Şimdi Ara

Dijitürk çift yayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijitürk bağlatmayı düşünüyorum 3 tane tv var 3 üne birden aktarım yapılır mı



  • Her odaya yan oda üyeliği ile evet olabilir tek bir üyelikle çeşitli aparatlar aracılığıyla cihazdan çoğaltma yaparak sadece cihazdan açtığınız kanalı izlersiniz tvlerinizde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersystem3535 P kullanıcısına yanıt
    yan oda üyeliği derken
  • Yıl 2010'du ben kendi odamda lig tvyi izlemek istemiştim bir uyducuya gittim derdimi anlattım bana digiturk'ü ara dedi aradım yan oda üyeliği almanız gerekiyor dedi bende ben zaten üyeyim hatta salondaki digiturk cihazıyla ailem film izliyor şuan dedim müşteri temsilcisi arkadaşta anlıyorum efendim ama aileniz film izlerken sizinde lig tv izlemeniz için yan oda üyesi olmanız gerekiyor dedi kabul ettim ertesi günü bir ekip geldi elinde digiturk'e ait eski bir philips uydu alıcısıyla kurulum yaptılar çatıdaki antene çift çıkışlı bir lnb taktılar benim odayada kablo çektiler kanalları kurdular sonra gittiler kutuya baktım ayrı bir kart var haa demekki mesele bu lnb ile bu kart dedim sonra açtım lig tvyi izlemeye başladım bir ay sonra eve gelen fatura normal faturanın 2,5 katıydı müşteri temsilcisini aradım durumu izah ettim müşteri temsilcisinden aldığım cevap üyeliğinize yan oda üyeliğiniz ayrı bir paketle eklenir dedi benim o zamanki paketimse salon kanalları hariç tüm kanalları kapsayan paketti gerçi salon kanallarınıda film izlemek istediğimde sms ile açabiliyordum ve her film 5 tlydi faturamın ikibuçuk katı olduğu o gün iptal etmek istedim yan oda üyeliğimi taahüt bozma bedeli yansır faturanıza dedi ne kadar dedim 250 tl dedi müşteri tem. Lanet olsun iptal et dedim ayrıca cihazıda bayimize teslim etmeniz gerekir dedi bende kurulumu yaptığınız gün gelen arkadaşları gönderin alsınlar dedim 50 tl ücret ödemeniz gerekir dedi bende allah belanızı versin diyip kapattım telefonu yani üstüme vazife değil ama çok kazık yersiniz digiturkten benden söylemesi hocam gerçi güncel prosedürleri nedir bilmiyorum müşteri hizmetlerini bir arayıp detaylı olarak öğrenin derim sağlıcakla kalın iyi akşamlar hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • digitürk bağlatırken 1 kere değil 1000 kere düşünmek lazım
  • powersystem3535 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bir işlem yaptırırken ücreti sorulmaz mı? Kusura bakmayın ama hangi çağda yaşıyorsunuz? Bir hizmeti bedelsiz satın almak mümkün değil. Ben en ufak bir iş için bile önce fiyat sorarım.

    Digiturk savunucusu değilim. Ayda 81 lira da ben bayılıyorum bu kazıkçı şirkete. Değinmek istediğim sizin sorgu sual etmeden gelip bağlayın demeniz. Yanlış anlaşıldıysam affola.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.