Şimdi Ara

Ultra ince Acer Aspire S 13, güçlü donanımı ve şık tasarımı birleştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 noktalı dokunmatik ekran opsiyonuyla birlikte Windows 10 ile çalışan Aspire S 13 gücünü 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden alıyor ve 8 GB'a kadar LPDDR3 sistem belleği yalnızca daha hızlı performans ve iyileştirilmiş grafikler sunuyor.

     
    Kablolu bağlanabilirlik ultra hızlı veri transferini (5Gbps'e kadar) destekleyen USB 3.1 Type-C çift yönlü bağlantı noktası ve aynı zamanda Aspire S 13 kapalıyken bile mobil cihazlar için şarj desteği sunan bir USB 3.0 bağlantı noktası ile sağlanıyor. Cihaz, tek kullanıcılı MIMO 802.11ac üzerinden üç kata kadar daha hızlı performans için, kullanıcılarına kablosuz olarak 2x2 MU-MIMO (Çok Kullanıcılı MIMO) ile 802.11ac maksimum etkili kullanım imkanı sağlıyor. Bunun yanında, Precision Touchpad düzgün, yumuşak ve hassas bir gezinme deneyimi sunarken, Windows 10 Precision Touchpad hareketlerini de destekliyor.
     
    Ultra ince Acer Aspire S 13, güçlü donanımı ve şık tasarımı birleştiriyor 

    Maksimum Eğlence

     

    Aspire S 13 iş ve eğlence özellikleri denince, ikisini de bir arada yaşatıyor. IPS teknolojisinin getirdiği geniş görüntüleme açılı Full HD dokunmatik ekran hem filmlere hem de sunumlara derinlik katarken, Acer BluelightShield özelliği LED arkadan aydınlatma modülünden mavi ışık emisyonunu azaltmak için devreye alınabiliyor. Loş ortamlarda, iki seviyeli ayarlanabilir arkadan aydınlatmalı klavye ortama uygunluk için daha fazla seçenek sağlamakta. İlk seviye arkadan aydınlatmalı klavyeyi açarken, ikinci seviye aydınlatmayı tam parlaklığa getiriyor.
     

    Sinema özelliğinde surround ses performansı söz konusu olduğunda, Acer TrueHarmony ve Dolby Audio bu hafif siklet cihazı kategorisinin çok üzerindekilerle aşık atabilecek duruma getiriyor. En yeni kullanıcı arayüzü yazılımı özelleştirilmiş bir profil ve akıllı işitsel ve görsel özelliklerle tüketici deneyimini ayrıca iyileştiriyor.

    Ultra ince Acer Aspire S 13, güçlü donanımı ve şık tasarımı birleştiriyor 

    Şık Tasarım

     

    Kişisel teknolojilerinin görünümünü fazlasıyla ciddiye alan kişiler için, Aspire S 13 327G x 228D x 14.58Y mm (0.57 inç) kalınlığı ve 1.30 kg ağırlığıyla son derece ince ve hafif. Siyah ve İnci Beyazı renkleriyle bu cihaz, köşeleri ve dokunmatik yüzeyinde pürüzsüz olukları, üst kapağında nano baskılı Acer örüntüsü ve birinci sınıf yüzey birleşimleriyle kusursuz bir kasanın içinde bulunuyor. Parlak menteşesi ve mat kapağı birbirine zıt bir görsel izlenim sunarken, yumuşak dokunuşlu ve sert malzemelerin yan yana kullanılması belirgin bir dokunma deneyimi sağlamakta ve Aspire S 13'e, onu diğerlerinden ayıran dinamik bir görünüm kazandırmakta.
     

    Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik 

     

    Acer Aspire S 13, Mayıs ayında Kuzey Amerika'da 699 $'dan, Nisan ayı içinde de Avrupa pazarında 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.
     



  • Boşu boşuna bu cihazlara dokunmatik ekran koyup fiyat artiriyorlar. Dokunmatik olmayan modelini de yap bari de daha ucuza alalım.

  • Ekran / Kasa oranı çok kötü olmuş! Mühendislerinize sokim ya.

    Şu touchpad'i de sol tarafa koymasalar artık iyi olacak! Yazı yazarken sürekli el çarpıyor! Ortalasanız ölürsünüz zaten anasını satim!

  • o çerçeveler ne öyle ya...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.