Şimdi Ara

500 TL Civarı Monitör Tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün önce sistem topladım şimdi sıra monitörde. Ama pek anlamıyorum bu işten. 500 Lira civarı 50 aşağı 50 yukarı bir monitör önerirmisiniz?? Hoparlör de mevcut değil elimde ses çıkışı olan 1920-1080p olan bişi önerirmisiniz? Ekran kartı msi gtx 960 4g

    hoparlör olsun dememin nedeni fazladan kablo kalabalığı olmasın ama dersenizki dahili hoparlör olanlar fazladan ücret alıyorlar hoparlörsüz de olabilir harici hoparlör alırım oda olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 25 Nisan 2016; 17:06:23 >



  • Sooso kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    Asusun VP247T veya VP247H modellerine bakabilirsin 23.6" hoparlör mevcut. Düşük mavi ışık teknolojisi ve titreme önleme +1 yıl fazla garanti mevcut incele derim.
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    Asus VP247T modelini öneririm. Ben de aynısını kullanıyorum. Son teknoloji olduğu için düşük avi ışık, titreme önleme vs herşey var. Oyun modu ile ekranın ortasına cursor koyup CS GO oynarken dürbün açmadan adam vurabilirsin :D ayrıca monitörün ayarları çok kapsamlı ve güzel. Okuma modu çok rahat, oyun ve film modu şahane. heleki mavi ışık ayarını seviye 5 e getirdiğin zaman monitör var mı yoksa ekranda fotoğraf mı yapıştırılmış anlamıyorsun. hiç göz yormuyor. Dahili hoparlörü mevcut. kutusundan çıkan kablo ile bağlayabilirsin. Yada HDMI ile bağlanmak istersen VP247HR modeli alman gerek ama o daha pahalı.
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Ben başka model aldim bugün degisim için ugrucam olmadı onu alicam eyw tavsiye için. İnş vatan iadeyi kabul ederde değiştiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    vatan genelde iadede sorun çıkarmaz. kabul edilir bir bahane sun, alırlar geri. fırsatın varsa sana dediğim modeli de deneyerek al. içine sinsin. şimdiden hayırlı olsun :)
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocam. Aynen deneyerek alicam gördüm o monitörü içime sinecektir. Hem 1 ms tepkime vardı. Tam oyun için. Az pahalı diye alamadım ama alcz artık ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.