Şimdi Ara

VX63SMHL 2ms IPS Panel Monitör Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Size VX63SMHL monitör serimiz hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz.

    VX63SMHL serisi, hem 21.5" hem de 23" siyah ve beyaz kasa seçeneklerine sahip IPS panelli bir monitördür. Herkesin bildiği üzere genellikle, IPS paneller standart TN panellere göre daha geniş görüş açısı ve daha fazla renk doğruluğu sunarlar. Bunun en büyük avantajı diyelim ki, evinizde film izliyorsunuz. Fakat masa başında oturmaktan sıkılıp biraz daha arkadan uzanarak izlemeyi tercih ettiniz. Eğer ki monitörünüz, TN panele sahip bir model ise, IPS panellere göre sahip olduğu daha dar görüş açısı nedeniyle, yattığınız yerden renklerde kaymalar ve gri ton geçilerinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İşte bu noktada IPS paneller size daha geniş açılardan da daha doğru renkleri sunarak, ister masa başından veya uzandığınız koltuktan film izlerken daha düzgün renkleri görmenizi sağlar. Bu özellik IPS panelin en büyük artılarından birisidir.

    VX63SMHL modelinin bir diğer önemli özelliği ise, 2ms tepki süresine sahip olmasıdır. Genellikle herkes IPS panellerin tepki sürelerinin daha yavaş olduğunu düşünüyor olsada, gelişen teknoloji ile birlikte artık IPS panellerde de yüksek tepki süreleri karşımıza çıkıyor. Özellikle VX63 serisi IPS panelde Dünya'da ilk defa 2ms tepki süresine sahip model olarak lanse edildi. Monitörün ayarlarından standart hızlı ve ultra hızlı olarak gelen 3 farklı tepki süresi süresi seçeneğinden kullanımınıza göre ayaralayabilirsiniz.

    Yani VX63SMHL serisi hem geniş renk gamutu ve renkleri doğru gösterebilme kapasitesini hızlı tepki süresi ile birleştiriyor.

    Peki aslında VX63SMHL serisini kimler tercih etmeli soruna gelince, bilgisayarında film izleyen ve fotoğraflarla ilgilenen, ufak çaplı tasarımlar yapan yeri geldiğinde birkaç saat oyun oynayanlar için uygundur.

    Peki, diğer özellikleri neler onları açıklarsak, VX63SMHL serisi, üzerinde çift HDMI bağlantısına sahip. Yani ister PC 'nizi bağlayın varsa konsolunuzu bağlayın kolayca geçiş yapın, istediğiniz yerde takılın. Ya da MHL bağlantısı ile telefonunuzu veya tabletinizi bağlayın, oradan ister maillerinize bakın veya açın oyun oynayın nasıl isterseniz.

     VX63SMHL 2ms IPS Panel Monitör Hakkında


    Bunlar haricinde, Flicker Free ve Blue Light Filter adında gözlerini yormayan koruyan teknolojilerde mevcut. Uzun süre kullanasanızda gözlerinizdeki yanma ve sulanma gibi problemlerden kurtulabilirsiniz.

    Ürünleri detaylıca incelemek isterseniz, önceden yayınlanan birkaç incelememiz var, onlardan ilkinehttps://goo.gl/UtnBMv ve diğerinehttps://goo.gl/vkwP2b ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca, web sitemizden ziyaret edebilirsiniz.http://goo.gl/oEPyWX

    Satış ile ilgili ise, farklı iş ortaklarımızdan temin edebilirsiniz. Buraya Vatan Bilg. linkini ekliyoruz,http://goo.gl/yjM9wt

    Kafanıza takılan noktalar varsa bize sorabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.