Şimdi Ara

Mouse Tavsiyesi ANKET!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Mouse Tavsiyesi ANKET!


(En Son Oy Tarihi: 23.12.2018)
Giriş
Mesaj
  • Ben bir yarı professionel CS:GO oyuncusuyum ve artık mousemi değiştirmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Küçük-Orta bir ele sahibim büyük ordanla orta.
    3 senedir g500 kullanıcısıyım yarı yarıya memnunum mousemden fakat nişan almakta güçlük çekiyorum kafamda 2 tane mouse var hangisini alacağımı bilmiyorum kullananlar cevaplarsa iyi olur. Kafamdaki mouseler Zowie EC2-A, SteelSeries Rival. Bunların haricinde aklıma takılan Razer Deathadder Chroma vardı fakat serçe parmağı dışarıda kalıyormuş Rival ve EC2-A kadar ergonomik değilmiş diye duydum aklınızda başka mouse varsa yorum olarak önerin fakat Logitech istemiyorum biraz bıkmış durumdayım açıkçası Logitech'ten . Bilmiyorum Rival büyük eller için diyenler var ama g500 baya bi kavrıyorum rahat geliyor Rival'den de küçük değil. EC2-A, EC1-A'nın bir küçük modeli fakat hangi model elime uyar bilmiyorum EC2-A alırsam küçük gelir diye bir korku da var. g300 kullandım baya bir küçük geldi hiç rahat değildi elim küçük gelince problem oluyor oyüzden hangisini alsam karar veremedim.


    ANKETE KATILAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaner99 -- 30 Nisan 2016; 21:13:51 >







  • elim orta küçük demişsin ama yazdığın mouseların hepsi büyük eller için cs go oynuyorsan da steelseries dışına çıkma derim sensei ideal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.