Şimdi Ara

Battlefield 5'te Geçmişe Döneceğimiz Netleşiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Battlefield 5'in 1. veya 2. Dünya Savaşı döneminde geçeceğiyle ilgili çok sayıda söylenti ortaya çıkmıştı. Gelecek savaşlarından sıkılan oyuncuların büyük bölümü de oyunun geçmişte geçmesini istiyor.

Battalion 1944 adlı Kickstarter'da büyük başarı yakalayan 2. dünya savaşı FPS oyununun yapımcı koltuğunda oturan Joe Brammer'ın açıklaması da Dünya Savaşları dönemini işaret ediyor. "Battlefield 5 ile ilgili çok heyecan verici şeyler gördüm"

Kickstarter'da Battalion 1944'ün büyük başarı yakalaması oyuncuların bu türe ne kadar aç olduğunun da göstergesi. Joe Brammer gibi bir isme Battlefield 5'in gösterilmesi bir bakıma oyunun 1. veya 2. dünya savaş döneminde geçeceğinin göstergesi diyebiliriz.

• keşke. gına geldi artık gelecek temalı fps oyunlarından. cod bitik gelecek temasında aynı oyunları yapmaktan başka işleri güçleri yok. BF 4 sonrası hırsız polis muhabbeti olan hardline ayrı çöp.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hikayesiz olabilir.

• bf4 çıkışında hata dolu değil de 1 sene sonraki düzgün haliyle çıksaydı kimse kadar kötülemezdi oyunu. şu an oynanabilecek en iyi fps oyunlarından hala. ben saatlerce oynadım, artık heyecanı kalmadı. yeni oyunu bekliyorum, güzel olursa alır oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 25 Nisan 2016; 17:38:59 >
  • Sadece oyunun dinamiklerini gösteren ufacık bir senaryo olur

• Ben hala 5-10 yıl sonrasını konu alacağını düşünüyorum zaten dlc lerde bunu gösteriyor hafif gelecek temalı silahlar(rail gun gibi) ve tanklar hover tanklar şeklinde olur gadgetlarda gelişme olacak biraz daha gelecekte görebileceğimiz şeyler eklenir bu yapımcıya gösterilen büyük ihtimal singledaki bir bölüm nasıl bf bad company 2 de ilk bölümlerde vietnam zamanındaki bir silah araştırmasını görüyorduk aynı bu şekilde bir geri dönüş yapılır sonra geleceğe döner oyun
    Edit:Vietnam demişim ama 2.dünya savaşına dönüyorlardı japonların elindeki bir teknoloji için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 25 Nisan 2016; 17:44:05 >
  • 1. dünya savaşını işlemezler onlar 2dir o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber benim gibi fosilleri sevindirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offf yeni bi haber sandım, buşuna heycanlanmışım. geçen hafta konuşulmuştu neogafta.

• Ben hala pek mümkün olacağını düşünmüyorum. Battalion 1944 ün yönetmenine gösterilmesi ve heyecanlandım demesi oyunun eskide geçeceğini bence göstermez. Çünkü kendine rakip çıkmış oluyor şahsen ben adamın yerinde olsam ve oyun eskide geçen bir oyun olsa moralim çok bozulur. Bf serisinde customization olayı ve silah çeşitliliği çok önemli. EA in buna izin vereceğini çok düşünmüyorum. Dlc ve premium olaylarını düşünürsek çok zor. Büyük ihtimalle yakın gelecekte geçecektir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield serisi 3'e göre pek bir şey sunamamıştı bana göre zira aynı silah aynı uçak sadece renk paleti değiştirilmiş biraz daha similasyona kaymıştı, 1-2 dünya savaşlarını toplu halde işleyecektir kesinlikle zaten bu dönemde kıtlık var call of duty o dönemi bıraktı uzay çağına gitti, bence battlefield 5 en iyi satışını yapıcak

• OH BE! SONUNDA!!! Şöyle en temizinden BF 1942 ruhu ya da o kadar olmasa da MoH AA atmosferi, kalitesi olsun bize yeteeeer de artar. Gel babam gel!
  • bf3 çıktı yeni teknoloji diye sevindik. hadi bu çok iyi olmadı ama sonrası güzel olacak dedik adamlar bir bf4 çıkardı 3'den beter ve geçmişteki oyunların haritaları üstünden para tuzağı tadında bir oyun. 1 sene boyunca hiç birşeyi düzeltemediler. Birde sanki oyunda hiç sorun yok gibi peş peşe dlc'leri piyasaya sürüp para peşinde koştular. Ulan hadi bf4 'ü iyi kötü düzelttiler bari gelecek oyun güzel olsun dedik, gene umut ettik nalet hardline çıktı. Bir para tuzağı daha. E bu saatten sonra ben bu seriden artık oyun alır mıyım? Ben almam. Adamların para gözlülüğü bitmedi hala sömürü peşindeler. En çok satan oyun olan bf3-4'deki hackerları bile temizlemeye tenezzül etmeyen bu firmadan artık birşey beklemiyorum. İsterse napolyon savaşlarını çıkarsın.
  • hadi bi 2. dünya yada vietnam da güzel olur

• Battlefield 5 haberleri heyecan yaratmayı başarıyor gerçektende. Oyundan, güzel online modlar haricinde iyi bir senaryo modu da bekliyorum.

• Herkes neden 1. Dünya Savaşı'na taktı ki? BF serisi için olmayacak temalardan birisi. Araçlar kullanışsız, tanklar acayip hantal, silahlar kurmalı vb. Ama 2. DS veya Vietnam savaşı teması güzel olur. Hele Vietnam yeniden görmek istediğim temalardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _giray_ -- 25 Nisan 2016; 18:38:13 >
  • 1. D.S. BF için gayet sıkıcı olur.

Hani başka, idealist bir firma bunu yapabilir (yapılmışı Verdun) ama EA gibi direkt olarak satış ve para odaklı bir firmanın 1.D.S. riskine gireceğini sanmam. Zaten kısıtlı sayıda araç ve silah varken DLC ile satacak bir şey bulamaz. Bu da işlerine gelmez.

Dayarlar yine modern savaşı multiplayer için. Senaryo modunda da tarihsel olarak atlamalı bir yapı kurarlar.

Insurgency varken BF'nin yüzüne bakmıyorum o da ayrı konu. Tek eksiği araç. O da gelirse harika olur.

• Diyordum bende bu adamlar iki farklı tarihi anlatabilirler flashbackler olabilir. Multiplayera nasıl yedircekler o çok önemli.

• Hadi bakalım artık sıktı teknoloji gelecek vs iyi olur gerçekten özlemiştik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.