Şimdi Ara

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiye'de

    Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13, İstanbul’da düzenlenen bir  basın toplantısıyla Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı. HP’nin New York Times International Luxury Konferansı’nda tanıttığı, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı bir AAA pil kadar ince ve aynı zamanda sadece 1,1 kg ağırlığında olmasıyla dikkat çekiyor.

     

    Haziran ayına kadar ön siparişi toplanacak ürünün satış fiyatı 6.499TL (KDV dahil) olarak belirlenmiş durumda. Performans ve şıklığıyla ön planda olan Spectre ürünleri, Harvey Nichols’ın Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki konsept vitrininde Mayıs ayının sonuna kadar sergilenmeye devam edecek.

     

    HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tasarımcıları bugüne kadarki en ince dizüstü bilgisayar üzerinde sıra dışı bir deneyim yaratmaları için bir araya getiren HP, lüks tasarım ile güçlü dizüstü teknolojisinin yeniden keşfedilmesini amaçlıyor. Böylelikle dizüstü bilgisayar teknolojisi, sanatın gösterişli bir örneğine dönüştürülüyor. Müşterilerimiz Premium seri PC’lerinde yenilikçi tasarım, güç ve güvenilirlikten beslenen deneyimler bekliyorlar. Ödüllü HP Spectre x360’tan elde ettiğimiz deneyimlere dayanarak, Premium PC’ler pazarını yeniden tanımlamayı sürdürürken, Windows 10 cihazlarının tüketicilere vereceklerini de en yüksek seviyeye çıkarıyoruz." dedi.

     

    Ayrıca Bkz.HP Spectre 13: Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı
    HP MEMA bölgesi Kategori Müdürü Vishnu Taimni ise “Türkiye’de gerçekleştirilen bu işbirliği dünyaya örnek olacak bir işbirliği. Bilgisayar tarafından her ihtiyaca ve beğeniye uygun kişiselleştirilmiş ve güzel tasarımlı ürünler geliştirmeye devam edeceğiz şeklinde görüş bildirdi.

     

    İş dünyası ve iş süreçlerinin değişmesiyle birlikte son yıllarda teknolojiden de beklentiler aynı şekilde değişim göstermiş durumda. Redshift tarafından yapılan araştırmaya göre BT yetkililerinin %69’u mobilite konusunda PC tasarımının da oldukça önemli olduğunu belirtirken %77’si iyi tasarıma sahip bilgisayarların çalışan memnuniyetini de artıracağı görüşünde. İş dünyasındaki bu değişime paralel olarak da HP, daha üstün deneyimler yaşatacak cihazlar geliştirmeye odaklanmış durumda.

     







  • Vergilerin azalması lazım ya gerçekten olmuyor böyle.

  • dizüstüne %18 harici ekstra vergi girmiyor diye biliyorum.Türkiye' deki araci saticilar aç gözlü, milletin amazondan vergisini odeyip getirdigi notebooklar Tr'deki fiyatından ucuz bu nasil istir biri aciklasın...

    http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spectre-13-v021nr-(energy-star)-w2k28ua-aba

    3500 liralik alet 6500 nasil oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 28 Nisan 2016; 16:27:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    dizüstüne %18 harici ekstra vergi girmiyor diye biliyorum.Türkiye deki araci saticilar aç gözlü, milletin amazondan vergisini odeyip getirdigi notebooklar Trdeki fiyatından ucuz bu nasil istir biri aciklasın... http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spectre-13-v021nr-(energy-star)-w2k28ua-aba 3500 liralik alet 6500 nasil oluyor?


    Bizi mi koparıyolar anlamadım ki :)

  • O paraya okuz alinabilir yada macbook

  • Harici ekran kartı bile olmayan bir dizüstü bilgisayara 6.499 TL vermek ne kadar mantıklı?

  • Aynı donanımı neredeyse yarı fiyatına almak varken, sadece "görüntüsü" için bu kadar fazla para ödenirmi? Bence Ali Ağaoğlu vb. dışındakiler ödememeli.

  • hp için değmez bu fiyatlara
  • Gelsin gelsin de almayız bakarız sadece

  • Valla 3400 liraya asus zenbook ux303ub aldıktan sonra bence bu fiyat çok fazla

  • Kim kimi koparıyor kendi leptobunun
  • o paraya masaüstü toplarımcılar gelmiş bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 28 Nisan 2016; 17:53:28 >
  • değmez

  • İnce diye fiyata bak...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    dizüstüne %18 harici ekstra vergi girmiyor diye biliyorum.Türkiye deki araci saticilar aç gözlü, milletin amazondan vergisini odeyip getirdigi notebooklar Trdeki fiyatından ucuz bu nasil istir biri aciklasın... http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spectre-13-v021nr-(energy-star)-w2k28ua-aba 3500 liralik alet 6500 nasil oluyor?


    Dikkat ettiysen Amerika'da yasal teknik servis süresi 1 yıl. Türkiye'de ise 2 yıl. Hp 2 yıl servis desteği için 200 dolar ek ücret istiyor. Hal böyle olunca da 1450$ (4100 TL) olmuş oluyor cihaz. Amerika'da vergiler satılan ürünlerden alınmıyor bildiğim kadarıyla. Türkiye'de ise bilgisayar sınıfındaki ürünlerden sadece kdv alınıyor. Onu da eklediğimizde cihaz yaklaşık 4850 TL olmuş oluyor. Yine de arada ciddi bir fiyat farkı kalıyor. Hp Türkiye'nin açıklama yapması lazım. Arada az bir fark yok sonuçta.





  • Bisiklet gibi oldu. Ne kadar hafiflerse o kadar pahalı olmaya başlıyor
  • 6499'dan sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alınır o paraya:)

  • Milli geliri yuksek avrupanin parlayan yildizi olan bir ulkede yasayinca 6 binlira bir laptoba az bile

  • Yorumsuz...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.