Şimdi Ara

Telefon Kameramı Değiştirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060I kullanıyorum.Telefonumun ön ve arka kamerası hasarlı.Daha iyi ya da aynı kalite telefon kameralarıyla değiştirmek istiyorum ancak bazı yerlerde telefon yazılımı desteklemez vs. gibi şeyler okudum. Olur mu olursa nasıl olur , kaça patlar ? Arka kamera çok hasarlı değil sadece önündeki cam çatlak yani sadece ön kamerayı değiştirsem de olur.



  • Telefonun modeline göre kamerayı internetten alabilir ve kendiniz bile takabilirsiniz. Öncelikle Youtube'da "Galaxy Camera Replacement" diye aratırsanız bilgi edinebilirsiniz. Aliexpress'de de kamera illa ki bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963

    Telefonun modeline göre kamerayı internetten alabilir ve kendiniz bile takabilirsiniz. Öncelikle Youtube'da "Galaxy Camera Replacement" diye aratırsanız bilgi edinebilirsiniz. Aliexpress'de de kamera illa ki bulunur.

    Kamera alırken tam olarak nelere dikkat etmem gerek bilgi verir misiniz ?
  • veteran45 V kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunuzin model ve kod numarasina gore arama yapmalisiniz. Uretilen kameralar islemciye gore farklilik gosteriyorsa (snappdragon veya exynos) alirken islemciye uygun kamera almaniz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S6 kamerası satayım ön arka sağlam temiz istersen telefonu satayım ana kartı bozuldu tamiri mümkün değil batarya kameralar parmak izi kulaklık şarj jackı vb sağlam ve çalışır durumda kutusu ile satarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.