Bildirim
SEAT LEON AARCIM ÇOK YAKIYOR NEDEN??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
keşke araba almadan önce yazmayı öğrenseydin.... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
keşke araba almadan önce yazmayı öğrenseydin....
Yazıda bir sıkıntı görünmüyor. Niye bu kadar sert çıktınız ?_____________________________ naber -
Hangi güzergahta kullanıyorsunuz genelde?
Ortalama hızıniz nedir?
Kullanım tarnizi nasıl kaç bin devirde vites değiştirmesini mesela?
Kullanılan güzergah yokuşlu mu?
Araç rutin kullanımında kısa mesafe mi kullanılıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) -
Şu konuda 1.2 tsi motorların az yaktığını iddia ederek kendini kandıranlara 1.6 atmosferik motorlardan daha fazla yaktığını anlatmaya çalışıyoruz.
http://forum.donanimhaber.com/m_96908038/mpage_2/tm.htm_____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler -
1.4 TSİ DSG passatla ben 7 nin üstünü görmedim
Sizin araçta bi problem olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Al Sancak, Bizler ALLAH Huzurunda Eğiliriz Ancak !!!
-
Bir müddet sonra düşecektir.Ani hızlanmalardan kaçının... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: reallist55
adam soru sormuş 1.4 tsı passat 7 lt diyen var hala, sıkışık trafikte dizel bile 7lt yakabilir, nerde kullandın hangi şehir, karma tüketim mi bilgi yok
7ltyi yapıştır geç he oldu he
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 25 Nisan 2016; 16:34:40 >_____________________________ -
TDI demedim TSI dedim
İstanbul şehir içi ortalama hız 25 km
Yol bilgisayarının verdiği değer
Ayrıca kendim de depoyu fulleyip ölçtüm aynı oran
Çoğu kez 6.5 lt ye düşürdüm ama genelde 7
Yol sakin olsa basmasam 6 bile görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Al Sancak, Bizler ALLAH Huzurunda Eğiliriz Ancak !!!
-
quote:
Nick mesaj uyumsuzlugu_____________________________ Snowboard //// Yamaha XMAX 250 -
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Şu konuda 1.2 tsi motorların az yaktığını iddia ederek kendini kandıranlara 1.6 atmosferik motorlardan daha fazla yaktığını anlatmaya çalışıyoruz.
http://forum.donanimhaber.com/m_96908038/mpage_2/tm.htm
adam 8-9 litre yakıyorum diyor 15 değil. Rodajdaki bir araç için hele kısa mesafe kullanılıyorsa bence normal hatta iyi. Dizel motorlar bile biraz kısa mesafe kullanın 8 litreleri görüyor._____________________________ -
quote:
TDI demedim TSI dedim
İstanbul şehir içi ortalama hız 25 km
Yol bilgisayarının verdiği değer
Ayrıca kendim de depoyu fulleyip ölçtüm aynı oran
Çoğu kez 6.5 lt ye düşürdüm ama genelde 7
Yol sakin olsa basmasam 6 bile görür
düzelttim, tsı diye düşünüp tdı yazmışım
1.4tsi passat istanbul şehir içi 10 litre yakacak bir araba 25kmh ortalama hız ile 8.5itre altı mümkün değil bence
ya basmayınca çok az yakıyor ya da 10lt yakan passatlar bozuk_____________________________ -
Ortalama 10 litrelerde BAZEN 8-9 litreye düşüyor diyor. Verdiğim linke bakarsan 1.2 tsi kullanıcılarının paylaştığı ortalama hızlarda 1.6 atmosferik motorlu tork konvertörlü araçlarında aynı miktarda yaktığını resimlerle gösterdim. Hatta uzun yolda 1.6 atmosferik motorlar daha düşük tüketim gerçekleştiriyor. Ancak sorsan 1.6 atmosferik tork konvertörlü acayip yakıyor 1.2 tsi çok az yakıyor derler. Tüp takılmayan ve 1.6 atmosferik motor kadar yakan aracı alıp ekonomi yaptığını zannetmek kendini kandırmaktan başka birşey değil. _____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler -
yalan söyleme leon şehiriçi 6.5 7 litre,karma 3.5 litre yakıyor, yani uzun yolda 0 litre yakıyor yada 0.5 litre üretiyor. 2 mesajlı adam gelmiş aklınca leonu ezecek. Ayrıca leonlar ozon tabakasını onaran sağlıklı bir gazda salıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 26 Nisan 2016; 0:02:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Araç 4000 km oldu ben 7.1 görmedim
Benim gibi 5-6 kişide var forumds onlarda üç beş aynı değerler yakıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Ortalama 10 litrelerde BAZEN 8-9 litreye düşüyor diyor. Verdiğim linke bakarsan 1.2 tsi kullanıcılarının paylaştığı ortalama hızlarda 1.6 atmosferik motorlu tork konvertörlü araçlarında aynı miktarda yaktığını resimlerle gösterdim. Hatta uzun yolda 1.6 atmosferik motorlar daha düşük tüketim gerçekleştiriyor. Ancak sorsan 1.6 atmosferik tork konvertörlü acayip yakıyor 1.2 tsi çok az yakıyor derler. Tüp takılmayan ve 1.6 atmosferik motor kadar yakan aracı alıp ekonomi yaptığını zannetmek kendini kandırmaktan başka birşey değil.
2013 model yeni kasa 1.6 Cvt corollaya sahibiz. Şehir içi 9.5 litreden aşağı düşmezken 1.2 tsi golf aynı güzergahta 7.5-8 litre ile geziyor. Ayrıca yıllık 500 lira vergi avantajı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Hocam sizinki mükemmel bir değer. Vw'de fabrika verisini herkes tutturamıyor. Maharet şoförlükte mi?
Forumda tsi kullanan arkadaşlar 8-10 litre arası geziyor şehir içinde. Sizin menziliniz, ortalama hızınız ve kullanim şekliniz nasıl? Gittiğiniz güzergah düz mü yokuşlumu? Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Golf 7
Avensis elegant extra -
quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
yalan söyleme leon şehiriçi 6.5 7 litre karma 3.5 litre yakıyor yani uzun yolda 0 litre yakıyor yada 0.5 litre üretiyor. 2 mesajlı adam gelmiş aklınca leonu ezecek. Ayrıca leonlar ozon tabakasını onaran sağlıklı bir gazda salıyor.
uzun yolda benzin üretiyor diye duymuştum hocam ben_____________________________ -
Yol düz menzil giiş geliş ort. 30 km
Bunun 10 km otoyol ama yoğun trafik gerisi cadde sokak ışık dur kalk
-
B8 pasatın fabrika verisi
6.1 şehir içi
4.5 şehir dışı
Zaten B7 ile B8 arası hem fabrika verisi hemde kullanım olarak ortalama % 30-40 arası azalma var
Passatturkiye forumunda da bakabilirsiniz
Benzer içerikler
- egea 1.4 hangi yağ
- hyundai i20 en dolu paketi hangisi
- katılımevim yorumlar
- dizel araba uzun süre çalışmazsa ne olur
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- neta u pro
- türkiye"de en çok satılan elektrikli araçlar
- yeni volvo xc90
- fiat ami
- renault e-tech fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X