Şimdi Ara

ELECTROLUX EWW1686HDW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ELECTROLUX EWW1686HDW kurutmalı çamaşır makinesini 1600 tl ye 10 yıl garantili almam uygun mudur? Evde kurutma makinesini ayrı koyacak yerim yok. 10 yıl garantisi var diye kurutmalı çamaşır makinesine güvenerek almam uygun olur diye düşündüm.



  • Kurutma makinesi için yeriniz yoksa yapılacak en doğru tercihlerden biri olur. Bu arada fiyat bana pek normal gelmedi, ürün teşhir ürünü olabilir mi? 10 yıl motor garantisi olmalı, ürün garantisi olduğunu sanmıyorum.
  • 1650 TL teşhir değil kapalı mağaza ürünü. Bir tanıdık vasıtasıyla o fiyata alacağız. Aslında balkonda yer var ama balkonu keyif için dekor etmiştim. Yazık etmemek için böyle tercih etmek durumunda kaldım. Çamaşır makinem mutfakta üstüne koyacak yerde yok banyoda zaten yerim yok.fiyat cazip olunca kaçırmayım diyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl motor garantisi evet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sbozdag S kullanıcısına yanıt
    hocam genel kültür olarak bildiğim kurutmayla yıkama ayrı makinalar da olursa daha performanslı olur.Ayrıca AEG Electrolux ve Zanussiden uzak dur kardeş.Bunlar farklı markalar gibi duruyor ama hepsi electrolux altında faaliyet gösteriyor.Benim garantili AEG çamaşır mekinem 2. senede çamaşırlarda yağ lekesi yapmaya başladı.Kesinlikle çıkmıyor.Çamaşırları çöpe atıyoruzççServisleri sıkıntılı genel merkez vurdumduymaz.Bana kullanıcı hatası diyip olayı kapattılar bugün.Ben de bunlara karşı yasal hakkımı kulalnıp bu tür sitelerde yaşadıklarımı yazacam.Servis ağı gelişmiş bilindik firmalardan al makineyi.Maceraya girme..
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    candoğan bey firma arkasında durmadığı sürece isterse 100 sene garanti versinler.Al işte 2013 de aldığım AEG L98699FL marka çamaşır makinesi çamaşırlarımda yağ lekesi yapıyor.Makineyi electrolux kazan temizleyiciyle yıkadık boşta.Deterjan değiştirdik herşeyi denedik sorun devam ediyor.AEG ve zanussiyi elinde tutan Electrolux firması sorun sizde diyip telefonu yüzüme kapattılar.Buyrun bi hengame çıkardınız AEG diye diye ama başımız yandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.