Şimdi Ara

samsung A7 2016 wifi sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihazı wifiye bağlayıp speedtest uygulamasinda test ettigimde maksimum 4mbit civarlarina geliyor..internet bağlantım 25mibt..ben arıza olduğunu düşünüp internet için servis çağırdım..adam elindeki samsung tableti bağladı ve direk 25mbit gördü..telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım yine aynı 4bit takılıyor sanki limitör varmış gibi. Sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3gde yada diğer mobil bağlantılarla test yaptığımda yine yüksek sonuç veriyor ama wifide sabitlenmiş gibi 4mibt veriyor arkadaşlar yokmu anlayan bilen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 3 Mayıs 2016; 12:36:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gde ve wifide ekran görüntüsü..
    Bu mesaja eklenen görseller:

samsung A7 2016 wifi sorunu. samsung A7 2016 wifi sorunu.

• Hayret bişey ya koca sitede bu konuya yardımcı olacak bir Allahın kulu yokmu be kardeşim..

• Oncelikle resimde gordugunuz gibi birisi istanbul sunucusuyla test ediyor digeri ise bursa sunucusu sadece testte boyle gosteriyorsa ve internetin normalde yavas degilse speedtest uygulamsinin ayarlarindan en yakin sunucuyu bularak test edebilirsiniz bence bu test uygulamalarina fazla takılmamak lazim

• Baran.471 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ama sunucular hem otomatik hemde manuelde defalarca değiştirerek denedim sonuç aynı..indirme yani video oyun vs hızlarıda çok yavaş play storeden..internet için uydunetten görevli geldi elindeki tableti otomatik sunucu ayarında bağladı ve direk 25mbit çıktı..benim telefon 4mbit geçmiyor ne yaptıysam..aynı ayarlarla 4mbit gözüküyor benim cihazda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 3 Mayıs 2016; 15:21:29 >
  • Arkadaşlar yokmu anlayan yardım lütfen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baska bir wifi ile deneyin eger sıkıntı çıkmazsa modeminizin kanalini degistirin valla aklima baska birsey gelmiyor yani cok garip bir durum

• Baran.471 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim yarın başka wifi ile deneyecem eğer olmazsa sorun nede olabilir sizce ? Modemi fabrika ayarlarına sıfırladım ama kanal değiştirmeyi bilmiyorum.

• Allah sendende razi olsun modem arayuzunden kablosuz secenegi altindan modeminin destekliyorsa yapabilirsin

• Aynı durum benim root be custom rom yüklü s4 telefomumda da mevcut.

• Google play de herkeste yavaş indiriyor. Bende de 22 mb hız var ama çok yavaş google market.

• Sorunun cok ilginc. Telefonun ayarlarindan dicem telefonu sifirlamissin zaten.

• Arkadaşlar eve gelen internetçi eleman sizin cihaz bozuk olabilir demesiyle birlikte bende cihazı samsung servisine götürdüm. Ordaki mağaza müdürünün çok ilgisini çekti bu sorun ve konuştuk..denemek istediğini söyledi cihazı ve kendi mağazadaki wifiye bağladı.test yaptığımızda cihaz çok yüksek bağlantılara rahatça çıktı hatta müdürün kullandığı s6dan bile yüksek sonuçlar verdi..sonra ben internet servisini tekrar aradım..onlar kendi sistemlerinde sorun olmadığını ve benim dediğime görede telefondada sorun olmadıysa problemin modemde olabileceğini söylediler ve modemin markası olan netmaster firmasının telefonunu verdiler..bende orayı aradım..sağolsun telefonu açan yetkili çok ilgili şekilde bana telefonda direktifler vererek modemin arayüzüne girmemi sağladı..orada yaklaşık 4 kademeli bir ayar çektirdi..bende harfiyen yaptım o dediklerini..modem hattı kesildi ve tekrar geldi..şimdi bir test yapın beyefendi dedi ve o anda tam 25mbit hız rahat bi şekilde çıktı..durum bu şekilde arkadaşlar..yardımcı olan olmayan herkesten Allah razı olsun.

• Benim modem de Netmaster. Bende de aynı problem var. İlginçtir iPad'da sorun yok ama cep telefonlarında max 4 mb çıkıyor. Ben de müşteri hzimetlerini arayıp düzeltmeye çalışayım...
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun..arayın sisteme bağlanacak şekilde yanında olun yeter onlar herşeyi anlatıyor zaten..

• Aynı sorunu yaşıyorum samsung a7 2016 ile ama müşteri hizmetleri sadece kontrol kanalını otomatikten 6 ya çekmemi istedi. Değitşirdim ama nafile 10 mbit olan bağlantı 3mbit hala. Size yaptırılan ayarları hatırlıyor musunuz?
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    malesef hatırlayamıyorum dostum..açıkçası çokta bilgil değilim bu konularda..sadece görevlinin söylediklerini yaptım..

• Aynı sorun bende mevcut,s4 6 mgb geçmiyor ama gmd 35 leri görüyor.
  • Modemle ilgili çağrı merkezini arayın isterseniz..beni deli etmişti bu sorun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.