Şimdi Ara

8mbit parası ödeyip 56k hizmeti alıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar çalıştığım firmanın sıkı kuralları gereği iç hattının tamirini kendi bakıyor ve çok eski ttnet 8mbit aboneliğimiz var ve şu an ttnet hat durumunun kötü olduğunu ileri sürerek 564 kbps / 253 kbps bir hizmet veriyor. Gerçekten daha fazla hızı taşımazmı bu sistem yada şu an bildiğiniz uydu üzerinden internet sağlayan bir firma varmı ben biraz araştırdımda ya 1.500 TL gibi uçuk rakamlar istiyorlar yada bölgesel çalıştıklarından buraya hizmet veremeyeceklerini söylediler.

    Modem üzerindeki dsl hat bilgim
    564 kbps / 253 kbps
    noise margin upstream: 7 db
    output power downstream: 15 db
    attenuation upstream: 42 db



  • Merhaba Uydudan internet alınmaz anca dağda filan veya teknede işe yarar gereksiz pahalı kötü havalarda normalde ping yüksek olur ttnete gelirsek iç tesisat problemide olabilir arızada olabilir arıza kaydı bıraktırıp kontrol ettirin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Merhaba Uydudan internet alınmaz anca dağda filan veya teknede işe yarar gereksiz pahalı kötü havalarda normalde ping yüksek olur ttnete gelirsek iç tesisat problemide olabilir arızada olabilir arıza kaydı bıraktırıp kontrol ettirin.


    TTNET defalarca arıza kaydı bıraktım zaten sorun Tüpraş güvenlik sebebiyle iç hattına müdahaleye izin vermemesi. Bu hattı değiştirme gibi bir imkanımız yok ama varolan hat üsttünden diğer aboneler 1 ile 3 Mbit hizmet alırken biz niye 512 kb aldığımız.
  • Arıza var
  • repla64 kullanıcısına yanıt
    İlk sorum internet hizmeti aldığınız yer kurumsal mı yoksa bireysel mi?
    Bireysel ise İnternet bu kadar sorunsa evinizi taşıyın kimse sizin apartmanınıza veya evinize karışamaz.
    Kurumsal ise tüpraş şirketinin güvenlik politikalarından dolayı bu işe girmek istemezler her hangi bir durumda firma bu riske girmek istemez.
    Ama şöyle bir durum söz konusu hat git gide kötüleşecek müdahale edilmedik sürece hiç bir şekilde internete girme imkanınız olmayacak şirket Cat6 Sftp veya Ftp tipi kablo çekerse herhangi bir sorun oluşacağını zannetmiyorum bence firmanızdaki teknik ekip akşama kadar çay , kahve yatıyordur bir kaç iş yapıyordur.
  • Tesisatinizi kontrol ettinizmi? Ankastredeki hattinizi kisa bir t.kablosu ile modeme baglayin birde hat degerlerine bakin.

    Anlamadigim nokta tüpraşın borularinin ordanmi altyapi gelmis?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.