Şimdi Ara

37000 TL ye kadar Peugeot Partner Tepee mi Doblo Premio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi aile aracı olarak kullanılacak bu iki araç arasında kaldım. Sizden yardım rica ediyoruz. Bu arabaların aile aracı olmadığını, vergi ve sigorta fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum.Bununla ilgili bilgi vermeniz gerekmiyor.Kullanım açısından hangisi daha uygun?Bakım maliyeti vs nasıl? İki araçta 2011-2012 model civarı max 100000 km civarında olacak.Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Esnaf olmayan işçi b sınıfı ehliyetli birisi bu araçları nasıl alır. Ne gibi şartları var. K SRC vergi vs gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • listeye citroen berlingoyu da ekleyin bence. sonucta ikisi de psa grubuna ait ve kasalari da ayni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin araca sahibim. Donanım vs olsun gayet memnunum. Partnerlerin 2. Eli de sıkıntılı. Doblo derim ben. Arka süspansiyonlar makas değil bağımsız. Daha iyidir rahattır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlingo öneririm. Hatta 95 binde servis bakımlı. Boncuk gibi var patronumda. 2011 model digital klima hariç full. 1 aya kadar satışa çıkaracak düşünürsen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi berlingo da düşündüm fakat alabileceklerim 92 hp oluyor birde onlarda hız sabitleyici çok az.Partner ın en bana cazip yanı çok işlevsel olması geldi.Arabanın her yerinde bir göz var.Arka koltukların üç ayrı koltuk olması benim için çok önemli çünkü iki adet çocuk koltuğu koymam gerekli.Doblo da telefonu koyabilecek bir yer bile yok neredeyse elinizin altında ama Fiat multijet kalitesini çok iyi biliyorum.Sirketimizde 400k km ye dayanmış fiorinolar var bu zamana kadar km bakımından başka bir masrafı olmadı. Bu yönde kararsizligim işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Courier bulabilirsen direk al o paraya onun haricinde diğer bütün ticariler tam ticari. Berlingoya da bindim oburlerine de kendimde connect var hepsini tek tek anlatırım isterseniz pm atin. K belgesi vs hiçbir sey gerekmiyor. Şahıs adına alacağınız için normal binek araç statüsünde. Vergi 1000tl yillik her yıl muayene (egzosla birlikte 250lira civarı) hiz limiti 90a kadar binekle ayni . Bölünmüş yolda 100 otobanda 110.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemo al

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Courier tasarım bakımından baya hoşuma gitti donanım olarak pek inceleyemedim ama güzel bir araca benziyor, ama sizin söylediklerinize gelince Partner şuan daha sağlıklı bir seçim olur.
  • Bu seçeneklerin dışında kesinlikle Caddy , ancak seçenekler arasından kesinlikle her yönden Doblo.
  • Sürerken zevk almak istiyorsaniz connect. Rahatlik ve ekonomiklik istiyorsaniz doblo. Bu arada bu sınıftaki her araç aşağı yukarı aynı yakar. Kangoo hariç. Connect birazcik fazla yakar ama gidişine helal olsun o yakıt. Şahsen dobloyla 225 liraya köye gidecegime connectle 250 liraya gideyim razıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Courier gerçekten küçük bir araç inceledim.Dediğim gibi arka koltukların geniş olması benim için çok önemli ki iki çocuk koltuğunun arasına anneleri oturabilsin. Connect i iyi biliyorum çok gaddar ve güçlü bir araç ama Connect in en dolusu bile Doblo ve Partner in yanına yaklaşamıyor.Özellikle hız sabitleyici donanımının olması tercihim nedeniyle bu iki aracı düşünüyorum.
  • Yürütme maliyetleri açısından alternatifleriniz değerlendirilirse Doblo. Donanım açısından aşağı yukarı denkler.
    D3 kasa doblo işinizi görür (Bir D2 kulanıcısı olarak nefret ettiğim bir kasadır D3 ama D2'lerde de az kilometreli genç ve diri araç kalmadı sayılır)
  • Doblo alın,partnerin arka camları açılmıyor ve doblo partnere göre daha iyi bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.