Şimdi Ara

Netflix sanal gerçekliğe özel içerik yapmak istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix sanal gerçekliğe özel içerik yapmak istemiyor
    Sanal gerçeklik kasklarının bir kaç yıl içinde hayatımızın önemli bir parçası olması bekleniyor. Oyunlar, canlı yayınlar ve eğitim gibi alanların yanı sıra TV-Sinema dünyasının da bu teknolojiden yoğun bir şekilde yararlanacağı öngörülüyor. Buna karşn Netflix bu teknolojiye biraz mesafeli. Netflix'in Ceo'su Reed Hastings sanal gerçekliğe özel içerik üretmeyeceklerini söylüyor:
     
    "Şu an gerçekten de TV ve dizilerimize odaklandık, bunlardan daha fazla yapmayı istiyoruz; eğer isterseniz bunları sanal gerçeklik cihazlarıyla da izleyebileceksiniz. Buna karşın insanların büyük bölümünün Netflix'i akıllı telefon ve akıllı TV'ler üzerinden izlemek isteyeceğini düşünüyorum."
     
    Netflix'in House of Cards, Daredevil, Orange is the New Black veya Trailer Park Boys gibi dizilerinin sanal gerçeklik desteğine kavuşması çok zor olacak diyebiliriz. Gerçi bu cihazlar popüler oldukça gelecekteki projelerde sanal gerçekliğe özel diziler görmemiz de mümkün olabilir.
     








  • dün konfrensta hasting extreme gaming için daha uygun olduğunu fiyat ve benzer sebeplerden dolayı fazla yaygınlaşacağını düşünmediğini söyledi.

  • htc vive, oculus rift bu fiyatlar ile yaygın kullanıma ulamaşamaz. Telefonların ekran çözünürlükleri ise bu gözlükler için yetersiz kalıyor. Dolayısı ile şu aşamada içerik sunmasının bir esprisi yok.

  • Sonucta , VR icerikleri üretilince kendi icerisine dahil edecek degilmi netflix. Bir lisans alma isine bakar o kadar. Adamlar beliki olgunlasmamis bir seyi dahil etmek istemiyorlar. ben vr konusunda zaten olumlu düsünmüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    bu vr aklı karışık heyecanlı tiplerin gazlaması ile bugünleredüşe kalka geldi şimdi pamuk eller ceplere ama millette tık yok


    Aslında dediğinin tam tersi oldu htc vive ön siparişi 10 dakikada tükendi pekte satılmayan ürünler değil; gerçi daha belli olmaz ne olacağı uzun vadede satamayabilir

  • Vr da gelecek var tamam da şuan için erken kimse o cihazları uzun süreli kullanamaz

  • geleceğin teknolojisi yapmazlarsa kendileri bilir...

  • gayet mantıklı bir karar 3d televizyon olayındaki gibi bir hevesle herkes aldı 2 seneye adı bile anılmayacak :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.