Şimdi Ara

IPHONE 5S VS LG G4 VS SONY M5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba .Ben liseye başlıycamda Bu üç telefon arasında kaldım.LG G4 hakkında çok sorunlu diyorlar ve andorid olduğudnan 1 2 seneye kasar diyorlar.IPHONE5s için artık alınmaz diyorlar.M5 hakkına çok bi bilgim yok.

    Bana bü üç telefon hakkında görüşerinizi bildiriseniz sevinirim.
    Bütçem 1300TL başka bir telefonda önerebilrsiniz.



  • güzel kardeşim sana tek tavsiyem bu saydıklarından çok daha düşük fiyata çok daha az özelliği olan bir telefon almandır.
    Biliyorum çevrende çok fazla akıllı telefon kullanan var ve biliyorum ki onlara özeniyorsun ama inan bana senin derslerin ve geleceğin için bu saydığın telefonlar sana hiç bir katkı sağlamayacak.
  • Evet maalesef g4 ve m5 sorunlu. 1300 lira verince de 4 yıllık bi telefon alınmaz diye düşünüyorum . Yukarıdaki arkadaş haklı liseye başlayacaksın ufak tefek bi telefon alsan kalan parayı okulda,arkadaşlarınla dışarda filan harcarsın.
    Kimde hangi cihaz olursa olsun sen aldırış etme. Göze batmayacak işini görecek bir telefon al. Tavsiye istersen de Gm 4g(1-2 yıl daha kasmaz) zenfone 2 laser ( kamerası çok iyi) bunlar olabilir. Eğer uygun fiyatlı cihazlar aklına yatıyorsa modelleri tekrar konuşabiliriz. Kendine iyi bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 Plus al 1000 liraya özellikleri de çok iyi. seni gayet iyi idare eder pişman etmez. Android 6.0 ile gelmesi de ayrı bi güzellik. özellikleri de güzel hiç gerek yok o kadar para vermeye.
  • 1300 tlye alican

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.