Şimdi Ara

The Chinese Room, CD Projekt Red'i Seksist Oyun Yapmakla İtham Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody's Gone to the Rapture gibi oyunlarla bilinen BAFTA ödüllü geliştirici firma The Chinese Room, CD Projekt Red'i seksist oyun yapmakla itham etti.

GameSpot'un Cyberpunk 2077 hakkında paylaştığı fotoğrafı eleştirip seksist olmakla suçlayan The Chinese Room'a CD Projekt Red hayranlarından oldukça sert tepkiler geldi ancak kendileri henüz bir cevap yazmadılar.

Peki sizce gerçekten CD Projekt Red'in The Witcher serisi ve halihazırda geliştirdiği Cyberpunk 2077 seksist oyunlar mı?

• Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Witcher serisinde ki erotik sahneler başka hiç bir oyunda görmedim ben. Ama bunu sexist diye itam etmek doğrumudur tartışılır. Sonuçta RPG oyun film gibi bir oyun ve holywood filmlerinde sevişme sahneleri oluyorsa AAA oyunlarda da gayet olabilir.

• Zaten Öyle ama sikayet eden yokki. Cinseligi kullandiklari bir gercek son cikan Dlc ve CyberPunk da buna dahil ( Trailer daki kadin yüzünden) . Bioware de Escinselig ile itham ediliyor ki öyle zaten. The Chinese Room adini duyurmus oldu böylelikli :P

• Yürüme similasyonundan ileri gidip oyun yapamayan, oyunlarında bi tane kadın karakter koyamayan adamlara gel. CD Projekt'in adını ağızlarına almadan önce abdest almaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weNM -- 29 Nisan 2016; 22:45:36 >
  • Yav arkadaş zaten sex doğanın kanunu, bu adamlar herhalde nasıl dünyaya geldiklerini bilmiyorlar.

Yani demek istediğim cinselliği niye kötü birşey gibi lanse ediyorlar zaten hayatın bir parçası yeme içme barınma gibi birşey, oyunda görünce mi suç oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis

Zaten Öyle ama sikayet eden yokki. Cinseligi kullandiklari bir gercek son cikan Dlc ve CyberPunk da buna dahil ( Trailer daki kadin yüzünden) . Bioware de Escinselig ile itham ediliyor ki öyle zaten. The Chinese Room adini duyurmus oldu böylelikli :P

Cinsellik ile seksist olmak farklı şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CD Projekt Red istese böyle reklamını yapamazdı oyunun. Şu anda internette "Siz ilk önce düz yürüme dışında başka şeyler yaptığımız oyun yapmayı öğrenin" içerikli mesajlar yağdırıyorlar The Chinese Room'a (Everybody's Gone to The Rapture yapımcıları). Cinsellik vb. olması tartışılabilir bu doğrudur ama karakterlerin seksi olması ile seksistlik araısnda bir bağlantı kurmak saçma. CD Projekt Red büyük ihtimalle troll bir şekilde karşılık verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis

Zaten Öyle ama sikayet eden yokki. Cinseligi kullandiklari bir gercek son cikan Dlc ve CyberPunk da buna dahil ( Trailer daki kadin yüzünden) . Bioware de Escinselig ile itham ediliyor ki öyle zaten. The Chinese Room adini duyurmus oldu böylelikli :P</blockquote>

Cinsellik ile seksist olmak farklı şeyler

Türk Dil Kurumu'nda bile olmayan bir kelime , az önce baktim, ama cinsiyet ayrimciligi kücümseme gibi bir sey sanirim yabanci dilde. "cinsiyet ayrımı yapan, cinsiyet farkı gözeten
    ". Yinede birseyi degistirmiyor sanirim.

• Bence bu yorumu yapan firma, Withcer 3 oynarken bulduğu bütün sahireleri bi güzel yatağa atmıştır.

• yalnız witcher hayranıyım ve 3 oyunuda bitirmiş biri olarak hiç bir zaman oyuna o kısmından bakmadım sadece senaryo oynanış hikaye hayranlığı olarak gördüm ve bu yüzden oynadım ve çok seviyorum ekstran bu olgular eski bir haberde yazılmıştı erkekler oyunlardan aldığı haz ve eğlence cinsel ilişki seviyesindeymiş ama bilmiyorum neden böyle şeylerle karşılaştırılıyor oyunları

• 20 yıldır oynamadığım oyun kalmadı witcher 3 benim için gelmiş geçmiş en güzel oyun ve bu oyunu yapanlara laf atan kişiler kaale bile alınmamalı

• Hayır seksist olunca noluyor? O arkadaşların yarası ne onu anlamadım ben, alan alıyor oyunu kardeşim sanane.

• Cyberpunk'ı sonuçta oynamak değil bir video dışında başka bir şey görmedik bile ve içeriğini bilmeden sırf kapağında hoş bir kadın var diye sexist demek pek doğru değil. Witcher serisine gelirsek evet tüm kadınlar çok güzel ve açık giyiniyorlar ve cinsellik dolu ama bu sexist anlamına gelmiyor çünkü Witcher serisinde bir tane güçsüz, zayıf kadın karakter görmedim, hepsi kendi ayakları üstünde duran çok güçlü karakterler ve Gerald güçlü diye değil, onlara yardım etti ve doğru diyalogları seçti diye cinsel ilişkiye giriyorlar ve girmiyorlar. Sexist olması için kadınların güçsüz karakterler olması ve Gerald'ın hepsinin önünde onları domine eden bir karakter olması gerekir.
  • Atılan tweetlerden birisi. Şimdi mutlu musunuz yazılmış yanına da

https://pbs.twimg.com/media/ChM37cQWIAAtv7I.jpg:large
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Atılan tweetlerden birisi. Şimdi mutlu musunuz yazılmış yanına da

https://pbs.twimg.com/media/ChM37cQWIAAtv7I.jpg:large

• Kendileri son zamanlarda oynadığım eeeenn sıkıcı oyunu yapmışlardı, biz bişey dedikmi onlara. Kendi işlerine baksınlar.

• Oyunlarda cinsellik dozunda olduğu sürece sıkıntı yok. Aslında reel hayatta da öyle. Herşey dozunda olmalı. CDPR böyle saçma şeylerle muhattap olmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu geliştirici iki tane bağımsız oyun yapınca kendini bir yerlerde zannetmiş ama witcher serisi hikayesi ile 10 defa tokatlar bunların oyunlarını ki zaten witcher serisi bir kitaptan uyarlanmış Diğer arkadaşlarda yazmış ama gine belirtmek gerek geralt reis yaşadığı dönem belli o zamanki ortam ve karakteri zaten bundan başka bir şeklide olamazdı ne yapmalarını bekliyorlardı tamam bacım seni kurtardım hadi ananın babanın yanına git mi diyecek ki diyemez zaten etrafındaki kadınlar ya cadı ya fahişe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 30 Nisan 2016; 0:48:10 >
  • Kıskanç ve gereksiz bir eleştiride bulunmuşlar zaten gelen tepkilerden sonra herhalde bir daha görmeyiz bunları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.