Şimdi Ara

Tim Cook iPhone'lara eklenecek yeni özellikler için çok iddialı konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tim Cook iPhone'lara eklenecek yeni özellikler için çok iddialı konuştu

    Apple'ın CEO'su Tim Cook, gelecekteki iPhone modellerinin "oyunu değiştirecek" bazı yeni özelliklere sahip olacağını ifade etti. Pazartesi günü CNBC'den Jim Cramer'a konuşan Cook, üretim hattında mevcut iPhone sahiplerini telefonlarını yükseltmeye ikna edecek iPhone'ların olduğunu belirtti.

     

    Ayrıca Bkz.Çin'in Apple'ından Apple Watch'a rakip geliyor
    Apple'ın patronu kullanıcılara yeni iPhone'larda "olmadan yaşayamayacakları" özellikler sunacaklarını söyleyerek çıtayı daha da yükseltti; "Geriye dönüp baktığınızda bunlar olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz". Cook'un ender görülen röportajlarından birinin iPhone satışlarının yavaşladığı şu döneme denk gelmesi de bir başka dikkat çeken ayrıntı oldu. Kendisi bu yavaşlamanın Apple'a has olmadığını ve tüm akıllı telefon üreticilerinin aynı durumdan etkilendiklerini söylüyor.

     

    Şirketin tek sorunu iPhone büyümesinin yavaşlaması değil. Apple ayrıca rakiplerinin önünde yer almak için yeteri kadar yenilikçi olmamakla eleştiriliyor. Cook da bu endişeleri gidermeye çalıştı. Üretim hattında büyük yenilik olduğunu söyleyen Apple CEO'su inanılmaz heyecan verici şeyler üzerine çalıştıklarını ifade etti. Röportajın bir başka ilginç bölümü ise Apple'ın satın alma stratejisini konu alıyor. Cook, ayda en az bir defa yeni bir şirket satın aldıklarını belirtti.

     







  • Bildirim barından hücresel veriyi açma kapama kısayolu koyarlar kesin. Onu da her zamanki gibi ballandırarak anlatırlar. Veya kulaklık girişi kaldırıp Macbook takı gibi tek porta hapsedip çoğaltıcı satarlar.

  • baştan aşşa kendiyle çelişen bir cümle... şimdi nasıl yaşıyon acabaaa?

  • Ayda en az 1 şirket. Daha çok yetenek avcısı bir firma görünümü uyandı bende.

  • SD kart, zil sesi özelleştirmesi, itunes bağımlılığına son verilmesi, %70 lere yakın ekran gövde oranı, her update de cihazın pil ve kullanım performansının içine etmemek gibi şeyler mi?

    -imla-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amd64x2 -- 3 Mayıs 2016; 17:42:38 >
  • Tabi tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedik bizde ios olmasa yüzünüze bakan olmaz. Artık stabil diğil ama gerçekden hızlı.

  • ben anlamıyorum iphone kullanmayanlar niye bu kadar geriliyor ne oluyorda hemen karşı cephe alıyorsunuz, zaten kullanmıyorsunuz ilginizi çekecek özellikler getirmezse kullanmamaya devam edersiniz yorum yaparken bu markayı, modeli sevmiyorum şundan şundan dersin bitti gitti sanki apple insanmışta aranızda çekişme husumet varmış gibi konuşuyorsunuz, bunun sebebi belli çoğu samsung takımını tutan taraf ateşe tutuyor nasıl bir fanatiklikse apple'ın başarısı kaldıramıyorlar bunlar ya borsayla uğraşıyorlar yada çoluk çocuklar .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 3 Mayıs 2016; 18:12:59 >
  • Tasarım değişsin yeter hemen alırım
  • işte iPhone un gücü <3

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birçok farklı teknoloji ellerinde hazır ama gıdım gıdım vericez demiş
  • "Geriye dönüp baktığınızda bunlar olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz".

    https://youtu.be/yYkHgXXrFII?t=1m30s
  • Hiç alınganlık göstermedim ama eleştirenlerden biri olduğum için bazı arkadaşlara açıklama yapmak istiyorum, öncelikle yaşım 38 yani çocuk sayılmam, borsa da oynamam, telefonum daha düne kadar nokia 1200 dı ve şu an LG spirit kullanıyorum ama apple'ı ayfondan ibaret sanmıyorum, ipod tocuh ve ipad4 sahibi olmam hasebi ile değerli forum üyelerinin yüksek izni ile markayı eleştirme hakkını kendimde görüyorum, arz ederim. Anlayanlar anlamayanlara anlatsın
  • Note 3 ten iPhone 6s e geçen biri olarak en büyük korkum batarya ömrü idi.
    Note 3 de en iyi 5 saat ekran süresi aırken şu an 6s de 6-7 saate kadar çıkmaktayım.Sormak istediğim bu iPhone bataryasından ne istiyorsunuz?

  • Bence, micro sd kapısı, kolay zil sesi değişimi vb. gibi basit özellikleri eklesinler, ondan sonra geriye dönüp baktıklarında biz bu özellikler olmadan bu telefonu nasıl kullanmışık desinler!

  • "olmadan yaşayamayacağınız" özelliklerin yer alacağını söylemiş. Way way way, maaşallah tanrıcılık oynamaya karar vermiş Apple. Hava su gibi birşey zannediyor yeni iPhonu'u ve özelliklerini. Bu kibirin elmayı kurtların kemirip bitirmesini hızlandıracağı kesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreyParrot

    ben anlamıyorum iphone kullanmayanlar niye bu kadar geriliyor ne oluyorda hemen karşı cephe alıyorsunuz, zaten kullanmıyorsunuz ilginizi çekecek özellikler getirmezse kullanmamaya devam edersiniz yorum yaparken bu markayı, modeli sevmiyorum şundan şundan dersin bitti gitti sanki apple insanmışta aranızda çekişme husumet varmış gibi konuşuyorsunuz, bunun sebebi belli çoğu samsung takımını tutan taraf ateşe tutuyor nasıl bir fanatiklikse appleın başarısı kaldıramıyorlar bunlar ya borsayla uğraşıyorlar yada çoluk çocuklar .


    Arkadaş sanırsınki Elmanın sahibi yada hissedarı. Kullansa da kullanmasa da Apple'ı eleştirenler neden bu kadar batıyor. Ben Apple'da Samsung'da kullanıyorum, ikisinide yeri gelince eleştiriyorum. Samsung'un eleştirilmesi birilerine battığı gibi Apple'ın eleitirilmesi de size neden batıyor. İkiside ne ülkemin firması, ne babamın firması.





  • Bu firmalara ürünleri için para veriyoruz. Apple, Samsung, Sony, HTC, ... Ama ürünleri alanları görenler sanırki firmalar para vermiş müşterilerin beyinlerini satın almış, içine kendi geliştirdikleri savaşçı sanal beyinler yerleştirmiş. Ürününü kendi eleştirmiyor, eleştirenede neredeyse sülalesine küfür etmiş muamelesi yapıyor. Allah akıl filir versin, başka ne denir.

  • Şu açıklamalardan bile tuhaf tuhaf anlamlar ve sonuçlar çıkartanlar var. Sırf herhangi bir markayı kötüleme amacı olanlar komik duruma düştüklerinin farkında değiller sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 3 Mayıs 2016; 19:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik sahalara inip boyle manipulasyon icerikli konusmalar yapildigina gore ciddi ciddi tikandi bu firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.