Şimdi Ara

Little Miss Sunshine (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Little Miss Sunshine

     Little Miss Sunshine (2006)


     Little Miss Sunshine (2006)

    Yapım Yılı: 2006
    Süre: 101 dk
    Gösterim Tarihi:
    Deil
    Oyuncular
    Abigail Breslin
    -- Olive

    Greg Kinnear
    -- Richard

    Paul Dano
    -- Dwayne

    Steve Carrel
    --Frank

    Alan Arkin
    -- Grandpa

    Toni Colette
    -- Sheryl
    Yönetmen
    Jonathan Dayton
    Valerie Faris
    Senarist
    Michael Arndt
    Yapımcı
    Albert Berger
    David T. Friendly
    Peter Saraf
    Marc Turtletaub
    Ron Yerxa
    Müzik
    Mychael Danna
    Devotchka
    Görüntü Yönetmeni
    Tim Suhrstedt
    IMBD:8,2/10
    Kisaca...:

    Little Miss Sunshine

    Olive, Little Miss Sunshine yarışmasını kazanmanın hayallerini kuran küçük bir kızdır. Ailesi de küçük kızlarının mutlu olmasını ister. Ancak, kendi problemleriyle o kadar meşguldürler ki kızlarına destek olma konusunda sorunlar yaşarlar.


    Eet herkes bitane filmi gosteriyo bende gosterim dedim... Benim filmimde bu olsun. Bu film korku deil aksiyon deil. Ama insani gercekten ruhen cok etkiliyo. Konusu cok hoc ve islenen tema gercekten harika. Dayi rolunde gordugumuz Steve Carrel gercekten gene dokturmus.
    Kesinlikle tavsiye ettigim bir filmdir...

    Fragman Icin TIKLA
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hic yoru yokmu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

    Hic yoru yokmu


    Ben izledim, harika bir film son yıllarda giderek yıldızı parlayan Steve Carrell yine çok iyi bir performans göstermiş, tabi ilgiyle takip ettiğim The Office dizisindeki gibi hiperaktif bir karakter olmasada oldukça başarılı, tüm oyuncular başarılı aslında, küçük kızda keza öyle. Film curcunalı bir yol hikayesiyle Amerikan aile yapısına önemli bir eleştiri sunuyor, üstelik bu sefer öyle aba altından değil, direk gözüne sokarak sergilenmiş. Yılın en iyi filmlerinden... Oscarlarda ödül alacağını umuyorum...
  • Bende tereddütte kaldım filmi tl de görünce , bakalım elimdeki liste bitsin onuda çekeyim arşive ekleyim :D
  • ben de indirdim tl den daha izlemedim.en kısa zamanda izliyim
  • Neden Golden Globe'a aday olduğuna anlam veremediğim film Sıradan ail filmi
  • Filmin heryerde okuduğum yorumlarına kanarak bir heves izlediğim ama acayip bir hayal kırıklığının ardından bana harcadığım zamandan dolayı sinir harbi yaşatan bir filmdir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: semih001

    Filmin heryerde okuduğum yorumlarına kanarak bir heves izlediğim ama acayip bir hayal kırıklığının ardından bana harcadığım zamandan dolayı sinir harbi yaşatan bir filmdir.



    +111

    Kesinlikle katılıyorum.... Biz mi aptalız acaba anlamadık filmi Çok gereksiz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KontG

    quote:

    Orjinalden alıntı: semih001

    Filmin heryerde okuduğum yorumlarına kanarak bir heves izlediğim ama acayip bir hayal kırıklığının ardından bana harcadığım zamandan dolayı sinir harbi yaşatan bir filmdir.



    +111

    Kesinlikle katılıyorum.... Biz mi aptalız acaba anlamadık filmi Çok gereksiz


    imdb'de de top250'de bu film..bu filmi bu kadar iyi yapan nedir anlamadım bana gore de vasat bir film.. ben epey oldu altın küreye aday olmadan izlemiştim o yuzden batmamıştı buyuk beklentiyle izlenirse sonuc hayal kırıklığı olur..




  • Allah allah bence siz ters taraftan bakiyorsunuz. Filmi sasdece basit bir aile filmi olarak almayin ordaki konu gercekten harika bir mesaj veriyo. Bu dunyaya keaybeden geldik kaybedeb gidiyoruz. Film komedi dalinda ama gercekten cok iyi bir drama. Eer gulmedik diyorsaniz dogrudur fazla guldurmuyo ama sonu harika miydi muthisti. Bu yilin en iyileri arasina da girerdi bence
  • Tabiki herkesin düşüncesi farklı oalcaktır ama kendi fikrimi söylemem gerekirse filme ters tarafından baktığımı düşünmüyorum..Filmin komedi olmadığı kesindi gülmeyi bırakın gülümseyemedim bile...Sonundaki mesaj kısmına gelince bence herşey baştan yanlıştı zaten o aile için dolayısıyla sonunda da olumlu hiçbir yan göremedim..Sanırım ben toplumun çoğundan farklı düşünüyorum bu konuda o yüzden hiç bana göre değildi bu film..Herkesin çok sevmesine rağmen bende antipati oluşturması da bunu gösteriyor zaten...Ben özellikle bir aile filmi izliyorsam filmden pozitif enerji ve pozitif kavramlar beklerim...İşte bu yüzden bu filmi hiç sevmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih001 -- 19 Ocak 2007; 14:36:29 >




  • izlemedim ama acayp merak ediyorum okuduğum yorumlar süper en kısa zamanda izlemeye çalışıcam
  • Filmi beğenmeyen arkadaşlar için birşey sormak istiyorum, American Beauty filmine bakışları nasıl?, o filmi sevdiler mi? Ortak noktaları olduğunu düşündüğüm bir başka film olduğu için soruyorum.
  • Ben beğenmeyenlerden biri olarak American Beauty i izlemedim o yüzden onun için yorum yapamayacağım
  • Ya bıkere fılmın aıle fılmıyle de alakası yok abı hep yanlıs turlerde dusunmussunuz fılmı fılm bır dram ve yol fılmı sayılır. Zaten adamlar suan Amerıka aılelerınde pek anormal bır aıle bıcımını suruyo zaten fılmın amacı bu eer fılm sıcak sevgı ıcınde olsaydı kesın ızlemezdın zaten fılmı
  • Bana hiç bir konuda heyecan vermedi... Hatta klişeliği bozması bile... Üzgünüm..
  • Bu filmi birçok yerde tartıştılar ama işin garip yanı kimse ortada kalmamış yani ya sevmişler yada çok gereksiz görmüşler.Ben de gereksiz görenlerin arasındayım.Yüzlerce kaliteli yapım cep sinemalarında seyirci bile bulamazken böyle filmlerin top 250 ye girmesi bile düşündürücü.Bu konuda imdb'ye
    Zaten hollywood senaryo konusunda şu sıralar acayip sıkıntı çekiyor.
    Yaşasın Kore Sineması
  • abi yuzume vurup durmayin yav
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

    abi yuzume vurup durmayin yav

  • quote:

    Orjinalden alıntı: zapotka

    Filmi beğenmeyen arkadaşlar için birşey sormak istiyorum, American Beauty filmine bakışları nasıl?, o filmi sevdiler mi? Ortak noktaları olduğunu düşündüğüm bir başka film olduğu için soruyorum.


    LMS, American Beauty'nin eline su dokemez..American Beauty seneler sonra hatırlanıcakken LMS'ın omru en fazla 3 ay..ayrıca pek benzer filmler olduklarını da düşünmüyorum , american beauty'deki amerikanın bozulan aile ve sosyal yapısına eleştiri LMS'dakiyle aynı degil, american beauty'deki anlatım insanın yüzüne çarpıyordu..LMS kendi çapında naif sayılabilecek bir film....sonuçta LMS izlenebilir bir film abartıldığı kadar muhteşem bir film değil..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.