Şimdi Ara

Beren saatle aynı mekandayım (SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bakışıyoruz, Kenan olmasa yürüyücem ama.

    İnanmayıp sövenler varsa
    http://i.hizliresim.com/9o0Dmo.jpg

    Edit:Beyler şuan karşılıklı oturuyoruz muhabbet etmeye başladık havadan sudan oyunculuğa çok elverişli bir tipim varmış yakında alırsınız haberlerimi :))


    http://i.hizliresim.com/6PdJZN.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 29 Nisan 2016; 23:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Açmayın AÇMAYIN ÇİFTLEŞEN DİNAZOR BELGESELİ !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Beren saatle aynı mekandayım (SSLİ)
  • Maksimum 13
  • tam da diyecektim ne saati bu
  • BUNA HARCADIĞIN ZAMANI GERÇEK BİR ESPRİ BULMAYA HARCASAYDIN DA BİR GÜLSEYDİK OLMAZ MIYDI BE KARDEŞİM
  • Espri olmamış bu bildiğin beren kol saati

    sen bizimi koparıyosun anlamadım ki
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen inandım anasını satayım restaurant fotoğrafı bekliyordum
  • Lahana Turşusu tarifi Malzeme Listesi

    1 orta boy beyaz lahana
    1 bardak üzüm sirkesi
    1 bardak limon suyu
    1 bütün sarımsak(diş diş ayrılacak)
    3 adet küçük acı sivri biber
    1 adet doğranmış havuç
    Alabildiği kadar su
    Su miktarına göre tuz (1 bardak suya 1 kaşık tuz)

    Lahana Turşusunu özellikle de turşu kavurması için kullanıyorum. Bizim evde çok seviliyor. Lahana turşu kavurmasını da ileri ki günlerde sizlerle paylaşacağım.

    Lahananın orta kısmızı oyup yapraklarını doğrayıp istediğimiz büyüklükte doğruyoruz. Akşamdan tuzla ovup kapalı bir yerde bekletiyoruz.
    Lahanaları yıkayıp istenilen büyüklükteki kavanozlara dolduruyoruz. sıkıca bastırıyoruz. sarımsakları havuçları ve biberleri de içine atıyoruz
    Ben 5 litrelik kullandım. Üzerine sirke,limon suyu ve tuzlu suyu üzerini geçecek kadar döküyoruz.
    Ağzını sıkıca kapatıp 15-20 gün kapağını açmadan bekletiyoruz.
    15 gün sonra kontrol amaçlı kapağını açıp tadına bakabiliriz.
    Lahana turşusu nefis tadıyla hazır Afiyet olsun




  • Bundaki kafayı kuşa taksak ters uçar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyim yuz kaslarim hareket bile etmedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leon tr

    Lahana Turşusu tarifi Malzeme Listesi

    1 orta boy beyaz lahana
    1 bardak üzüm sirkesi
    1 bardak limon suyu
    1 bütün sarımsak(diş diş ayrılacak)
    3 adet küçük acı sivri biber
    1 adet doğranmış havuç
    Alabildiği kadar su
    Su miktarına göre tuz (1 bardak suya 1 kaşık tuz)

    Lahana Turşusunu özellikle de turşu kavurması için kullanıyorum. Bizim evde çok seviliyor. Lahana turşu kavurmasını da ileri ki günlerde sizlerle paylaşacağım.

    Lahananın orta kısmızı oyup yapraklarını doğrayıp istediğimiz büyüklükte doğruyoruz. Akşamdan tuzla ovup kapalı bir yerde bekletiyoruz.
    Lahanaları yıkayıp istenilen büyüklükteki kavanozlara dolduruyoruz. sıkıca bastırıyoruz. sarımsakları havuçları ve biberleri de içine atıyoruz
    Ben 5 litrelik kullandım. Üzerine sirke,limon suyu ve tuzlu suyu üzerini geçecek kadar döküyoruz.
    Ağzını sıkıca kapatıp 15-20 gün kapağını açmadan bekletiyoruz.
    15 gün sonra kontrol amaçlı kapağını açıp tadına bakabiliriz.
    Lahana turşusu nefis tadıyla hazır Afiyet olsun

    teşekkürler




  • Derhal burayı terket kardeşim
  • berenin üstüne saat koysaydın daha güzel olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneox

    quote:

    Orijinalden alıntı: leon tr

    Lahana Turşusu tarifi Malzeme Listesi

    1 orta boy beyaz lahana
    1 bardak üzüm sirkesi
    1 bardak limon suyu
    1 bütün sarımsak(diş diş ayrılacak)
    3 adet küçük acı sivri biber
    1 adet doğranmış havuç
    Alabildiği kadar su
    Su miktarına göre tuz (1 bardak suya 1 kaşık tuz)

    Lahana Turşusunu özellikle de turşu kavurması için kullanıyorum. Bizim evde çok seviliyor. Lahana turşu kavurmasını da ileri ki günlerde sizlerle paylaşacağım.

    Lahananın orta kısmızı oyup yapraklarını doğrayıp istediğimiz büyüklükte doğruyoruz. Akşamdan tuzla ovup kapalı bir yerde bekletiyoruz.
    Lahanaları yıkayıp istenilen büyüklükteki kavanozlara dolduruyoruz. sıkıca bastırıyoruz. sarımsakları havuçları ve biberleri de içine atıyoruz
    Ben 5 litrelik kullandım. Üzerine sirke,limon suyu ve tuzlu suyu üzerini geçecek kadar döküyoruz.
    Ağzını sıkıca kapatıp 15-20 gün kapağını açmadan bekletiyoruz.
    15 gün sonra kontrol amaçlı kapağını açıp tadına bakabiliriz.
    Lahana turşusu nefis tadıyla hazır Afiyet olsun

    teşekkürler

    rica ederim




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.