Şimdi Ara

APPLE TR GARANTİLİ MACBOOK RETINA + FULL PAKET AKSESUAR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 APPLE TR GARANTİLİ MACBOOK RETINA + FULL PAKET AKSESUAR !!
    MACBOOK PRO RETINA LATE 2014 : 3.600,00 TL
    + Kılıf, VGA Dönüştürücü ve Transcend Dahili Hafıza 64gb.

Tüm detayları için ilanıma bakabilirsiniz. Elden teslim edilecektir veya ücretsiz kargo (ARAS KARGO) ile gönderebilirim, belki de ikinci elin en temiz cihazını satıyorum. Sadece elden teslimdir, indirim takas vs. yoktur.

İLAN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2015 modelinin 256gb olanini bu fiyata satiyorlar. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haklısınız, 512gb olan da daha ucuza var şuanda sahibinden de. Bende zamanında alınmıştım ancak dikkatli bakarsanız yazıcıoğlu merkezli firmalar satıyorlar bunu. O ürünlerin hepsi servis işlemi görmüş ürünlerdir. O nedenle bu cihaz ile o ürünler kıyaslanamaz. Tabi riski alan kişi o ürünlerden de edinebilir, şuanda 3850tl ye 512gb ssd li olan versiyon mevcut. (Ancak yine bakarsanız 512gb ssd li versiyonun bazı satıcılarda 5900-6500tl ye satıldığını da görebilirsiniz)

Ancak fiyat konusunda cüzi indirim elden alan kişiye yapacağım, ayrıca apple magic mouse ve orjinal apple klavye de bilgisayarın yanında hediye ediyorum.

Cumartesi günü bir arkadaşla ürünü satın alması üzerine sözleştik. Ürün şuan için rezervedir.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 21 Nisan 2016; 17:41:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Merhabalar,

Haklısınız, 512gb olan da daha ucuza var şuanda sahibinden de. Bende zamanında alınmıştım ancak dikkatli bakarsanız yazıcıoğlu merkezli firmalar satıyorlar bunu. O ürünlerin hepsi servis işlemi görmüş ürünlerdir. O nedenle bu cihaz ile o ürünler kıyaslanamaz. Tabi riski alan kişi o ürünlerden de edinebilir, şuanda 3850tl ye 512gb ssd li olan versiyon mevcut. (Ancak yine bakarsanız 512gb ssd li versiyonun bazı satıcılarda 5900-6500tl ye satıldığını da görebilirsiniz)

Ancak fiyat konusunda cüzi indirim elden alan kişiye yapacağım, ayrıca apple magic mouse ve orjinal apple klavye de bilgisayarın yanında hediye ediyorum.

Cumartesi günü bir arkadaşla ürünü satın alması üzerine sözleştik. Ürün şuan için rezervedir.

Edit: İmla.

Seviyeli cevap icin tesekkurler. Bazilari gibi kabaca cvp yoktu. Satilmasini cani gonulden isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece rMBP için pm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.