bir hayır vardır..sağlık olsun...bizi 14 şubata kadar bekleteceksin yani görünen ..

yegoadam

24 Ocak 2007, 9:03:08  

his sorma dostum neyse olan oldu artik bekleyip umut edecegim artik tekrar o fiyata inmesini birde isin baska bir boyutunu ogrendim v 705 in paketinde hem kendi pili hem sarj aleti hemde tasima kilifi ile askisi varmis cogu makinada bunloarda verilmiyormus ama ben inaniyorum gene dusecek bu icime dogdu

nokia N 95
pifiiiuuuvvv

24 Ocak 2007, 24:55:43  

arkadaşlar kodak Z7590 almayı planlıorum. Bu makine hakkında bilgisi olan yada kullanan biri var mı? güzel ve kötü yönleri nedir? teşekkürler..

SerdaR^73

24 Ocak 2007, 23:59:30  

@yegoadam....ben yavaş yavaş fşkşr değiştiriyorum galiba.kompakt makina mu yoksa biraz daha profesyonel makinamı diye düşünmeye başladım.yeni çıkan bir model var henüz türkiye de satışa çıkmadı..Z710 modeli...www.kodak.com da satış fiyatı 250$ ..burda da çıktığında en fazla 600 ytl olur sanırım.birkere alıp tam almak daha mantıklı değilmi sence??? z710 özellikleri ile çok iyi duruyor.azcık büyüklüğü sorun olmazsa bir bak derim sana...

yegoadam

25 Ocak 2007, 13:21:28  

dur bakayim hemen
quote:

@yegoadam....ben yavaş yavaş fşkşr değiştiriyorum galiba.kompakt makina mu yoksa biraz daha profesyonel makinamı diye düşünmeye başladım.yeni çıkan bir model var henüz türkiye de satışa çıkmadı..Z710 modeli...www.kodak.com da satış fiyatı 250$ ..burda da çıktığında en fazla 600 ytl olur sanırım.birkere alıp tam almak daha mantıklı değilmi sence??? z710 özellikleri ile çok iyi duruyor.azcık büyüklüğü sorun olmazsa bir bak derim sana...

nokia N 95
yegoadam

25 Ocak 2007, 22:02:14  

dostum bugun gidip baktim z serisine turkiyede ciktimi bilmiyorum ama burda coktan rafta aslinda bunlar dehset makinalar ama ben ufak birsey istiyorum daha dogrusu esim istiyor fiyatlari sana yazayim
kodak z710 : 280 euro z730 : 195 euro ve z 650 : 265 euro sadece bunlar vardi
quote:

dur bakayim hemen
quote:

nokia N 95
SerdaR^73

26 Ocak 2007, 12:39:52  

quote:

dostum bugun gidip baktim z serisine turkiyede ciktimi bilmiyorum ama burda coktan rafta aslinda bunlar dehset makinalar ama ben ufak birsey istiyorum daha dogrusu esim istiyor fiyatlari sana yazayim

dostum teşekkür ederim....bugün kodakçıda baktım bazı modellere...v705 güzelmiş yaww,küçücük birşey...z650 vardı.düşündüğümden çok da büyük değilmiş.z710 daha da özellikli sanırım...

yegoadam

26 Ocak 2007, 9:10:24  

NE ISTIYOR V 705 E kodakci
quote:

quote:

dostum teşekkür ederim....bugün kodakçıda baktım bazı modellere...v705 güzelmiş yaww,küçücük birşey...z650 vardı.düşündüğümden çok da büyük değilmiş.z710 daha da özellikli sanırım...

nokia N 95
SerdaR^73

26 Ocak 2007, 9:30:10  

quote:

zonguldakta karta 12 taksit 730 ytl idi.yani 385 euro yapıyor ..

yegoadam

26 Ocak 2007, 11:21:12  

vay be 385 ha valla kim ne derse desin 169 a her sabah takip edip alicam bedava burda o zaman ya
quote:

quote:

zonguldakta karta 12 taksit 730 ytl idi.yani 385 euro yapıyor ..

nokia N 95
SerdaR^73

26 Ocak 2007, 11:42:54  

ben sana ısrarla onun için hiç durma git 705 i al diyordum be dostum....200 euro dan fazla fark var arada yaa....

yegoadam

26 Ocak 2007, 16:36:10  

alicam dostum arkadasa gereken tembihi yaptim 14 subat sevgililer gununden once alicam 14 subat aynin zamanda dogum gunum insallah giuzel bir hediye olur kendime

nokia N 95
yegoadam

26 Ocak 2007, 16:38:18  

serdarcigim bu arada subat sonu aniden turkiyeye gelmem icab etti istedigin bir makina varsa uygun gelcekse alabilirim sana gelirken getiririm orduya varinca kargoya atarim sorun olmaz

nokia N 95
Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar
Monster, Performans Canavarı Dizüstü
Monster'ın GTX280M Ekran kartlı, QX9300'lü ve 256GB SSD'li dizüstüsü test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız