Şimdi Ara

Meizu’dan 90$’a akıllı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Meizu’dan 90$’a akıllı telefon


    Geçmiş yıllarda 100$ bandı dendiği zaman pek çok özelliği kırpılmış ve zayıflatılmış akıllı telefonlar akla gelirdi. Bugün ise, 100$ seviyesinde iddialı donanımlara sahip akıllı telefonlar görüyoruz. Buna bir örnek de Meizu’dan geliyor.


     


    Meizu M3


     


    Firmanın popüler M serisinin yeni üyesi Meizu M3, giriş seviyesinde tüketiciyi cezbedecek önemli özelliklerle geliyor. 5 inçlik 720p çözünürlükte IPS ekrana sahip olan cihaz, yeni tanıtılan MediaTek MT6750 yonga setinden gücünü alıyor.


     


    Yonga setinde 4 adet Cortex-A53 çekirdeği 1.5GHz saat hızında, 4 adet Cortex-A53 çekirdeği de 1GHz saat hızında çalışıyor. Beraberinde ise 2 çekirdekli 350MHz seviyesinde çalışan Mali-T860 grafik birimi geliyor. 3GB RAM ile birlikte, Meizu M3 modeli sınıfında iyi bir performans sergileyecek.


     


    Cihazın diğer bir önemli özelliği, depolama belleğinin eMMC 5.1 standardı ile desteklenmesi. Bu sayede, yazma hızlarında 125MB/s, okuma hızlarında da 250MB/s değerleri yakalanabiliyor. Sistemin akıcılığı için önemli bir destek olduğunu söyleyebiliriz.


     


    Ayrıca Bkz.Meizu Pro 6 resmileşti

    Meizu M3 modelinde; faz algılamalı otomatik odaklama ile desteklenen 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2870mAh kapasiteli batarya, Cat. 6 LTE modem, parmak izi okuyucu entegreli Home tuşu, plastik gövde tasarımı gibi özellikler yer alıyor. İşletim sistemi tarafında ise Alibaba’nın modifiye Android işletim sistemi YunOS ve üzerinde çalışan Flyme OS 5.1 arayüzü kullanılıyor.


     


    Cihaz iki farklı versiyon ile gelecek. 2GB RAM ve 16GB depolama kapasiteli versiyon 92$ civarında. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile satılan versiyon ise 123$. Ön siparişler Çin’de başlamış durumda ancak e-ticaret işletmecileri stokları hızlı tükettiği için bu fiyatlara bulmak pek mümkün olmuyor. 


     







  • Fiyatına göre gerçekten iyi donanımı var yerli üreticilerimiz örnek alsın bunun kadar iyi olamazlar şuanda belki ama en azından ilerleyebildiklerini görsek...

  • Adamlar tr parasıyla 270 tl ye 2 gb ramli telefon satıyor vestel 649 tlye 1 gb ramli v3 5020 yi satıyor. Tr de telefon üretme sevdasından vazgeçerler inşallah..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Adamlar tr parasıyla 270 tl ye 2 gb ramli telefon satıyor vestel 649 tlye 1 gb ramli v3 5020 yi satıyor. Tr de telefon üretme sevdasından vazgeçerler inşallah..

    Yurtdışında satılan telefon fiyatıyla tr parasıyla deyip başka telefonun Türkiye satış fiyatını karşılaştıramazsın. Türkiye'de telefonlara özel fix vergi var, sonra vergili fiyat üzerinden yani verginin vergisi şeklinde kdv ötv ithatalat vergisi vs gibi kalemler var. Bunlardan sonra distribitör payı ve satılacağı yere/mağaza verilen pay var.
  • Çok iyi cihaz...

  • Umarım Türkiyeye gelir her 2 versiyon da. Mx4 ve m2 note ile adından söz ettirdi. Bu telefonlar uygun fiyattan gelirse piyasayı silip yeniden yazarlar.

  • [DHTUBE=





    ]]

  • tr de anca 1000 lira dan gelir bu :((

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa Adamlar tr parasıyla 270 tl ye 2 gb ramli telefon satıyor vestel 649 tlye 1 gb ramli v3 5020 yi satıyor. Tr de telefon üretme sevdasından vazgeçerler inşallah..
    Yurtdışında satılan telefon fiyatıyla tr parasıyla deyip başka telefonun Türkiye satış fiyatını karşılaştıramazsın. Türkiyede telefonlara özel fix vergi var, sonra vergili fiyat üzerinden yani verginin vergisi şeklinde kdv ötv ithatalat vergisi vs gibi kalemler var. Bunlardan sonra distribitör payı ve satılacağı yere/mağaza verilen pay var.


    Yalnız Türkiye'de üretiliyor Vestel'in telefonu hangi ithalat vergisi?

  • sımdı bızde fix 160tl lık otv var kdv bellı hadı %10 da benden hava vergısı eklendıgınde olusan tutar 550tl rafa gelısı 600 olsun-bunun karsısında devletten 30mılyon tl hıbe alan vestel daha dusuk donanımı bıze 650 tl den satıyor-servis destegı tamamda ısın onemlı kısmı olan yazılım destegı ve aylık google ın dagıttıgı guvenlık guncellemerı hakkında bılgıde yok-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzboy43 -- 26 Nisan 2016; 1:28:50 >
  • 90$ falan olmayacak böyle ucuz ucuz tanıtıp tanıtım fiyatının 2-3 katına sürüyolar piyasaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencilerin harçlıklarını biriktirip babalarına yük olmadan kendi birikimleriyle alabilecekleri bir telefon olmuş. İşletim sisteminin de kendilerine hitap ettiğini eklersek alınabilesi olan bir cihaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letv firmasinin cikardigi (leeco le2) 2.seri telefonlardan sonra

    bomba gibi bir fiyat/performans telefonu daha geliyor.

    ayrintilar netlesmedi.cindeki haber sitelerine dustugu anda sizlerle paylasacagim.

    Takipte kalin.

    ayrica letv firmasi bu aralar 3.5mm jack girisi (kulaklik girisi) ile ilgili pazar arastirmasi yapiyor.belkide onumuzdeki gunlerde cikarmis oldugu 2seri telefonlari ayni donanimla ve bu sefer kulaklik girisiyle piyasaya surme karari alabilir.bekleyip gorucez.

  • GM 5plus killer olmuş bu fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya saglam bir stok ve servis destegiyle gelirse evi sat m3 al akımı baslayabilir.

  • Gpu 350 Mhz nedir ya? Zaten iki çekirdek varken 700 Mhz'den aşağı olmaması gerekirdi.

  • Çinde 270? ise burada da 699? den satışa çıkarılabilir çok rahat. 3gb versiyonu da 799? den satsalar sıraya girerler.

  • 10 papelli günleri özledik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 telefonu YunOS ile çıkardı. Telefon güzel de sadece Çince ve İngilizce dilleri var, Play Store de yok. Uluslararası sürüm çıkmaz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AndaCakan

    90$ falan olmayacak böyle ucuz ucuz tanıtıp tanıtım fiyatının 2-3 katına sürüyolar piyasaya

    Kesinlikle katılıyorum. Bir arkadaş iş için daha yeni Çin'e gidip geldi. Şangayda idi. Fiyatların bu fiyatlarla alakası yok diyor. TR ile fiyat farkı maks. 150 tl diyor.İnanmayın bu tür fiyatlara. En basit örneği şu. Meizu M3 Note 16 gb modeli (2gb ram) 125 dolardan satılacak dendi buyrun link.

    http://shiftdelete.net/meizu-m3-note-ozellikleri-ve-fiyati-70281

    Bu da internet satış fiyatı.Düşünün internet fiyatı böyleyse bayilerde kaç para olur sizce?

    http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-M3-Note-5-5inch-FHD-4G-LTE-4100mAh-Smartphone-Helio-P10-Octa-Core-Android-5-1-2GB-16GB-13-0MP-Touch-ID---Gray-365084.html




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.