Şimdi Ara

İşte Dell'in yeni nesil Precision ve Latitude bilgisayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dell'in özellikle şirketler için geliştirdiği ancak gerek tasarım gerekse de yüksek mukavemetleriyle son kullanıcıların da ilgi gösterdiği Latitude ve Precision serisi bilgisayarları ve daha fazlası bu videomuzda.
     
     



  • Yahu web sitesine girdim urunleri inceleyim diye, o kadar fazla urun var ki bulamadim resmen. Sadece Latitude modeli icin 4-5 tane alt kategori, hepsinde ikiser ucer tane 14 ve 15 inch urunler mevcut.

    Sonra da millet neden apple aliyor. Pazar da laptop satar gibi web siteniz Dell.

  • Herşey iyi hoş da başlıkta "İşte Dell'in yeni nesil Precision ve Latitude bilgisayarları" diyor ben hiçbirinin özelliklerini, onu da geçtim modelini bile öğrenemedim. O tablet gibi olan nasıl bişey mesela merak ettim modeli ne vidyonun altına bari onu yazın.

  • Isinma sorununu vozeuker mi? Ondan haber versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın bu workstationları, Alienware getirin.

  • Precision M6800 kullanıcısı olarak sorunlarımı belirtmek istiyorum:

    Sıfır aldığım cihazda ekran dalgalanma sorunu yaşadım. Yerinde destek hizmeti sayesinde bekleme olmaksızın paneli değiştirdiler. Takılan panel 2010 üretimi ama olsun dedim. 9 aylık kullanım sonucunda cihazım ilk seferde tetik aldıktan sonra tak diye kapanır duruma geldi. İkinci kez açma tuşuna bastığım anda açılıyordu. İşlerim nedeniyle o şekilde kullanmaya devam ettim. Daha sonra arıza kaydı oluşturduk ve ram arızalı teşhisi konuldu. Yeni ram takıldı fakat sorun çözülmedi. Bunun üzerine anakart değiştirilecek dediler. Anakart değiştirildi fakat sorun çözülmedi. Bunun üzerine genel merkezi cihazı göndermemi istediler ve gönderimini sağladım. Elektronik aletlerde nedense şansım tutmuyor. Sonuç olarak "Workstation" cihazın bu kadar sorunlu olması ve sorunun çözülememesi benim iş gücümü düşürmekte ve firmaya olan güvenimi sarsmaktadır. Gönül isterdi ki o süre zarfında bana denk bir cihaz gönderilse veya değişimi gerçekleşse...





  • Üzücü olmuş. Şahsen bende bir çok Precisino modelini kullandım, minik sorunlar dışında çok üzmedi cihazlar beni. Keşke firma yetkilileriyle değişim konusunda görüşüp bastırsaydınız, etkili olurdu kesinlikle. Hp Elitebook WS, IBM WS, Dell Precision WS kullanmış birisi olarak yinede Dell diyorum tüm bu sorunlara rağmen.

    quote:

    Orijinalden alıntı: JoeyBane

    Precision M6800 kullanıcısı olarak sorunlarımı belirtmek istiyorum:Sıfır aldığım cihazda ekran dalgalanma sorunu yaşadım. Yerinde destek hizmeti sayesinde bekleme olmaksızın paneli değiştirdiler. Takılan panel 2010 üretimi ama olsun dedim. 9 aylık kullanım sonucunda cihazım ilk seferde tetik aldıktan sonra tak diye kapanır duruma geldi. İkinci kez açma tuşuna bastığım anda açılıyordu. İşlerim nedeniyle o şekilde kullanmaya devam ettim. Daha sonra arıza kaydı oluşturduk ve ram arızalı teşhisi konuldu. Yeni ram takıldı fakat sorun çözülmedi. Bunun üzerine anakart değiştirilecek dediler. Anakart değiştirildi fakat sorun çözülmedi. Bunun üzerine genel merkezi cihazı göndermemi istediler ve gönderimini sağladım. Elektronik aletlerde nedense şansım tutmuyor. Sonuç olarak Workstation cihazın bu kadar sorunlu olması ve sorunun çözülememesi benim iş gücümü düşürmekte ve firmaya olan güvenimi sarsmaktadır. Gönül isterdi ki o süre zarfında bana denk bir cihaz gönderilse veya değişimi gerçekleşse...





  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    www.radius.com.tr bu firma Alienware ürünlerini satıyor arkadaşım, bir görüş istersen...
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Epey eski model ve ilginctir garantisi yok. Baska urunu de yok ...

    http://www.radiusbilgisayar.com/products.php?product_type=0&model=M11x


    Dell in kendisi getirtmeli ve satmali yoksa paralel ithalatcilar gibi gercek manada hizmet alinamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.