Şimdi Ara

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition duyuruldu


    Yeni dönemde Samsung’un Galaxy A, E veya J gibi akıllı telefonlarla yoluna devam ettiğini ve Core, Prime gibi serileri rafa kaldırdığını görüyoruz. Bununla birlikte, yıllardır istikrarlı bir şekilde satışlarına devam eden bir akıllı telefon serisi var: Galaxy XCover.


     


    Samsung’un orta seviyeye yönelik olarak dayanıklılık odaklı hazırladığı Galaxy XCover serisi, geçen yıl üçüncü nesli ile tüketicileri selamlamıştı. Samsung bu yıl, güncellenmiş bir versiyon piyasaya sürmeyi tercih etti.


     


    Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition adındaki modelin orijinal modelden farkı sadece işletim sisteminde yaşanıyor. Android 4.4 işletim sisteminde kalan orijinal versiyonun yerine, Value Edition versiyonu Android 6.0 ile gelecek.


     


    4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan modele, 4 adet Cortex-A53 ve Vivante GC7000UL grafik birimi barındıran Marvell Armada PXA1908 yonga seti gücünü veriyor. 1.5GB RAM ve 8GB artırılabilir kapasite ile desteklenen modelde, 5MP çözünürlüğünde arka, 2MP çözünürlüğünde ön kamera ve 2200mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy C serisi benchmark testlerinde görüldü

    Model MIL-STD 810G sertifikası ile düşmelere ve darbeye karşı askeri standartlarda dayanıklılık sunuyor. IP67 sertifikası ile de cihaz 1 metreye kadar su altında 30 dakika çalışabiliyor. XCover serisi, dış tasarım itibariyle de bu sertifikaları tamamlayacak şekilde geliştiriliyor. The XCover 3 Value Edition modeli, 220 Avro fiyat etiketine sahip olacak. 


     

     







  • Ekran gerçekten de çamur :)))

  • Hadi anladım performans beklentisi olmaz bunu alıp dağa taşa yardıran, extrem takılan. Ama bu kişileri bir taraflarından elektrik saçtılarını sanmıyorum. Kalınlığın önemli olmadığı bir seride ne diye gidip döt kadar batarya koyarsın be akıllı?

  • insanları anlamak zor laf atıyorlar telefona .Telefon kullanım amacı belli aşırı zorlu koşullarda kullanmak için yapılmış .Bataryada o donanımı en az 2 gün götürür.

  • İnşallah çamurdur o
  • Orta seviye değil ki bu giriş seviyesi

  • Üzerindeki kılıf Spigen sanırım , linki var mı?
  • Bir anda firma uzay mekiği yapmış zannettim! İsme bak ya la!

    Kimse kullanmaya cesaret edemeyeceği için patent almaya gerek kalmaz!

    Ama ekran gerçekten güzel olmuş. Ekrana bari çamur atmayın!
  • Samsung Galaxy XCover 2 ile hiç farkı yok gibi birşey. Çift çekirdeği 4 yapmış rami attırmış başka birşey yok bildiğimiz giriş seviyesi telefon olmuş..
    Samsung Galaxy XCover 2 kullanıcısı olarak xcover 3 ün böyle özelliklere sahip olması beni üzdü ve xcover serisinden soğuttu

  • Dağa çıkacak adama neden 2200mAh pilli telefon satmaya kalkarsın anlamış değilim

  • Dağa çıkacak kişi internete daha az gireceği için olabilir. Veyahut sırt çantasında rahatça powerbankini taşıyacağı içinde olabilir. Sonuçta tek elle kullanması gerekirse kalın bir cihazı tek elle kullanmak zor olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.