Şimdi Ara

Tüm Apple Watch uygulamaları iPhone’dan bağımsız çalışabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm Apple Watch uygulamaları iPhone’dan bağımsız çalışabilecek

    İlk Apple Watch çıktığında geliştiricilere watchOS SDK ile akıllı saate özgü yazılımlar hazırlama olanağı tanıyan Apple, watchOS 2 ile birlikte köklü değişikliklere gitmiş ve tamamen Apple Watch’a özgü bir SDK’yı kullanıma sunmuştu.

     

    İlk SDK’nın hazırlanan ikinci versiyona kıyasla sahip olduğu en büyük fark, Apple Watch’a yüklenecek üçüncü taraf yazılımların bir iPhone’a veya iPad’e bağlı olmasını gerektirmeksizin saat üzerinden çalışabilir olmasının sağlanmasıydı. Apple şimdi eski SDK ile geliştirilmiş yazılımların watchOS 2’ye geçmesini zorunlu kılacak bir karar aldı.

     

    1 Haziran itibariyle tüm geliştiricilerin yazılımlarını güncel SDK ile yeniden elden geçirmesi gerekiyor ve bu doğrultuda AppStore’a yükleyerek güncelleme sunması şart. Aksi takdirde bu yazılımlara güncelleme vermeleri mümkün olmayacak. Güncelleme sunulmayan uygulamalar ise mevcut halleri ile kullanıcıların erişimine açık olacak. Uygulama ekosistemi ile övünmeyi seven Apple’ın sonrasındaki bir dönemde bu yazılımları tamamen erişime kapatacağını düşünmüyoruz.

     

    Yeni SDK ile geliştirilmiş yazılımların daha az enerji tükettiğine ve daha hızlı çalıştığına da dikkat çeken Apple’ın WWDC 2016’da watchOS 3’ü tanıtması bekleniyor. Ayrıca watchOS 3 ile birlikte yeni bir Apple Watch donanımının da resmiyet kazanabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

     



  • Ooo batarya performansı zirveye çıkar artık :D

  • bu iyi olur işte bir zahmet yapsınlar bir şeyler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Ooo batarya performansı zirveye çıkar artık :D


    Belki aksami bile cikarir diyorsun yani. :D

  • Bana 2 günde bir şarj ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.