Şimdi Ara

Acer New York lansmanı 'Predator G1, Predator 17X ve fazlası'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer'ın New York lansmanından çok özel notlar bu videomuzda.
     
     
     



  • Bir sanal gerçeklik gözlüğü daha denemişsin asdfafssgd Cihazlar güzel gorunuyor yalnız ilk 2in1 cihazın klavyesi I nasıl iPad Proya benzettin bilemiyorum. Görür görmez aklıma surface geldi. (Ipadin böyle bir klavyesi var da ben mi görmedim diye düşünüyorum.) Yabancı başında bu cihazlar genelde surface klonu olarak tanıtılıyor ki öyle zaten. Fiyatı da klon olmaz umarım.

  • Predator denince...

    Acer New York lansmanı 'Predator G1, Predator 17X ve fazlası'

    Üstteki resimdeki benim. Kaskın üzerinde kurukafalar var.
    Bunun siyahı kalmadığı için deneyemedim ama fotoğrafı var bende. O da bu:

    Acer New York lansmanı 'Predator G1, Predator 17X ve fazlası'





  • Bir yıla yaklaşık Acer nitro v17 kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum. Son zamanlarda güzel işler yapıyor Acer...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    Bir sanal gerçeklik gözlüğü daha denemişsin asdfafssgd Cihazlar güzel gorunuyor yalnız ilk 2in1 cihazın klavyesi I nasıl iPad Proya benzettin bilemiyorum. Görür görmez aklıma surface geldi. (Ipadin böyle bir klavyesi var da ben mi görmedim diye düşünüyorum.) Yabancı başında bu cihazlar genelde surface klonu olarak tanıtılıyor ki öyle zaten. Fiyatı da klon olmaz umarım.

    Benzetme yok hocam rakip olarak konumlandırmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir hoştur da bunlar kaç paradır. Şuan oyuncu bilgisayarı almak, yeni nesil grafik kartları gelmek üzereyken büyük hata olur. Büyük bir yatırım sonuçta artık nm olarak yeni bir adım atılıyor kesinlikle şuankiler eski kalacaklar kısa sürede. Ama ürünleri ben beğendim açıkçası. Asıl olay fiyatta bitiyor.

  • Su oyuncu laptopu super olmus

    İncelemesini bekliyoruz,ozellikle uzun sure oyun oynandiginda performans dususu oluyor mu isiya bagli olarak,merak konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik, VR gurmesi.

  • Yeni VR ile ilgili detaylı video bekliyoruz :)

  • Masaüstü güzel. Acer dizüstü için büyük laf etmiş bana nedense artık güven vermeyen bi firma. Sanki kendileri yıllarca alttan çekmediler havayı. Aspire laptobum cayır cayır yanıyor TouchPad çok belirgin şekilde yandı. Anakart yanmış dediler oda değişti. Artık uğraşmıyorum. Acıyorum hiçbişey yapmasam bile ısınıp çat diye kapanıyor. Fani macunu da ayrıca temizlettim ama 1 ay sürüyo isidan kapanmaması. Yani ısı konusunda en sıkıntıli firmalardan biri olunca haliyle isi sorununu çözmek için böyle taklalar atarsın. Bu Laptop çokta ucuz olmayacağına göre biraz zor Acer almam artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sombre06

    Masaüstü güzel. Acer dizüstü için büyük laf etmiş bana nedense artık güven vermeyen bi firma. Sanki kendileri yıllarca alttan çekmediler havayı. Aspire laptobum cayır cayır yanıyor TouchPad çok belirgin şekilde yandı. Anakart yanmış dediler oda değişti. Artık uğraşmıyorum. Acıyorum hiçbişey yapmasam bile ısınıp çat diye kapanıyor. Fani macunu da ayrıca temizlettim ama 1 ay sürüyo isidan kapanmaması. Yani ısı konusunda en sıkıntıli firmalardan biri olunca haliyle isi sorununu çözmek için böyle taklalar atarsın. Bu Laptop çokta ucuz olmayacağına göre biraz zor Acer almam artık.


    Yıllardır kendileri öyle yapıyordu şimdi çözümü bulmuşlar ve bunu ilk yapan firma oldular ve çokta mantıklı bir iş yaptılar gerçekten tebrik ederim. Çok güzel bir cihaz hazırlamışlar. Umarım emeklerinin karşılıgını alırlar. Tüm modeller çok iyi cidden ve çok iddaalı.
    Sen alma zaten acer boşver.





  • v17 nitro 10 aydır kullanıyorum
    çok serin ve başarılı bir model. Predatorlar çokk fena :)
    donanım inanılmaz fiyata. kasa 2014 tasarım ödüllü ve 85 genel performans puanı var. 4500tl fiyatlı modeller ile aynı kategoride aynı puanları almış.
    2900tl + ssd ram terfi garantiyi bozmuyor (servise ısrar etmeniz gerekebilir)

    Mat kasa mat ekran IPS FULL HD - çift fan -i5 4210h gtx860m - (960m- i7)
    İnceleme ve oyun FPS testleri: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU

  • Soğutma sistemi ilginç duruyor. Açıklamada bilgisayarın altı zaten sıcak olduğu için ısıtması zor oluyor gibi bir şey denmiş sanırım, bir miktar doğrudur tabi de tek o da değil. Bilgisayarın altı soğuk olsa da yeni dizüstüleri inceltmeye çalışan üreticiler o kadar ince kasalar yapıyor ki kasa içinde yeterli hava akışı sağlanamıyor. Ayrıca bilgisayarın altındaki ayaklar da biraz yüksek değilse cihazın altından da yeterli havayı ememiyor fan. Mesela kendi cihazımı arkasına bir Selpak paketi koyarak yükselttiğimde direk 5 derece düşüyordu sıcaklıkları.

    Bilgisayarım kasasız çalıştığında daha serin çalışıyor. Bence kasada fanın altındaki kısmı aşağı indirerek fanın daha fazla hava almasını sağlayabilecek bir mekanik bölüm eklemeliler. Bu şekilde ek fana da ihtiyaç olmaz, cihazın arkasını biraz yükseltmek de olanaklı olur, fan daha bol hava alıp daha iyi sistemi de soğutabilir. :D
  • Soğutma sistemi yaratıcı olmuş. İnşallah bunlar çıkınca diğerlerinin fiyatı fazlasıyla düşer :D

  • şu sogutma sistemi neden yeni akıllarına geliyor anlamıyorum ,, çok mantıklı omuş tebrikler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.