Şimdi Ara

iOS 9.3.2 ile Gece Modu ve düşük güç modu aynı anda çalışacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 9.3.2 ile Gece Modu ve düşük güç modu aynı anda çalışacak


    iOS 9.3 güncellemesi sonrası, Appe kullanıcılarının yaşadığı sıkıntılar herkesin malumu. Apple hataları gidermek adına iOS 9.3 sürümüne oldukça fazla yama entegre etmek zorunda kaldı. iOS 9.3.2 olarak gelecek yeni güncellemede, önemli bir eksiklik daha gideriliyor.


     


    Bu aslında bir hata değil. iOS 9.3 ile gelen Gece Modu özelliği bilindiği üzere akşam saatlerinde mavi ışığı azaltıyor ve ekran renklerini biraz daha sıcak tonlara çekerek gözleri yormuyor, kullanıcının uykuya daha iyi hazırlanmasını sağlıyor. Bununla birlikte, güç tasarruf modu açık iken, Gece Modu devreden çıkıyordu.


     


    Ayrıca Bkz.Android N sürümünün numarası Samsung tarafından sızdırıldı

    Özellikle gece saatlerinde batarya da düşük seviyelere geldiği için, kullanıcılar rahat bir şekilde Gece Modu’nu kullanamıyordu. Siri üzerinden bazı kullanıcılar bu engeli aşabilmişti ancak şimdi iOS 9.3.2 güncellemesinin ikinci betasında iki modunda aynı anda çalışması sağlandı. 





    Artık akşam saatlerinde Gece Modu ve güç tasarruf modu aynı anda devreye girebiliyor. Gündüz saatlerinde ise mavi ışık artırılıyor, renk yelpazesi de soğuk tarafa doğru ağırlık veriyor. iOS 9.3.2 güncellemesinin ne zaman dağıtıma çıkacağı şimdilik net değil. 


     







  • Apple aslında bu tarz güncellemeleri gıdım gıdım vermesi stabil bir sistem için önemli.

  • Nasıl yapabilmişler bunu hayret..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.