Şimdi Ara

6GB RAM yarışına UMi de katılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6GB RAM yarışına UMi de katılıyor

     


    Akıllı telefon pazarındaki RAM yarışına özellikle Çinli üreticilerden yoğun bir katılım var. Samsung, LG, HTC gibi devlerin aksine Vivo, Vernee gibi Çinli firmaların 6GB RAM taşıyan akıllı telefonlarını görüyoruz. Yine Çin’den 6GB RAM’li bir akıllı telefon daha geliyor.


     


    UMi adındaki Çinli üreticinin UMi Super akıllı telefonu, Snapdragon 820 yonga seti ve 6GB LPDDR4 RAM ile geliyor. Performans açısından üst seviyelere tırmanacak olan akıllı telefon ayrıca USB Type-C bağlantı girişi barındırıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Xiaomi Max özellikleri detaylanıyor

    UMi, cihazda ayrıca hızlı şarj özelliğinin de olacağını ifade ediyor. Hali hazırda Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte QuickCharge 3.0 teknolojisi sunuluyordu. Uyumlu şarj adaptörleri ile 30 dakikada yüzde 50 batarya doluluk oranlarına ulaşılabiliyor.


     


    Çinli üreticilerin genelde vurucu noktası fiyat oluyor. Pek çok global amiral gemi modeli ile aynı donanımı taşıyan akıllı telefonlarda neredeyse yarı yarıya düşük fiyat etiketleri görebiliyoruz. UMi Super amiral gemisi için de konuşulan rakam 300$ civarı. Elbette bu fiyatlar Çin sınırları içerisinde ilk erişebilen tüketicilerin gördüğü fiyat. Daha sonra üçüncü taraf satıcıların elinde bir miktar daha fiyatların yükseldiği biliniyor. Cihaz önümüzdeki haftalarda tanıtılacak. 


     







  • Anasını satayım pili hiç geliştirmeyin. Ram en büyük eksiğimizdi. 2k hayati önemliydi. 10 çekirdekli işlemciler vazgeçilmezimizdi.



    Ulan teknoloji argesi bütün firmaları toplasan 100 milyar doları geçer yıllık ama 10 yıldır bir tanesi çıkıpta aga biz devrim yaptık. Pil işini çözdük diyemedi. Anca enerji verimliliğide enerji verimliliği sanırım kendileride pilden umudu kesti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 2 Mayıs 2016; 18:22:01 >
  • Crysis'i açar mı acep?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Anasını satayım pili hiç geliştirmeyin. Ram en büyük eksiğimizdi. 2k hayati önemliydi. 10 çekirdekli işlemciler vazgeçilmezimizdi. Ulan teknoloji argesi bütün firmaları toplasan 100 milyar doları geçer yıllık ama 10 yıldır bir tanesi çıkıpta aga biz devrim yaptık. Pil işini çözdük diyemedi. Anca enerji verimliliğide enerji verimliliği sanırım kendileride pilden umudu kesti.


    Harcama verimliliğini arttıracaklarına depolama verimliliğiniarttırsalar başka alanlarda da işe yarar hatta telefonla uğraşmayı bırakıp uçan araba gibi işlerle uğraşmaya başlarlar.

  • Yıl olmuş 2016, bence 6 GB ram telefonlar için yeterli değil, en düşük seviyede ram'i 16 GB olmalıydı, 32 yada 48 GB ram'de satandart olmalıydı. Ekranlar da çok küçük kaldı, çözünürlük konusunda şimdilik yeterlimsi olsalarda boyutları en azından 24" olmalıydı. İşlemci konusuda çok yavaş ilerliyor, en azondan 8 çekirdekli 4 işlemci standart olarak telefonlarda yer bulmalıydı. Pil ise çözümü en kolay olan, nükleer yakıtı çoktan telefona getirmelilerdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Android eko sisteminin bitmek tükenmek bilmeyen ram ihtiyacı her yeni güncelleme ekstra ram istiyor e hali ilede eskimeye yüz tutmuş telefonlar güncelleme alamıyor


    birde ramin hiç önemi yok gazelleri atıp iphone 6s 2gb çıkınca sevinç çığlıkları atan ios fanları var.

  • Pille ilgili projelerin gizli saklı yürütüldüğünü düşünüyorum. Keza şuan en önemli konu pil, her alet için bu böyle, gerek giyilebilir teknolojiler, gerek akıllı telefonlar, gerekse bütün taşınabilir teknolojik aletler olsun, her biri için en önemli konu, kullanım ömrü. Şuan bütün firmalar enerji verimlilihinine yönelmiş gibi gözüküyor, lakin bence arka tarafta çok önemli ar-ge çalışmaları sürüyor ve çok büyük yenilikler, çok daha dayanıklı piller buldular, sadece bunları pazara şuan sunmak, hem verimlilik çalışmalarının önünü kesecek hemde maddi kayıplara sebep olacak, küresel pazar açısından. O yüzden sektör devleri için doğru zaman geldiğinde bizde 2-3 hafta şarjı bitmeyen telefonlarımıza, 2 ay kullanım süresi sunan saatlerimize kavuşmuş olacağız :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    iPhone 4s der giderim boş boş konuşma

    Gülelim o zaman
  • Illa bir yerden cakacaklar

    6GB RAM yarışına UMi de katılıyor
  • Bu paraya bu donanım efsane olmuş yalnız...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Fazla değil 1.5 2 yıl önce çıkan android telefonları gördükçe yani Nasıl derler Niyazi oldular Android N sürümünü ancak rüyalarında alırlar


    apple yaptıgı gibi eski cihazlara güncelleme verip cihazı kullanılmaz duruma sokmasından iyidir güncelleme almaması.

  • buralara gelmez nasılsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.