Şimdi Ara

79 Dolar’a 11.6inç ekranlı dizüstü bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil teknolojiler, farklı alanlarda ve farklı formlarda hayat bulmaya devam ediyor. CES 2016’da ortaya çıkan Remix OS 2.0 projesi, üç eski Google mühendisi tarafından kurulan Jide Technology tarafından geliştiriliyor. Android işletim sistemini Windows’a çok benzer bir arayüzde kullanma imkanı tanıyan bu özelleştirilmiş sürüm, şimdi de bir dizüstü bilgisayara hayat  veriyor.

     

    Dünyanın en ucuz laptop’ı sloganı ile yola çıkan Allwinner A64 işlemcili bu bilgisayar ARM’ın dört adet Cortex-A53 çekirdekleri ile çalışıyor. Ayrıca Mali400MP2 GPU ile desteklenen bilgisayarın 11.6inç büyüklüğündeki ekranı 1366x768 piksel çözünürlükte görev yapıyor.

     

    Klavyesi ve mousepad’i ile standart bir bilgisayardan görsel olarak pek bir farkı bulunmayan ürünün 79 Dolar’lık versiyonunda 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunuyor. Küçük fiyat farklılıkları ile 16GB ve 32GB kapasiteli modelleri de satın alabilmek mümkün.

     

    Bilgisayarın 14.1inç ekrana sahip Allwinner A64 Remix OS 2.0 versiyonu da mevcut. 2GB RAM, 32GB depolama alanı, 1366x768 piksel ekran çözünürlüğüne sahip IPS ekranı, HDMI çıkışı, 2 USB portu, microSD kart yuvası ve kulaklık jackı bulunan üst model ise 20 Dolar daha pahalıya yani 99 Dolar’a satışa sunulmuş durumda.

     

    Ayrıca 11.6inç ekranlı, klavyeden ayrılabilir kapasitif dokunmatik ekrana sahip ve 8 çekirdekli 32bit işlemcili bir modelin de satışa sunulacağı belirtilmiş. Allwinner’ın farklı markala üretim yapmak adına hazırladığı konsept bir model olan bu cihaz, Remix OS adına güzel bir başlangıç olabilir. Özellikle az gelişmiş ülkelerde internet ile ilk kez tanışacak bölgelerde bu cihazların etkili bir şekilde kullanılabilmesi mümkün.








  • 14.1" olan keşke a72 çekirdeğiyle geleydi. yinede başarılı. çoğu kişi multimedya ve internet için kullanıyor.

  • 250 liraya laptop, fena şeylerde sunmuyor. Bu paraya 7. markalı tablet bile zor alınıyor. Bence tutar.

  • 200$ islemci, 100$ isletim sistemi, bunlar eski wintel devrinde kaldi. islemci, ekran karti tum logic kismi tek paket halinde bir arm islemci 10-20$ ken, bedavaya zengin yazilim destekli isletim sistemleri varken artik bazi seylerin yavas yavas degismesi kacinilmaz.

  • Tamam ucuz olsun çöp olmasın arkadaş.80 dolar yerine 120 dolar olsun adam gibi donanım olsun. Yani bir kere 1gb ram bile android dünyasında giriş seviyesi olmaktan çıktıki bunu pc olarak kullanacağız. Snapdragon 652 3gb ram ile 120 dolar olsa acayip gideri olur.

  • Sipariş nerden veriyoruz denemek istiyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 26 Nisan 2016; 13:53:34 >
  • intel x8300 işlemcili tabletler var 2gb ram windows 10, 90$'a.

    Bu fiyata bu ürün kesinlikle ÇÖP!

  • Sadece video izlemek için bile alınır.

  • Gücünü android telefonlardan alsa daha iyi olurmuş bence.

  • Remix OS dışında Ubuntu kurulsa alınabilir.

  • ''ha kel hasan ha hasan kel'' tablete klavye takınca bundan farkı ne oluyor nesi farklı işletim sistemimi özeliklerimi bi anlamadım gitti bi haber tapleti pc gibi kuanın bi haber pc yi taplet gibi kulanın :)) olur kulanırız

  • http://www.jide.com/remixos şirketin linki bu ben yaklaşık 15 gün önce remix mini yi aldım buradan 10 gün de elimde oldu hongkong dan geldi şu anda tv im de kodi için kullanıyorum. gayette güzel bu ürünü de bekliyorum ama henüz kendi sitesinde satışa çıkmamış. Ayrıca ben aldığımda remix os işletim sistemini indirenlere 40 dolar indirimleri vardı. bir bakın derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ''ha kel hasan ha hasan kel'' tablete klavye takınca bundan farkı ne oluyor nesi farklı işletim sistemimi özeliklerimi bi anlamadım gitti bi haber tapleti pc gibi kuanın bi haber pc yi taplet gibi kulanın :)) olur kulanırız

    Remix os android tabanlı masaüstü yazılımlara çok benzer bir sistem normal bir tablet klavye+mouse ile bu kadar rahat kullanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun içine android kurulur aslında güzelde olur...

  • Issiz editorun donanimhaber gibi bi sitede yaptigi habere bak sirf turkcell reklamini giydirmek icin yazi yazmis bu urunler zaten turkiyeye gelmeyecek o halde cinde binlerce bundan daha iyi cihazlar ayni fiyat segmentinde git turkcellin kumunda oyna

  • chrome os kurulsa güzel olur bence yada xiaomi üretecek buna benzer bi cihaz apple la yarışabilmek için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.