Şimdi Ara

LeEco'nun yeni akıllı telefon serisi Le 2, ilk iki saatte 1 milyondan fazla sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LeEco'nun yeni akıllı telefon serisi Le 2, ilk iki saatte 1 milyondan fazla sattı 
    Genellikle LeTV adıyla bilinen Çinli üretici kısa bir süre önce Le 2, Le 2 Pro ve Le 2 Max isimli akıllı telefonlarını duyurmuştu. Hem tasarım hem de donanım olarak güçlü olan telefonların en dikkat çekici yanı ise 3.5 mm kulaklık jack girişine sahip olmamalarıydı. Sızıntılar iPhone 7'de benzer bir hamlenin yapılacağını iddia ederken LeTv önce davrandı ve kulaklık girişini akıllı telefonlarından kaldırdı. Üreticinin çözümü ise yeni geliştirdiği USB Type C girişe sahip kulaklılar.
     
    Modellerin tümü donanım bakımından farklılık gösterse de hepsi 7.5mm'lik sabit bir kalınlığa sahip. Bunun yanı sıra LeEco Le 2 ve Le 2 Pro modelleri 5.5 inçlik ekran boyutu sunarken Le 2 Max aynı tasarım çizgileriyle 5.7 inç ekran boyutu sunabiliyor. Ürünlerin satışa sunulmasıyla birlikte ilk saatlerdeki talepte üst düzeydeydi. Le 2 serisi ilk iki saat içerisinde toplam 1 milyon satış aşmayı başardı. Modellerin bu rakam üzerindeki dağılımının nasıl olduğu ise paylaşılmadı, yine de uygun fiyatlı Le 2 modelinin (170$) en çok satan model olduğu tahmin ediliyor.
     
    LeEco'nun yakaladığı satış rakamları üreticinin son kullanıcıyı yakalamayı başardığını gösteriyor. Cihazlarda 3.5mm jack olmasa da tamamı metal tasarım, uygun sayılabilecek fiyat ve  farklı performans seçenekleri kullanıcılara hitap etmeyi başarmış. Çin pazarında yükselen diğer üreticileri incelediğimizde de hepsinin genellikle bu yol ile kendi kitlesini yarattığını ve daha sonra yavaş yavaş fiyatları yukarı çektiğine şahit oluyoruz. Bakalım Le 2 serisinin toplam satışı kaç milyona ulaşacak.
     
     
     







  • Hepsi de telefon satıcısıdır kesin, karaborsaya sürecekler işte...

  • Cihaz guzel, fiyat guzel. Zaten android telefona 3000tl vermek mantiksiz, 1000tl ye ayni isi fazlasiyla gorebiliyorken..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Cihaz guzel, fiyat guzel. Zaten android telefona 3000tl vermek mantiksiz, 1000tl ye ayni isi fazlasiyla gorebiliyorken..

    Haklısınız.. 1 gb ramli ios cihaza 2.500 tl vermek varken.. 2 uygulamayı aynı anda açmayı geçtim browser da 2 sekmeyi açınca birini yeniden yüklüyor. Askflslf..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 27 Nisan 2016; 9:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaaaaay yeniliğe bak kulaklık girişini kaldırmışlar.bence ekranı da kaldırın.öyle süs diye dursun masada.
  • Türkiye'ye şu 2-3 başarılı Çin markasını getirip 500-900TL arasına bu 10 numara telefonları satsalar pazar düzene girer iPhone 1500TL olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun özelliklerini de yazaydınız iyiydi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumlarabak

    Telefonun özelliklerini de yazaydınız iyiydi.


    Haber içerisinde bir yönlendirme mevcut. O sayfada tüm cihazların özellikleri detaylı şekilde yer alıyor.

  • Le telefonları güzel fakat içindeki kendi romları berbat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin adamları yapıyor bizimkiler de nasıl sövüşlesek diye plan kuruyorlar. Devlet desen taplet fabrikası kurup 100 liraya satılan ürünü 200 liraya imal etmeye çalışıyor. Gerçekden eğitim şart başımızdakiler koyun sürüsünden karpuz gibi şeçmecemi ne ileriye dönük olarak hiç bir seyleri yok günü kurtaralım mantığı geçmişdede böyleydi geleçekdede değişen bişey olmuçak parayı veren düdüğü çalar hesabı. Kendilerine laptop almak için yasa çıkartıyorlar şimdide 15- 20 bin arası maaş alıyorlar 2 bin liralık laptop alamıyorlar onuda milletin sırtına.

  • Eski telefonlar kulaklik giriş yoktu şarj girişi ile kulaklık aynıydı ama bu telefonlar çok başarılı olmus özellik olarak

  • WB kullanıcısına yanıt
    geriye iphone kalıyor. eğer apple da 1000 TL'lik telefon üretse o telefon da aynı işi görür bu mantıkla.
  • kulaklık girişinin hiçbir önemi yok

    içinden zaten type-c girişli kulaklık ve ayrıca diğer kulaklıklar içinde çevirici çıkıyor

    çok gerekli bir hamle olmasada iphone dan önce zaten yaptık demek için yapılmış gereksiz bir özellik

    Telefon donanım kalite hissi olarak çok çok güzel olsada yazılım tarafında le berbat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 27 Nisan 2016; 14:17:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeEco'nun başarıyla yaptığı 2 şeye dikkat etmek gerek.

    Birincisi düşük fiyatlı cihazlarını da amiral gemileri kadar estetik yapmaları. Le 1s ile bu yola girmişti zaten. Le 2 ile de devam ettirdi.

    Arkadaki kavisli yapıya rağmen sadece 7.5mm gövde kalınlığına sahip ve 5.5 inç ekranıyla genişliği sadece 74.2mm. LG G3'ün bile 74.6mm genişliği olduğunu düşünürseniz ne kadar başarılı olduğunu anlarsınız.

    Diğer mesele de diğer ülkelere açılma konusunda daha iştahlı görünmeleri. Bu cihazlarını mayıs başında Hindistan'a sokacaklarmış.

    Akıllı telefon pazarında daha 1 yaşında bir markalar, ama Hindistan'a girdikten sonra ellerinde ne varsa fazla bekletmeden getiriyorlar.

    Diğer yandan Xiaomi'ye bakıyoruz... Fazla söze gerek yok herhalde.

    Xiaomi'den Türkiye'ye hayır yok, Türkiye'ye geleceğiz açıklamalarının üstünden 2 sene geçti, 3. seneden gün alıyoruz. Belki LeEco onlardan önce gelir.




  • Hepsi karaborsa için alıyorlar. 170 dolara dedikleri Telefon minimum 200 dolardan satarlar. Xaomide de böyle oluyor. Çin gibi bir nüfus için 1 milyon çok ama çok az.

  • BİM de satılmasını bekliyoruz

  • fiyat performans oranı yuksek telefon olursa tabi yuksek satış rakamları yakalar....keşke bi şekilde akıllı mantıklı fiyattan bu çin malı telefonları gelsede turk tuketiciside yuksek bedeller odemekten kurtulsa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 27 Nisan 2016; 15:05:37 >
  • Şimdi Apple iphone 7 de kulaklık girişini kaldırırsa Apple, Le'den mi çalmış olacak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeEco LeMax 2 nin özelliklerine ve fiyatına baktığımızda.Türkiye cep telefonu pazarında nasılda düdüklendiğimizi net bi şekilde görmek mümkün. Cihaz snapdragon 820 cipset 6gb ram 21 mp gelişmiş özelliklere sahip kamera 5,7 inç qhd ekran gibi üstün özelliklerle 390 dolardan satışa çıkmış. 390*2.82=1099 TL. Yani tr de sıradan bi modele ödenen para. Ama benim vatandaşım ne hikmetse bi telefona 3000-3500 TL bayılmayı çok seviyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimde satışa çıkartsan bu kadar satmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 27 Nisan 2016; 16:17:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.