Şimdi Ara

Mirror's Edge Catalyst Kapalı Beta R9 380

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • key gerekiyor ve davetiye gelen kisilere bunu da arkadasina ver diye ikinci kod veriyorlarmis ben forumdan bir arkadastan aldim kodu origine oyun kodu gibi girip 13gb'ye yakin dosya indiriyorsunuz.beta 26 nisanda sona eriyor.o zamana oyunu bitiririm derseniz muhtemelen %10 gibi bir kismini oynatacaklar.

sistem:

amd 8320 4.4 ghz
    asus 380 4gb stok
    16gb 1600mhz ram

goruntu ayarlari:

oyundan bir kac resim:

gelelim teknik analize.oncelikle 380 390 fury serisinde gorulen ve surucuden kapatilabilen power effiency yani mhz dusmesi olayi bu oyunda olmuyor grafikleri bir seye benzemese bile agir bir oyun oyle olunca kart tam gaz calisiyor.16gb neresine istemisler onerilen sistemde anlamak guc.ilk basta baya takiliyordu sonradan gecti ama bu kartla bu ayar oynanmaz ben grafik gostermek icin boyle yaptim.3.7gb ekran karti rami kullanabildigini goruyoruz.oyuna gelince iyi guzel de surekli ayni seyleri yapiyorsunuz hissi veriyor daha dallandirip budaklandirmadilar o kadar cok oynamadim.baska katilan arkadas olursa ve resim atarsa basligi degistirebilirim 380 yazdim diye siz de paylasim yapamazsiniz demek degil.

• Oo hocam konuyu yeni gordum işletim sistemi fark etmiyorsa hemen denemeye başlayalım origin healsabimdan SS atariz....

Edit: Kapalı beta kayıtları kapatılmış Ben yinede aktif ettim e-mail adresimi eğer kod gelirse test ederim gelmezse yapacak bişey yok artık...Geç kalmışız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 23 Nisan 2016; 14:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klement kullanıcısına yanıt
    hem sana cevap hem genel bilgi olsun.win7 ile oynayabiliyorsun dx12 diye tutturmuyor en azindan simdilik.

Minimum
    İşletim Sistemi: Windows® 7 64-Bit
    İşlemci: Intel i3-3250 / AMD FX-6350. (en az 4 çekirdekli bir işlemci)
    RAM: 6 GB
    Sabit Disk: 25 GB boş alan
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 650 Ti 2GB/ AMD Radeon™ R9 270x

Önerilen
    İşletim Sistemi: Windows® 10 64-Bit
    İşlemci: Intel Core i7-3770 at 3.4 GHz / AMD FX-8350 at 4.0 GHz
    RAM: 16 GB
    Sabit Disk: At least 25 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 280x 3GB
  • Hocam iyide Bu Gtx970 ile bizim eski arap atı aynı Ayarda bir kartmı ki bunlar 280x önermişler....
  • 650 ti ile r9 270x denk mi ? muhteşem sistem gereksinimiymiş gerçekten.
  • biraz daha oynadim hic takilma yok fakat su kosarken yerde kayma hareketinde yavasliyor niyeyse.niye 16gb istediklerini de anladim 8gb'yi dolduruyor ustelik win10'um cok hafiftir program bile yok altta bir tek msi afterburner acikti.cok program kullanan altta cok acik program olanlari da dusunup duz olsun 16 olsun 12 demeyelim dediler sanirim.bir de yuklemesi uzun suruyor.
  • Hmm hocam zaten aklımda en kısa sürede sisteme ram takviyesi düşünüyorum malum ileriye dönük olması birazda fiyatların dahada aşağı inmesini bekliyorum ancak en kısa sürede tamamlayacağız bunların 16 gb ram istemesinden değil kendim için ekleme yapacağım ama şu dönemde 16gb ram istemek hakikaten oha yani başka bisey değil....anladım hocam kota sorunu yok şimdilik değişiklik olsun diye bakabiliriz beta key gelirse yinede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 23 Nisan 2016; 20:10:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klement kullanıcısına yanıt
    fazla ram kullanmasi oyunun ayarlarina gore de degisiyor.misal bu tip oyunlari son ayar dayayacak kart yoksa pek anlami yok 16gb'nin.tomb raider'de very high presette 11gb yiyor dx kacti hatirlayamadim.hos 4gb vram yetmez diyor oynayamadim benim kartla o ayarda ama demem o ki 8gb'nin de isini bitiriyorlar yavastan.ben 8'e ramak kala gibi bir kac oyun oynadim 16gb ile 1.5 senedir ama hic 11gb gormemistim o yuzden bu catalyst oyununda 8gb doldurmasi cok garip degil.isin komigi tomb raiderde onerilen 8gb ram ama cok daha fazla istiyor.catalyst'te ise 16 yazmislar 8 kullaniyor iste artistik olsun diye de biraz 16 yazalim demisler esasinda tomb raiderin 16 yazmasi lazimdi.
  • bu resimde 280x ile gtx770 arasindaki farka dikkat cekmek istiyorum.3 sene once hangisi iyi diye tartisma vardi ama artik tartisma goturmuyor sanirim sonuc son oyunlarda hep bu tablo ile karsilasiyoruz.

bir de oyun sse4.1 mi ne istiyormus bu yuzden phenomII islemcilerle oynanmiyormus.
  • Hocam Kartı aldığım dönemde (R9 280x toxic ) Hep bu Gtx 770 bunu parçalar yok götürür yok Oc. ile nal toplatır bla bla O zamanda pasiftim forumda milletin kavgalarını çok okumuşumdur...Şimdiki tablolar Zaten pek yoruma ihtiyaç bırakmıyor....
  • Bu arada R9 390-390x kartları dahil etmemişler acaba 980ti geçtiği için olmasın bu şekilde olursa tam film olur.3 yıl sonra aynı sahne gtx980ti vs R9 390x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 24 Nisan 2016; 23:50:33 >
  • hocam oyun görüntülerinde ekranın sol üst köşesinde kac gb ram kullanıyor vs gibi veriler bu. bu kullandığın programın adı nedir acaba?
  • Msı afterburner ayarlar kısmında Osd tiklerini işaretle görürsün...
  • gtx 770 2 gb vram sınırına takılmış gibi.

gtx 960 2 gb 30 fps 4 gb 45 fps civarı vermiş testte

bu da demek ki artık 2 gb kartlarin ömrü fazla kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 25 Nisan 2016; 1:22:52 >
  • 390-390X-Fury'leri dahil etmemişler.290-390 arasında genelde 10fps fark oluşuyordu.Bazende aynı performansları veriyorlardı.
    R9 280X kullanıcıları zamanında iyi ki bu kartı almış.Şuan f/p oranı yüksek bir kart.İkinci el 280X alıp kullanın.Aynı fiyata GTX770&680 satıcıları var dikkat.

HD7870'de değinmek istiyorum.Bu kart çıktığında GTX660'dan yavaş kaldığı durumlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 26 Nisan 2016; 8:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: klement

Bu arada R9 390-390x kartları dahil etmemişler acaba 980ti geçtiği için olmasın bu şekilde olursa tam film olur.3 yıl sonra aynı sahne gtx980ti vs R9 390x

290X'in 63 FPS verdiği bir durumda, 390X 93 FPS'yi mi geçecek?

Laf olsun diye mesaj atmayın.
  • Hocam siz mevzuyu yanlış yorumlamışsınız Laf olsun diye olması Ayrı bir kulvarda konuşulabilir kaldıki burası her türlü bilgi tecrübe ve kişisel görüş verilen-alınan bir forum neyse konu bu değil benim asıl anlatmaya Çalıştığım bundan 2-2,5 sene önce bu 280x çıktığında forumda millet kavga gürültü koparıyordu bende yerimde oturmuş Vallahi hocam nasıl söyleyeyim hop oturup hop kalkıyordum o derece kahkaha ile okuyordum güzel tartışmalar yaşanıyordu...bench'ten tutun da çeşitli video testlere kadar genel olarak gtx770 önde götürenmi dersiniz vs vs Ancak şu tablolar tüm iddiaları çürütüyor buna Rağmen güncel rakamları ifade etme yoluna gidiyorsunuz 280x çıktığı dönemde deselerdiki bu kartın rakibi Gtx780 forumda fırtına kopardı hede hödü biz bu parayı boşunamı verdik şölemi ettik bölemi ettik Ancak sonuç ortada ben aslında o ifadeyi bir manada Amd'kızdığım için yapıyorum millete bilerek kasıtlı bir şekilde kartlarını düşük profilde tuttular şimdiki durum değişmiş ancak bizim yani kullanıcıların bu duruma tahammülü kalmadı artık Aynı tavrı bazı Nvidia kart Ti kullanıcılarında görüyorum bazı mesajlarında dobra yazıyor adam ancak milletin artık yazmayı bırakıp tavır takınması gerekiyor fazla fazla verdikleri paraların sonuçlarını alma bakımından neyse hocam uzadıkça uzar daha bir sürü konu var bu durumla ilgili umarım demek istediğim anlaşılmıştır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.