Şimdi Ara

Corning’den desenli Gorilla Glass camlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corning’den desenli Gorilla Glass camlar


    Mobil ve taşınabilir cihazların ekranlarını sağlamlaştırmak için akla gelen ilk firma elbette Corning. Popüler Gorilla Glass camları ile sayısız cihazda boy gösteren firma, biraz daha tasarıma yönelik bir adım attı ve desenli camlarını duyurdu.


     


    Vibrant Gorilla Glass adındaki bu yeni teknoloji, önceki nesillerden daha sağlam değil ancak daha renkli. Firma, yüksek çözünürlükte herhangi bir desen veya görüntüyü Gorilla Glass cam üzerine işleyebiliyor. Böylece ek bir işleme gerek kalmıyor ve zaman tasarrufu elde ediliyor.


     


    Özellikle ekranın üst ve alt kenarlarına desen yerleştirme veya arka kısma örneğin olimpiyat oyunları için logolar koyma gibi pek çok tasarım projesi, daha kolay bir şekilde hayata geçecek. Üreticiler Gorilla Glass üzerine ekstra bir katman uygulama ihtiyacı duymayacak.


     


    Ayrıca Bkz.LeEco'dan kulaklık girişi olmayan akıllı telefonlar

    Vibrant Gorilla Glass camların ne derece sağlam olduğu açıklanmamış ancak Gorilla Glass 3 veya Gorilla Glass 4 ayarında olabileceği düşünülüyor. Yani yine çizilmelere ve hatta düşmelere karşı dayanıklılık arz ediyor. Yıl içerisinde Vibrant camların satışına başlanacağı ifade edildi. 


     







  • Firmalar, en azından ilk aşamada internet üzerinden özelleştirebileceğimiz arka kapaklarla telefonları satın almamıza izin verecekse, iyi fikir. Desenleri biz seçelim. Telefonumuzu da bu şekilde teslim alalım. Sonra; Hoşgeldiniz şeffaf kılıflar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 21 Nisan 2016; 19:47:08 >
  • Ciziliyor da kiriliyor da kimse hikaye anlatmasin.

  • çizilme de kırılma da mevcut o bir gerçek ama camlar değişik olmuş firmalar yakında sunar böyle telefonlar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 307kd

    Ciziliyor da kiriliyor da kimse hikaye anlatmasin.


    Nasıl olmalıydı?

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Cizilmedigini ve kirilmadigini iddia ettiklerine gore oyle olmaliydi. Ekranin ustune oyuncak araba düştü Gg cam paramparca oldu. Ustelik oyle sert bir dusus de degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia C7'yi 3 yıl, Note 3'ü 2 yıl jelatinsiz kullandım ve tek bir çizik dahi oluşmadı. Bu yüzden Corning'e güvenim tam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.